Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Cukraus pamazinti butu i sveikata, bet antroj ciklo pusej ir ypac mmm pirma diena labai norisi sokolado, pyrago.. Paskui apmazeja tas craving.

Ibupromo buna 1-2 tab pirmas dvi dienas.

Nuotaika siandien susikta atsiprasant, viskas nervina, erzina, liudna.. :(

Atsakyti

Kudlota, Ibuprom pagrindas yra ibuprofenas, kuris yra vaistas nuo uždegimo. Pas mus jis labai pozicionuojamas kaip vaistas nuo skausmo. Skausmas nėra uždegimas. Aš iš tikro neieškojau straipsnių ta tema ir argumentuotos nuomonės nepateiksiu, kam konkrečiai ir kaip jis veikia. Aš girdėjau iš žmonių (ne tik mamos biggrin.gif), kuriais tikiu, kad ibuprofeno geriau nenaudoti ir jo nenaudoju

Visiškai teisingai. Ibuprofenas yra NSAID grupės vaistas, jis slopina uždegimą. Jeigu yra kažkoks uždegiminis procesas, kuris sukelia skausmą, ibuprofenas padeda ir nuo skausmo, bet netiesiogiai malšindamas skausmą, o jį sukeliantį uždegimą. Perdozavus, arba geriant didelėm dozėm galimos skrandžio opos ir kraujavimai. Reikia gerti omeprazolį kartu su ibuprofenu, kuris apsaugos skrandį.

Skausmą malšina paracetamolis. APAP yra tiesiog paracetamolis. Perdozavus galima smarkiai pakenkti kepenims. Ne vitaminai čia, kad saujomis gerti.

Nošpa yra antispazminis vaistas, jeigu skausmą sukelia raumenų spazmai, tada jį gerti geriausia. Griežtai draudžiama nėščioms jį gerti, nes jis gali atleisti kaklelį, sukelti priešlaikinį gimdymą (persileidimą).

Solpadeinas yra paracetamolio, kofeino ir kodeino mišinys. Kodeino ten mažai, bet aš jo vengiu ir taip, o dabar tikrai negerčiau. Kofeinas pravaro vaistą greičiau kraujagyslėmis, tai greičiau vaistas suveikia.

Foxlady, visi vaistai kenkia. Visi iki vieno :) Reikia vartoti su protu ir pagal paskirtį, nepatingėti pasidomėti, kaip vaistas veikia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 11 gruodžio 2017 - 11:32
Tai isvada, nezmoniska mm skausma malsinti su ..... ? biggrin.gif
Atsakyti

Paracetamolis, 1x 1000 mg, paskui kas 4 valandas 500 mg. 

Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2017 12 11, 12:49)

Rinktis sau atrodančią mažiausią blogybę smile.gif. Aš ir dabar apsistojau ties paracetamoliu
Atsakyti
Ech, kaip gerai butu, kad nebeprireiktu tu vaistu ax.gif
Beje apie kazkokias arbatas kalbejote, kokios ten zoleles ir ka jos daro?
Atsakyti

Atrodo persalau, gerkle skaudena, ryte susnypsciau gal trecdali wc ritinelio, o vyras ir vel komandiruotej  :oh:

Ar pas jus irgi sninga visa diena?

Atsakyti

Ech, kaip gerai butu, kad nebeprireiktu tu vaistu ax.gif

Eina sau, taip blogai būna per mm, kad net vaistų prireikia? :unsure:  Kokia keista ta gamta...

Atsakyti
Man tragiska diena buna, toks skausmas kad atrodo gimdau biggrin.gif ypac nugaros apacia, net apsivemsiu atrodo, bet cia taip blogai buna jei paveluoju vaista isgerti, o kai tik pajutus skausma iskart isgeriu tada lengviau praeina, bet irgi reiketu iseigines ta pirmaja diena biggrin.gif
Pas mus nesninga tik nemalonus vejas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 11 gruodžio 2017 - 15:59

Joo ir man pirma diena norisi iseigines nes ne tik savijauta tragiska bet ir emociskai bunu laaabai jautri, apsiverkiu net nuo bet ko. Anksciau taip nebudavo (~20 m).

Atsakyti

Eina sau, na ir mm kai kurioms būna  :blink:  O aš dar čia atėjusi skundžiausi, kad man pilvą pamaužia per mm  :D  Pamenu paauglystėje mane irgi kankindavo rimtesni pilvo skausmai pirmom mm dienom, bet kažkaip greit ir praėjo  :)​ 

Atsakyti

12.14 - Ispaikyta nebelaukia mmm
12.20 - FoxLady nelaukia mmm 
12.20 - kudlota nelaukia mmm
12.28 - Beladona nelaukia mmm
12.31 - Kisulita nelaukia mmm
01.09 - Malvinija tikrai nelaukia mmm

01.09 - deraramos nelaukia mmm

ir vėl gale  :cry2: 4 nesėkmingi ciklai. Užsisakau ot.. Reikia kažkaip apsiramint su tuo apsėdimu, daugiau konstruktyviai, sveiku protu, tikslingai, bet ne aklai ir su tokiu nerimu kada, kada.. Tas tikrai nepagreitina įvykių ir tik sau nervų kainuoja.

Kartu su nauja pradžia kažkaip akys kaskart atsiveria, nes atrodo, viskas tik kaupiasi, kaupiasi ir pramuša visom prasmėm :D emociškai, fiziškai, ir prasideda naujas lengvas, švarus etapas :) 

:4u:  uz tas mmm

Atsakyti