Ačiū, Šaltmėte, jei bus, važiuosiu ir aš nusipirkti.
Labai noriu graikiškų salotų.
Beje, gal kam bus naudinga, Kalamata alyvuoges, kurios man laaaabai patinka, perku Akropolyje šalia Maximos įėjimo. Gourmet parduotuvėlė, ar kokia ten, ten jos sveriamos, brangokos, bet didelės ir labai skanios.
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 10 08, 15:03)
Dar kas dera salia tzadziki?
Pita . Visada prie tzadziki kepu. Dingsta akimirksniu.
Kai buvau Graikijoje valgiau tokius plynus su feta sūriu. Gal žinote kaip jie vadinasi, arba koks jų receptas? Ten kaip būtų miltiniai blynai tik fetos sūrio į tą masę pridėta, bet jie tokie storesni, kaip mieliniai lyg būtų, bet skonis kaip miltinių. Nežinau ar nupasakojau normaliai ) Pati dirbau viešbutyje ir pusryčiams juos darė, bet tai buvo senokai, tai nebeprisimenu kas ir kaip ten ))
QUOTE(Šaltmėtė @ 2006 08 03, 19:18)
Vakar kepiau spanakopita(tik dariau ne pyraga,o tokius vokelius) ir man gavosi biski tokie riebaluoti,kadangi originalo nesu valgiusi tai nezinau ar taip turi buti ar as kazka blogai padariau?teslai pertepti naudojau sviesta vietoj alyvuogiu aliejaus,gal delto? Prasau pasidalinkit savo patirtimi.
QUOTE(vasareuk @ 2011 02 16, 13:28)
Vakar kepiau spanakopita(tik dariau ne pyraga,o tokius vokelius) ir man gavosi biski tokie riebaluoti,kadangi originalo nesu valgiusi tai nezinau ar taip turi buti ar as kazka blogai padariau?teslai pertepti naudojau sviesta vietoj alyvuogiu aliejaus,gal delto? Prasau pasidalinkit savo patirtimi.
atsiprašau, kad tik dabar pamačiau....
taip, jie tokie rieboki turi būti, bet tikrai ne varvantys... gal tiesiog per daug sviesto pritepėte.. kai aliejum tepu, tai minimaliai aš jo naudoju.
QUOTE(Šaltmėtė @ 2011 03 08, 11:22)
atsiprašau, kad tik dabar pamačiau....
taip, jie tokie rieboki turi būti, bet tikrai ne varvantys... gal tiesiog per daug sviesto pritepėte.. kai aliejum tepu, tai minimaliai aš jo naudoju.
taip, jie tokie rieboki turi būti, bet tikrai ne varvantys... gal tiesiog per daug sviesto pritepėte.. kai aliejum tepu, tai minimaliai aš jo naudoju.
Aciu,kad atsiliepet. Na varvantys tikrai nebuvo tik rieboki,dabar zinau,kad tokie ir turi buti tai ramu.Vyras sake,kad skanus...tik mesos truksta tai kita kart jei darysiu tai tik sau.
Savaitgalį va kokį gražuolį kepėm:
Baklava oj kaip saldu, bet skanu
Baklava oj kaip saldu, bet skanu
QUOTE(Inga__ @ 2011 03 23, 15:35)
Kaip skaniai atrodo Labai pasiilgau sito saldumo
QUOTE(sambuka** @ 2011 06 01, 19:43)
Sveikos mamytes,gal bandet fetos suri pasidaryti pacios?Jei naturalu jogurta ir maskarpones suri gaminam namuose,tai gal ir fetos suri imanoma
Manau, kad viskas įmanoma labai pasistengus tik šiuo atveju ožkos ir avies pieno reiks
QUOTE(Šaltmėtė @ 2011 06 01, 20:56)
Manau, kad viskas įmanoma labai pasistengus tik šiuo atveju ožkos ir avies pieno reiks
Sitoj vietoj,tai viskas aisku,nors skaiciau,kad pramoneje ir is karves pieno jau gamina,bet kokio surumo suryme reikia brandinti?
QUOTE(sambuka** @ 2011 06 02, 10:58)
Sitoj vietoj,tai viskas aisku,nors skaiciau,kad pramoneje ir is karves pieno jau gamina,bet kokio surumo suryme reikia brandinti?
Pvz cia parodyta kaip daryti, bet bandzius nesu