Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Manau nieko ten nera..  Ir temp nebutu nukritus jei yra nestumas :(

Atsakyti

12.14 - Ispaikyta nebelaukia mmm
12.20 - FoxLady nelaukia mmm 
12.20 - kudlota nelaukia mmm
12.28 - Beladona nelaukia mmm
12.31 - Kisulita nelaukia mmm
01.09 - Malvinija tikrai nelaukia mmm

01.09 - deraramos nelaukia mmm

ir vėl gale  :cry2: 4 nesėkmingi ciklai. Užsisakau ot.. Reikia kažkaip apsiramint su tuo apsėdimu, daugiau konstruktyviai, sveiku protu, tikslingai, bet ne aklai ir su tokiu nerimu kada, kada.. Tas tikrai nepagreitina įvykių ir tik sau nervų kainuoja.

Kartu su nauja pradžia kažkaip akys kaskart atsiveria, nes atrodo, viskas tik kaupiasi, kaupiasi ir pramuša visom prasmėm :D emociškai, fiziškai, ir prasideda naujas lengvas, švarus etapas :) 

Atsakyti
Kaip jums su alkoholio vartojimu? As pripratusi savaitgaliais vyno ar sampes taure, o laikotarpyje nuo Ov iki mm (kai dar neaisku ar nescia) nezinau ar galima, kazkaip neramu gert, bet ir nervina atsisakyt kai aplinkiniu iskart replikos kad laukiesi biggrin.gif
Ir si karta per Ov teko kelias dienas gerti vaistus nuo slapimo pusles uzdegimo, daznesni santykiai tai vel atsinaujino verysad.gif
Atsakyti

Kaip jums su alkoholio vartojimu? As pripratusi savaitgaliais vyno ar sampes taure, o laikotarpyje nuo Ov iki mm (kai dar neaisku ar nescia) nezinau ar galima, kazkaip neramu gert, bet ir nervina atsisakyt kai aplinkiniu iskart replikos kad laukiesi biggrin.gif
Ir si karta per Ov teko kelias dienas gerti vaistus nuo slapimo pusles uzdegimo, daznesni santykiai tai vel atsinaujino verysad.gif

Aš vartoju kaip vartojusi. Nors vartoju tikrai labai mažai. Taurė vyno per savaitgalį max. Nors šiek tiek prisibijau vis tiek. Ypač po vizito į kūdikių namus.

Atsakyti

Nevartojam nuo planavimo pradzios abu su vyru ir vaistu privengiam, aisku jei nera butinybes.. Dabar per mmm lb sunku butu isvis be ibupromo :( vyna megau ir alu vyras, db nusiperkam nealkoholinio :D ir lb i sveikata abiem :) artimiausi draugai zino, kad planuojam, o kitiem nera ko sakyt, ne ju reikalas. Pasakom kad sportuojam, norim sveikiau gyvent arba siaip negeriam :)

Atsakyti

Aš vartojau ir nesukau galvos. Kol negali aptikti, tol negali ir pakenkti. Jeigu žinau, kad vakare kažkur eisiu, ryte visuomet darydavau testą, jeigu 6 dpo ar vėliau. Nors turiu pasakyti, kad aš labai mažai geriu alkoholio. Gėrimas - du per vakarą.

Pirmaisiais planavimo mėnesiais buvau sau griežtesnė, bet kadangi viskas užtruko, tai kad išlaikyčiau sveiką protą, turėjau grįžti prie normalaus gyvenimo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 10 gruodžio 2017 - 21:51

Deraramos, Malvinija, už mmm :4u: Labai gaila. Galvojau išsivesiu kokią mergaitę su savimi  :angel_not: 

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 12 10, 22:22)
<p>Nevartojam nuo planavimo pradzios abu su vyru ir vaistu privengiam, aisku jei nera butinybes.. Dabar per mmm lb sunku butu isvis be ibupromo verysad.gif vyna megau ir alu vyras, db nusiperkam nealkoholinio biggrin.gif ir lb i sveikata abiem smile.gif artimiausi draugai zino, kad planuojam, o kitiem nera ko sakyt, ne ju reikalas. Pasakom kad sportuojam, norim sveikiau gyvent arba siaip negeriam smile.gif</p>

Deraramos, ibupromas blogas vaistas. Geriau Apap, Solpadeine, Nospa.

Mes labai retai vartojam alkoholį, gal į mėnesį kartą, būna rečiau ar dažniau kai kada. Kiekiai buvo ir yra maži. Nesuku dėl to galvos. Kai lauksiuos, nevartosiu. Ko man trūksta, tai pasiryžimo pasportuoti, tikrai nedaug judu, hobiai ir darbas sėdimi ir tiesiog gaila kam kitam laiko, bet šitam laiko gailėt negalima, pažadas kitiems metams biggrin.gif
Atsakyti

Vat Solpadeine irgi LABAI nekazka, kodeinas vistik ieina.

Laba vakara/ryta, nezinau jau ir kas skaitosi. Darbo savaite prasidejo 10h pamaina, kadangi viskas ten luzta dienu dienom, tai ir toliau taip nusimato. Uzbegsiu kai galesiu paziuret, kaip gyvos. O is esmes - kimbu i darbus :D Sian visai smagu buvo, tik buvo nesmagus intarpai kai migrena eme sakotis gerai. Bet pietum ir vakarienei paracetamolio po dvi iskart - rami galva. Vat ir i pliusa tai, kad darbe salta. Kiek valgykloj - galva plysta, nes silta, tik griztu dirbt ir galva atsala - vos jauciasi.

Bet tiesa pasakius pasiilgau savo darbo. Netgi kad pries susergant dirbau siek tiek kitur, kur zmoniu nera ir kur su popieriais knistis - packingo vistik pasiilgau, smagu ten kazkaip. Ir pasportuot nemokamai gaunasi visaip kaip tik imanoma :D

Atsakyti

Malvinija, kodel ibupromas blogas? 

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 12 11, 05:49)
<p>Vat Solpadeine irgi LABAI nekazka, kodeinas vistik ieina.
</p><p></p><p>Laba vakara/ryta, nezinau jau ir kas skaitosi. Darbo savaite prasidejo 10h pamaina, kadangi viskas ten luzta dienu dienom, tai ir toliau taip nusimato. Uzbegsiu kai galesiu paziuret, kaip gyvos. O is esmes - kimbu i darbus biggrin.gif Sian visai smagu buvo, tik buvo nesmagus intarpai kai migrena eme sakotis gerai. Bet pietum ir vakarienei paracetamolio po dvi iskart - rami galva. Vat ir i pliusa tai, kad darbe salta. Kiek valgykloj - galva plysta, nes silta, tik griztu dirbt ir galva atsala - vos jauciasi.
</p><p></p><p>Bet tiesa pasakius pasiilgau savo darbo. Netgi kad pries susergant dirbau siek tiek kitur, kur zmoniu nera ir kur su popieriais knistis - packingo vistik pasiilgau, smagu ten kazkaip. Ir pasportuot nemokamai gaunasi visaip kaip tik imanoma biggrin.gif
</p>

Dėl Solpadeine gali būti, kodeinas man ir ten nelabai patiko, bet nesigilinau į šio vaisto žalą. Mama sakė vietoje ibuprofeno naudoti mano minėtus vaistus nuo skausmo (ji medicinoje dirba), aš nesigilinau, mamos klausau biggrin.gif. Pati Solpadeine baigusi, dabar paracetamolio prisipirkau. Pats puikiausias dalykas, kad gerokai apmažinus cukrų pačių vaistų reikia gerokai mažiau. Valgau kai kada vaisius, tiek šviežius, tiek džiovintus, bet ne kasdien, majonezo patenka į burną, bet gryno saldaus gaminio nevalgiau jau porą mėnesių. Praėjusį ciklą vaistus nuo skausmo gėriau 1 dieną, šį ciklą taipogi, kol kas tik pačią pirmą dieną. Anksčiau būdavo 3-4 dienos su vaistais. Nebe taip ir PMS jaučiasi, bet čia gal dar ir vartojami papildai prisideda.

Kudlota, Ibuprom pagrindas yra ibuprofenas, kuris yra vaistas nuo uždegimo. Pas mus jis labai pozicionuojamas kaip vaistas nuo skausmo. Skausmas nėra uždegimas. Aš iš tikro neieškojau straipsnių ta tema ir argumentuotos nuomonės nepateiksiu, kam konkrečiai ir kaip jis veikia. Aš girdėjau iš žmonių (ne tik mamos biggrin.gif ), kuriais tikiu, kad ibuprofeno geriau nenaudoti ir jo nenaudoju
Atsakyti
Kad net laida rode apie paracetamolio zala doh.gif gal Nospa visgi geriausia g.gif
Atsakyti