Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Bandziau ryte, jau buvo sviesesnis, tai va teigiamas buvo uzvakar vakare po darbo, nu ir apie 21 val ciut ciut sviesesnis. BKT nepakilo dar, tai kur mano ov??? 

Tai bt turbūt ryt pakils  :) 

Man šiandien 10 cd, nulis požymių apie artėjančią O, matyt šį ciklą sulauksiu vėliau  :hmm:​ 

Atsakyti

man siandien ~7dpo ir jau baisiai norisi gadinti testus rolleyes.gif

Ryt ryte laukt rezultatu?  :rolleyes: 

Atsakyti

Tai bt turbūt ryt pakils  :)

Man šiandien 10 cd, nulis požymių apie artėjančią O, matyt šį ciklą sulauksiu vėliau  :hmm: 

Ne per anksti pozymiu nori? As tik apie 12-13 cd pradedu ja jausti 

Atsakyti

Ne per anksti pozymiu nori? As tik apie 12-13 cd pradedu ja jausti 

Nea, jau būtų pats laikas, nes man kokios 3-5 dienos būna vandeningis išskyros, po to keletą dienų kb per O, o dabar jokių pokyčių  :hmm:  Aišku nenustebčiau jeigu po A nebeturėsiu ir išskyrų kaip ankščiau  :oh:​ 

Atsakyti

Pasiėmiau testukus pagaliau  :D  Neužilgo reikės bandyti testuotis  :)​ 

Atsakyti

Laba diena/ryta/nakti/kazka :D Biski laike nesigaudau. Nusivarius kaip velnias, skauda viska, susalus - bet tokia laiminga ir apsiraminus :D Nuostabus jausmas but normaliu, dirbanciu visuomenes gabaliuku :D Galvojau visi planavimai apsiramins si menesi, nes nu kaledinis busy busy, nezinau kaip man kita savaite, bet maniskis po 12h ars. Bet ka jus galvojat?.. Menesines trumpesnes buvo, praejo lengviau, issivale viskas per viena diena o ne 5 kaip anksciau ir jau uzvakar taaaaaaaip norejau saviskio... Bet nuluzau :D Tai vakar atsigriebiau. Slapia kaip pas paaugle o_O Jauciu judu daugiau, tai ir kraujotaka aktyvesne, ir viskas ten visai kitaip veikia :D O esminis bajeris - O numatoma per kucias :lol:  O dabar man liko viena diena atart ir savaitgalis. Nu toks ir savaitgalis - kaledinis shopingas, reik kazkur anti sugebet nusisaut. Nes jie cia kalakutus tik tarso, o man kalakutiena labai meh. Noriu antytes :D Nu bet mes visada per Kaledas ir Velykas (beveik visada, jei laisva darbe) anti kepam. Gal penktadieni baseinas gausis, jau taip labai norisi pasiplaukiot, nugara apramint, nes visa diena ant koju - toks astrus skausmas stubure pareina, kad koja atimineja. Uzknisa labai. Bet rentgena kazkada dare - sako nieko ten nera. Gerai kad isvis baseinan emem vaiksciot iki dirbt pradedant, nes jauciu nusibaigciau galutinai kitaip.

Tai va, zodziu trumpai - Guzikas nusikales, bet laimingas :D (ir 3.14-slus kaip niekad...)

Atsakyti

Guzikai, smagu kad pakiliai jautiesi  :4u:  Nenoriu gasdinti, bet viena mmm diena kiek atsimenu is savo gyd. nera gerai. 

Atsakyti
QUOTE(Kudlota @ 2017 12 13, 16:22)
Ryt ryte laukt rezultatu?  rolleyes.gif

Balta balta kur dairais.. biggrin.gif
Atsakyti

As kazkaip sikart nedegu noru siusiot anksciau laiko 😅

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  

mano bkt pakilo, ov vakar ivyko, nd padarem vakar ryte. Bet turbut mmm grynai per gimtadieni savo gausiu dovanu  :oh: 

Atsakyti

Ispaikyta, kaip tu ? Mmm ? Nt ?

Truksta veiksmo beladonai  :lol:  :ax: 

Atsakyti

Dar labai labai anksti, nenusimink :) kitom tik mmm diena vaiduoklis islenda ;)

Atsakyti