Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Parodyk  :bigsmile:  as pries Kaledas visad meduoliu prikepu, kol nudekoruoju visus irgi bloga pasidaro  :oh:​ 

as da ne puses nenumarginau o jau ne paziuret nenoriu[attachment=250834:PhotoGrid_1513297689988.jpg]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ispaikyta: 15 gruodžio 2017 - 02:35

Eiiiiiiktusau!!!! Koks grozis! Gaila ir valgyt butu! Nu tu saunuole pavarai, ir foto kaip atvirukai. Sakes. Pavydziu kruopsciu ranku :)

As sian pikts. 4 vyrus issiunte namo, o trim moteriskem liko paskutini produkta supakuot - svaidytis 10kg krepsiais. Kur dar atrinkt pakuojant, ar viskas gerai. Ir gerai buvo LABAI mazai. Apsizliumbiau ant linijos ir pasijutau niekam tikus. Ghr. Pikta kaip seskas. O tai menedzmentas, atsiprasant. Gal nusprende, kad mum pasportuot reik, ar ka.

Aciudie savaitgalis. Noriu est (ne valgyt), meiles ir miegot.

Atsakyti

Ispaikyta, wau  :bigsmile: Pardavimui darai? Tokiu ir as noreciau kam padovanot

Guzikai, kas tau su meles poreikiu si cikla? Gal bus ne tik noringas, bet ir vaisingas  :yahoo: 

Atsakyti

Ispaikyta, uz mmm :4u: bet ir rankos kruopscios tavo, laaabai grazu!! Net nesu macius tokiu :)

Guzikai, turbut nelengvas laikotarpis pries sventes darbe.. :/ 

Mano testai keliauja dar :) smalsu visai :D

Atsakyti

Ispaikyta, ne sausainiai, o meno kuriniai! Saunuole  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Labai aciu. Ir pardavimui ir dovanom darausi :-). Na mano cia papildomas darbas. As kepu tortus :-D

https://m.facebook.c.../?ref=bookmarks

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ispaikyta: 15 gruodžio 2017 - 14:28
Guzikai, vis paskaitau ir negaliu atsistebeti, niekaip niekaip niekaip nepadirbciau tokio darbo wacko.gif
O Ispaikyta wub.gif kaip noreciau karamelio-kriausinio is fb bigsmile.gif
ir maisto gaminime as niekam tikus biggrin.gif Vyras uzsiprase Kaledoms kazka skanaus iskept, bet gi nieko nemoku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 15 gruodžio 2017 - 14:39

Ispaikyta, nu pasakiskus tortus kuri! Vaikiski kokie tobuli, gaila pjaut tokius  :ax:​ Butum is klp uzsakyciau pas tave wedding cake  :wub:  

Atsakyti

Eiiiiiiktusau!!!! Koks grozis! Gaila ir valgyt butu! Nu tu saunuole pavarai, ir foto kaip atvirukai. Sakes. Pavydziu kruopsciu ranku :)

As sian pikts. 4 vyrus issiunte namo, o trim moteriskem liko paskutini produkta supakuot - svaidytis 10kg krepsiais. Kur dar atrinkt pakuojant, ar viskas gerai. Ir gerai buvo LABAI mazai. Apsizliumbiau ant linijos ir pasijutau niekam tikus. Ghr. Pikta kaip seskas. O tai menedzmentas, atsiprasant. Gal nusprende, kad mum pasportuot reik, ar ka.

Aciudie savaitgalis. Noriu est (ne valgyt), meiles ir miegot.

Pas mus seniau ir budavo dezes visos po 10kg kai kurios 12 kg, bet perejau paskui i dienine ir vargo nematau.pas mus nakti ir diena skirtinga produkcija

Guzikai, vis paskaitau ir negaliu atsistebeti, niekaip niekaip niekaip nepadirbciau tokio darbo wacko.gif
O Ispaikyta wub.gifkaip noreciau karamelio-kriausinio is fb bigsmile.gif
ir maisto gaminime as niekam tikus biggrin.gifVyras uzsiprase Kaledoms kazka skanaus iskept, bet gi nieko nemoku verysad.gif

As baigiau verslo organizavima maitinimo imonese , buvo mum ir mityba, konditerija ir visa kita, bet niekk nemokejau.koleges viska dare uz mane. Bet va narsant po SM vis ziuredavau kaip kitos tortus kokius grybukus viska daro ir pabandziau as. Nu aisku pradzion buvo baisu. Bet esme manau jog reikia praktikos , tiesiog bandyti bandyti ir dar karta bandyti. As esu labai uzsispyrus, as galiu simta kart kepti iki tol kol iskepsiu, aplamai gyvenime darau tol kol padarau :-), aisku tik proto ribose, kas nuo manes priklauso

Atsakyti

Ispaikyta, nu pasakiskus tortus kuri! Vaikiski kokie tobuli, gaila pjaut tokius  :ax:​ Butum is klp uzsakyciau pas tave wedding cake  :wub:  

:-)  pas mane pagrinde vaikiski ir yra, mokais kais atrodo geles visas daryt viska, eini i kirsus o kaip vaikiski taip :-D

Atsakyti

:-)  pas mane pagrinde vaikiski ir yra, mokais kais atrodo geles visas daryt viska, eini i kirsus o kaip vaikiski taip :-D

Atsakyti

Atsakyti