Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Steinga mano internetas primete daug vienodu zinuciu. Soriukas. Einu dirbt:-D

Atsakyti

Steinga mano internetas primete daug vienodu zinuciu. Soriukas. Einu dirbt:-D

Bet nors issisakei  :D 

Atsakyti

Guzikai, kas tau su meles poreikiu si cikla? Gal bus ne tik noringas, bet ir vaisingas  :yahoo:

Nebus, O numatoma per Kucias, bet turbut bus diena-dvi anksciau, o meiles sia savaite nenusimato ne pro kur, nes maniskis visa savaite dirbs nuo 6 vakaro iki 6 ryto, o mano pirmos dienos iprastos 4-0:00, tada nuo 5 iki 3 nakties. Zodziu, meiles nenusimato :D Sakau si savaitgali atsigriebt reikia.

Zhopa is tikro, tos pirmos poros d algos gavau nedaug, nes nukapojo mokescius nesveikai (neturi dar tax code ir sh gaunas), vakar Tesco prasinesiojom bent simbolines Kaledu dovanas, tai nieko neuztenka nei baseinui nei kam, nes laikom paskutinius kad darbe per visa ta bardaka pavalgyt ir man grizt taxi, nes baisoka vienai vilktis naktimis tokiu laiku - visokiu uzpuolimu padaugeje. Zodziu as pikc ir nervuoc. Va maniskis tuoj tik i miesta, paskutiniu reikmenu surinkt ir i Bodyshop, nes voucheriai sian galiot nustoja, o ten yra bananiniu sampunu kurie jam labai patiko :D

Atsakyti

Ir per Kucias, Kaledas dirbsi?

Atsakyti

Nea, bet jeigu O ivyks kaip as mastau, tai ner jokio skirtumo, tiesiog nespesim ir tiek. Aisku, Kalediniu stebuklu buna, bet geriau nedet vilciu, kur ju nelabai yra. O gal ir gerai. Padirbet tuo tarpu, ir pailset nuo visu temepraturu, testu ir sekso pagal kalendoriu.

Atsakyti

Pasidariau vakar ot, tai toks neryškus, kontrolinė labai blanki, o testinės iš vis beveik nematyti  :blink:  Ar tik nebus per klaidą 30 jautrumo atsiuntę  :hmm:  Nes tokio blankaus dar nesu mačiusi  :hmm:

Atsakyti

Pasidariau vakar ot, tai toks neryškus, kontrolinė labai blanki, o testinės iš vis beveik nematyti  :blink:  Ar tik nebus per klaidą 30 jautrumo atsiuntę  :hmm:  Nes tokio blankaus dar nesu mačiusi  :hmm:

Kisulita, one step siunteis? 

Atsakyti

Kisulita, one step siunteis? 

Jo, one step prisisiunčiau  :)  Bet ir ankščiau one step buvo  :)  Tik šitie kitokie, pakuotė pasikeitusi ir patys testukai trupesni, bet platesni  :)  

Atsakyti

Jefimija, kaip tu laikaisi?  :D  Ar nėštumo požymių yra?  :D​ 

Atsakyti

Jefimija, kaip tu laikaisi?  :D  Ar nėštumo požymių yra?  :D​ 

Ačiū, aš dar nelabai nėščia :D na gal šiek tiek nuo šiandien. Taip užėjo pykinimas, jog supratau, kad iki šiol turbūt tebuvo psichologinis 🤣 išsigelbėjau alyvuogėmis, tikiuosi, kad ir toliau jos veiks. Į imbierą jau pažiūrėt negaliu 🤣. 

Su krūtine tik bėda, nebetelpu nei į vieną liemenėlę, ir lankai labai spaudžia, nepatogu. Susiradau vieną sportinę, ji man per didelė buvo, dabar pats tas. 

Esam pas MB tėvus, tai jaučiu anyta mane išryškino jau antrą dieną 🤣 nieko nesakė, bet iš akių matau. 

Nagai niežti eiti privačiai echo, bet dar laikausi. 

Atsakyti

Jeigu kontrolinė blanki, tai arba testas brokuotas, arba per trumpai laikei. Ir man onestep labai ilgai ryškėdavo, su jais kantrybės reik. Bet nemelavo niekad. 

Atsakyti

FoxLady, kaip tu? Gal kokiu nestumo pojuciu?

As vakare jau galvojau, kad parbildes nelabosios. Nors ju vis dar nera, bet jauciuosi grynai kaip pries mmm. Nemanau, kad NT gadinsiu, na nebent nesulaukciau mmm laiku.

Atsakyti