Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Mano mm visada buna 6 dienas ir skausmai pirmas dvi -3 dienas be nuskausminamuju turbut butu nepakeliami. Iki alpimo, vemimo ir t.t.  but gerai jog praeitu nuo paprasto paracetamolio...bet deja

Atsakyti

Sveikos :) 

Deraramos, imk balioncika uz mmm  :4u: 

Maciau diskutavot apie vaistus, tai tevu darzelyje viena mergaite rase, kad pas ja neaiskios kilmes nevaisingumas, per ivf suzinojo, kad kai kiausinelis apsivaisina, bet jis buna tokiam storam apvalkale kad pats neisirita niekaip. Nu kazkas tokio, tai ji itaria kad cia nuo visu ibupromu ibuprofenu jaunystej isgertu taip yra. Kiek teisybes, nezinau, bet dukrai uzdraudziau gert ibumetina nuo mmm skausmu, geria daba paracetamoli tik. Aisku padejuoja. Man paciai jaunystej irgi baisiai skausmingos mmm buvo, kojos labai tirpdavo, eilej kur pastovet kai reikedavo tai griudavau is koju praktiskai. Po gimdymo visi skausmai dingo, ir jau 17 metu mano mmm be vaistu, maudzia pirma diena, bet pakenciamai. 

As vakar pagavau teigiama ot. Tokio ryskaus dar nesu maciusi pas save, matyt vitex veikia, jis gi mazina fsh didina lh ;) Kisulita, sikart teigiama pagavau grynai parejusi is darbo, apie 17.30, o 21 val jau blankesnis buvo, vakar ryte irgi blankus. ND vakar padarem, laukiu bkt suolio rytoj :) 

Atsakyti

Sveikos :)

Deraramos, imk balioncika uz mmm  :4u:

Maciau diskutavot apie vaistus, tai tevu darzelyje viena mergaite rase, kad pas ja neaiskios kilmes nevaisingumas, per ivf suzinojo, kad kai kiausinelis apsivaisina, bet jis buna tokiam storam apvalkale kad pats neisirita niekaip. Nu kazkas tokio, tai ji itaria kad cia nuo visu ibupromu ibuprofenu jaunystej isgertu taip yra. Kiek teisybes, nezinau, bet dukrai uzdraudziau gert ibumetina nuo mmm skausmu, geria daba paracetamoli tik.

As vakar pagavau teigiama ot. Tokio ryskaus dar nesu maciusi pas save, matyt vitex veikia, jis gi mazina fsh didina lh ;) Kisulita, sikart teigiama pagavau grynai parejusi is darbo, apie 17.30, o 21 val jau blankesnis buvo, vakar ryte irgi blankus. ND vakar padarem, laukiu bkt suolio rytoj :)

Nulis teisybės :) suprantu ir tą merginą, ji nori surasti kokią nors priežastį savo nevaisingumui. Ibuprofenas išvis nuslopina ovuliaciją, ty ji nevyksta. Man yra taip buvę, kai teko gerti ibuprofeną didžiausiom leistinom dozėm, ciklai buvo anovuliaciniai. Jeigu dukrai geriau nuo ibuprofeno, leisk jai jį gerti. Tik skrandį tegu saugo. Bet sunkios mėnesinės nėra normalu, paieškočiau ligų.

Smagu dėl vitexo :) aš kažkaip irgi galvoju, kad jis man padėjo :)

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 12 12, 14:32)
As vakar pagavau teigiama ot. Tokio ryskaus dar nesu maciusi pas save, matyt vitex veikia, jis gi mazina fsh didina lh ;) <strong>Kisulita, </strong>sikart teigiama pagavau grynai parejusi is darbo, apie 17.30, o 21 val jau blankesnis buvo, vakar ryte irgi blankus. ND vakar padarem, laukiu bkt suolio rytoj smile.gif 

Teigiamas OT parodo kad ovuliacija ivyks per 24-72val? Tai nd dar butini ir siandien? O ryt? biggrin.gif
Atsakyti

Nulis teisybės :) suprantu ir tą merginą, ji nori surasti kokią nors priežastį savo nevaisingumui. Ibuprofenas išvis nuslopina ovuliaciją, ty ji nevyksta. Man yra taip buvę, kai teko gerti ibuprofeną didžiausiom leistinom dozėm, ciklai buvo anovuliaciniai. Jeigu dukrai geriau nuo ibuprofeno, leisk jai jį gerti. Tik skrandį tegu saugo. Bet sunkios mėnesinės nėra normalu, paieškočiau ligų.

Smagu dėl vitexo :) aš kažkaip irgi galvoju, kad jis man padėjo :)

Jefimija, niu ok, nes paracetamolis jai nelabai... Ji tik pirma diena isgeria, siaip manu galetu pakentet, bet tas jaunimas  :oh: sakau ar jau taip mirtinai skauda, sako nu neeee, ir nueina vaistu  :oh: 

Atsakyti

Teigiamas OT parodo kad ovuliacija ivyks per 24-72val? Tai nd dar butini ir siandien? O ryt? biggrin.gif

Mano ov po teigiamo ot ivyksta gan greit, daznai buna net ta pacia diena, pagaunu ryte teigiama ot, o kita diena jau bkt pakilusi. Taip kad nezinau, siandien nd dar padarysim, o ryt jau ne.

Jau kelis ciklus mb nesakau kad va jau ov tuoj, reikia dirbti, bet jis isigudrino suprast, sako nu slidu kaip ciuozykloj apie ov pas tave :D tos kb isduoda  :lol:​ 

Atsakyti

Jefimija, niu ok, nes paracetamolis jai nelabai... Ji tik pirma diena isgeria, siaip manu galetu pakentet, bet tas jaunimas  :oh: sakau ar jau taip mirtinai skauda, sako nu neeee, ir nueina vaistu  :oh:

Tai aš irgi prie jaunimo :D nesikankinu. Na kam? prarasta diena. O jeigu ji tik pirmą dieną geria, tai išvis. Tegu geria ir vargo nemato :)

Atsakyti
Nu va, as tingiu bkt matuoti tai net ir su testais nezinau kada ta Ov lotuliukas.gif
Atsakyti

Nu va, as tingiu bkt matuoti tai net ir su testais nezinau kada ta Ov lotuliukas.gif

Man po teigiamo OT bt pakildavo per 2-4 dienas :) darykit nd kiek norisi ir tiek.

Atsakyti

Kisulita, sikart teigiama pagavau grynai parejusi is darbo, apie 17.30, o 21 val jau blankesnis buvo, vakar ryte irgi blankus. ND vakar padarem, laukiu bkt suolio rytoj :)

O ryte bandei, buvo blankus ar jau ryškesnis? :)

Mano testai pašte guli, pati atsiimti negaliu, ir pasirodo, reikia rašyti (ant popieriaus) įgaliojimą, kad galėtų jį atsiimti kitas asmuo  :oh:

Atsakyti

O ryte bandei, buvo blankus ar jau ryškesnis? :)

Mano testai pašte guli, pati atsiimti negaliu, ir pasirodo, reikia rašyti (ant popieriaus) įgaliojimą, kad galėtų jį atsiimti kitas asmuo  :oh:

Bandziau ryte, jau buvo sviesesnis, tai va teigiamas buvo uzvakar vakare po darbo, nu ir apie 21 val ciut ciut sviesesnis. BKT nepakilo dar, tai kur mano ov???  Del viso pikto dar ryte mb uzverciau  :rolleyes:  sedziu dabar darbe visa tokia  :wub:  :wub:  :wub: 

Atsakyti
man siandien ~7dpo ir jau baisiai norisi gadinti testus rolleyes.gif
Atsakyti