QUOTE(rutulux @ 2012 08 27, 19:04)
Skaičiau šio mėnesio Virtuvėj apie graikiškai paruoštas daržoves, tai jas orkaitėj reik troškinti apie 3 val. Ar bandėt?
Ten rašo, kad tas daržoves reikia troškinti 3val. tik todėl, kad straipsnis apie "slow food"
Manau, kad drąsiai galima troškinti ir trumpiau
Ne į temą aišku, bet
Išvis juokingai pasirodė, kad pvz. paprastas makaronų patiekalas tame pačiame psl. apie "slow food" gaminamas 2val., o už trijų psl. jau makaronų patiekalas, kurį galima pasigaminti per 20min. Mano akim žiūrint, abu juos galima pagaminti per pusvalandį
O į temą apie graikišką maistą, tai jis tikrai be galo skanus, ką jau kalbėti vien apie tikras graikiškas salotas ir burnoje tirpstantį fetos sūrį...
Vis mąstau, kad reikėtų bandyti namie išsikepti baklavą, bet bijau, kad neišeis taip, o ir darbo atrodo labai daug
Dar paskaitinėjau ką čia rašot, tai ir su spurgom sugundėt ir pyrago su špinatais norisi
Beje, gal kuri turit kokį gerą receptą kaip marinuoti fetos sūrį?