Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Man su trenksmu parėjo mėmės, guliu nuo skausmo vaistų prigėrus. Redaguoju sąrašą. Deraramos, kaip tu?

12.09 - deraramos nelaukia mmm
12.14 - Ispaikyta nebelaukia mmm
12.20 - FoxLady nelaukia mmm
12.20 - kudlota nelaukia mmm
12.28 - Beladona nelaukia mmm
12.31 - Kisulita nelaukia mmm
01.09 - Malvinija tikrai nelaukia mmm
Atsakyti

Uzjauciu Malvinija :( bet laikykis :4u:

Mane kaip ir ankstesnius ciklus kankina apsedimas, skaitau apie nestuma, pozymius, dienas skaiciuoju, temp 100 kartu per diena matuoju.. Tai nescia jauciuos, tai ne. Reik apsiramint. Dar mmm nepramuso, tik pilva skaudena kaip pries mmm ir krutine didele, sunki. Bet siryt po spontanisko myliuko jau pasirode ciut rusvos spalvos ant popieriaus :( nusipirkau easytest del visa ko, tik nera kaip jo atlikt, siandien jau dusyk slapinaus.

Isleisiu vyra i darba, eisiu pasportuot. Jei nepramus, pasidarysiu popiet. Bet itarimai ir pojuciai, kad viskas kaip pries mmm :(

Atsakyti

Guzikai, iš pradžių visada sunkios pirmosios dienos būna, po to apsiprasi  :4u:  Reikia tik laiko  :)​ 

Atsakyti

Zinau, kad tas mano temp matavimas neefektyvus, bet vis laikesi 36.8-9, ir siryt, o ka tik pamatavau babaah 35.7-36.0 :( pasidesiu i stalciu testa. Mmm pareina visu grazumu ir nelaiku, sivakar dar balius kaledinis  :cray:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 09 gruodžio 2017 - 12:00

O mano mm tapo laaaabai ilgos  :huh2:  Jau 6 cd, o vis dar tepa... Et, o kaip gerai buvo, kai mm truko 2-3 dienas  :D  

Be to, kad ilgos, nepatiko, kad gan švarios buvo, be juodų gabaliukų, gal gleivinės buvo mažai susidarę  :unsure:​ 

Atsakyti

O mano mm tapo laaaabai ilgos  :huh2:  Jau 6 cd, o vis dar tepa... Et, o kaip gerai buvo, kai mm truko 2-3 dienas  :D  

Be to, kad ilgos, nepatiko, kad gan švarios buvo, be juodų gabaliukų, gal gleivinės buvo mažai susidarę  :unsure: 

Mano mmm visada buvo ilgos 6-7 dienos, po abrazijos tapo labai skausmingos ir gausios, si men. po nepavykusio IUI isvis kazkoks kosmaras.

Atsakyti

Zinau, kad tas mano temp matavimas neefektyvus, bet vis laikesi 36.8-9, ir siryt, o ka tik pamatavau babaah 35.7-36.0 :( pasidesiu i stalciu testa. Mmm pareina visu grazumu ir nelaiku, sivakar dar balius kaledinis  :cray:

Imk  :4u:  uz tas nelaiku ateinancias

Atsakyti

Malvinija, Deraramos, imkit po  :4u:  :4u:  nors deraramos kol mmm nera vilti dar turek  :mirksiukas:  

Kas del mmm po abrazijos, tai mano tik pirma cikla lengvesnes buvo, dabar uhhh vel plaukiu per mmm  :oh:  man kas pakito tai kad seniau as krutines nejausdavau visai. Jauciau ta karta kai pastojusi buvau, o dabar kiekviena cikla jauciu. 

Atsakyti

ačiū, merginos, už baliončikus. Mano termometrą reikia mesti per langą, ką tik pamatavau, vėl 36,9. Aš jau visai nukvaišiu :D Bet manau, kad tik apgaudinėju save.. Bet kurią akimirką gali pramušti. Pasidariau tą easytest, tai nei užuominos vaiduoklio.

Varau į sportus. Gero savaitgalio :4u:

Atsakyti

Mano mmm visada buvo ilgos 6-7 dienos, po abrazijos tapo labai skausmingos ir gausios, si men. po nepavykusio IUI isvis kazkoks kosmaras.

O man būdavo kokias 2 dienas, na trečią dieną truputį patepliodavo, bet dabar tai... Beveik savaitę :oh: Dėl skausmų, tai man irgi paintensyvėjo pilvo maudimas ir jis ilgiau trunka, iki 5 cd vis maudžia, kai ankščiau pirmą ciklo dieną kažką jausdavau, o po to kaip niekur nieko...  Nežinau, norisi tikėtis, kad vėliau viskas bus, kaip buvo ankščiau.

Atsakyti

Kas del mmm po abrazijos, tai mano tik pirma cikla lengvesnes buvo, dabar uhhh vel plaukiu per mmm  :oh:  man kas pakito tai kad seniau as krutines nejausdavau visai. Jauciau ta karta kai pastojusi buvau, o dabar kiekviena cikla jauciu. 

Va, su ta krūtine tai ir man jautėsi, ir jausmas buvo panašus kaip tą ciklą, kai pastojau, kas labai vilčių suteikė.

Atsakyti

net pavydėčiau tokių trumpučių mmm :) pas mane visada gerą savaitę su patepliojimais..

merginos, ar man negerai su galva, ar kažkas šešėliuoja šalia??

http://www.countdown...alleryid=723260

Atsakyti