Įkraunama...
Įkraunama...

Graikiška virtuvė

QUOTE(dianita @ 2007 09 25, 09:39)
geras, as lygiai tokia pacia receptu knyga parsiveziau biggrin.gif  cia problema ta, kad nera visiskai receptu su suriais verysad.gif o kieciausias receptas is kurio visa mano seima "zvenge" tai kiausiniene lotuliukas.gif

Patikslink koks ten receptas, tai paziuresiu namie 4u.gif

bigsmile.gif Tuno salotos, jos salotų skyriuje ir vienintelės, berods, su tunu 4u.gif Oj kaip nekantrauju, nes dabar draugė Kretoje, bet ji šitos knygos nerado, o ir nelabai jai ten yra kada ieškoti irnesakyk.gif O internete niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RUDOJI @ 2007 09 25, 11:54)
bigsmile.gif Tuno salotos, jos salotų skyriuje ir vienintelės, berods, su tunu  4u.gif Oj kaip nekantrauju, nes dabar draugė Kretoje, bet ji šitos knygos nerado, o ir nelabai jai ten yra kada ieškoti irnesakyk.gif O internete niekur nerandu doh.gif

OK, si vakara pasiziuresiu ir parasysiu:) jei tikrai sioje knygoje, tai tikrai rasiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RUDOJI @ 2007 09 25, 11:54)
bigsmile.gif Tuno salotos, jos salotų skyriuje ir vienintelės, berods, su tunu  4u.gif Oj kaip nekantrauju, nes dabar draugė Kretoje, bet ji šitos knygos nerado, o ir nelabai jai ten yra kada ieškoti irnesakyk.gif O internete niekur nerandu doh.gif

turiu tave nuliudinti, bet butent toje knygoje nera salotu su tunu. Gal sumaisei ka nors? Yra su krevetem ir su menke berods jei neklystu, bet su tunu tikrai nera, vakar pati perziurejau. Jei domina, galiu nurasyti pavadinimus visu salotu, kuriu receptai ten yra. Siaip pabandyk paieskoti internete siame psl (labai geras):

www.greek-recipe.com
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 09 26, 09:30)
turiu tave nuliudinti, bet butent toje knygoje nera salotu su tunu. Gal sumaisei ka nors? Yra su krevetem ir su menke berods jei neklystu, bet su tunu tikrai nera, vakar pati perziurejau. Jei domina, galiu nurasyti pavadinimus visu salotu, kuriu receptai ten yra. Siaip pabandyk paieskoti internete siame psl (labai geras):

www.greek-recipe.com

verysad.gif Blembački verysad.gif tai gal tada labai panaši knyga buvo unsure.gif Vistiek ačiū 4u.gif
O šiame psl aš jau ieškojau, kaip ir kitur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RUDOJI @ 2007 09 26, 16:08)
verysad.gif Blembački verysad.gif tai gal tada labai panaši knyga buvo unsure.gif Vistiek ačiū 4u.gif
O šiame psl aš jau ieškojau, kaip ir kitur doh.gif

o gal tos salotos buvo ne su tunu vistik, o kokia kita žuvimi? g.gif tik čia visą internetą statai ant ausų jų beieškodama.. mirksiukas.gif biggrin.gif nes nu įdomumas didžiausias, kas ten per salotos buvo, kad jų niekur nėra... gal prisimeni kur jas valgei?
Atsakyti
nu jau doh.gif tikrai su tunu smile.gif
Valgiau aš jas Lappa kaimelyje su avokadais bigsmile.gif
O receptą mačiau višbutyje knygoje, bet ten buvo vien tik tuno salotos ir iš nuotraukos ir iš sudėties, manau, tokios, kokias aš valgiau g.gif Vat todėl ir dūkstu visur, nes labai jau skaniai aš ten valgiau rolleyes.gif
Tai nebeiškokite, ačiū ir taip, kad gaišote laiką dėl manęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RUDOJI @ 2007 09 26, 20:07)
nu jau doh.gif tikrai su tunu smile.gif
Valgiau aš jas Lappa kaimelyje su avokadais bigsmile.gif
O receptą mačiau višbutyje knygoje, bet ten buvo vien tik tuno salotos ir iš nuotraukos ir iš sudėties, manau, tokios, kokias aš valgiau g.gif Vat todėl ir dūkstu visur, nes labai jau skaniai aš ten valgiau rolleyes.gif
Tai nebeiškokite, ačiū ir taip, kad gaišote laiką dėl manęs 4u.gif

ka tik kalbejau su savo graiku draugu... tai galiu tau pasakyti, kad salotos su tunu ir avokadu nera is graiku virtuves.. tai daugiau yra europos virtuves dalis ir skirta turistams is kitu saliu, nes avokadas nera auginamas graikijoje... tai tu turi to recepto ieskoti ne graikisku receptu puslapiuose, o tiesiog bendrai google irasydama salotos su tunu ir avokado...
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 09 27, 23:16)
ka tik kalbejau su savo graiku draugu... tai galiu tau pasakyti, kad salotos su tunu ir avokadu nera is graiku virtuves.. tai daugiau yra europos virtuves dalis ir skirta turistams is kitu saliu, nes avokadas nera auginamas graikijoje...  tai tu turi to recepto ieskoti ne graikisku receptu puslapiuose, o tiesiog bendrai google irasydama salotos su tunu ir avokado...

Ačiū bigsmile.gif bet kaip skanu, kad jūs žinotumėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RUDOJI @ 2007 09 28, 00:40)
Ačiū bigsmile.gif bet kaip skanu, kad jūs žinotumėt rolleyes.gif

jei rasi recepta, po to parasyk ir mums 4u.gif o gal prisimeni, kaip atrode ir gali mazdaug nuspeti, kaip ten viskas buvo padaryta?? g.gif
Atsakyti
Nu va, dabar visai nebesistebiu kodėl aš to recepto neradau net savo didžiulėje 500 psl graikiškų receptų knygoje... doh.gif kur šiaip yra nerealiai daug receptų iš visų GR regionų...
Atsakyti
Na, as cia LT darau tokias salotas su tunu ir avokadu:
skardine tuno
2 kiausiniai
Raukintas agurkas
Vienas avokadas
Citrinos sultys
Viska supjaustom sumaisom ir valgom smile.gif Visai skanu smile.gif
Atsakyti
Angliškai tai vadinosi Avocado plates with tuna salad. Perpjautas pusiau avokadas ir ant kiekvienos puselės uždėta grietinės tirštumo tyrė - tuno salotos rolleyes.gif Manau, kad tose salotose buvo, aišku gi, tunas, jų jogurtas, gal svogūnas, citrinų sultys ir gal dar kasnors. Buvo labai karšta ir kai mums pasiūlė šį patiekalą, pagalvojau, tik ne tunas per tokį karštį, tikrai bloga pasidarys doh.gif Bet paragavus rolleyes.gif bigsmile.gif Ir gaivinantis, ir sotus, ir labai skanus patiekaliukas thumbup.gif Kaip tik karštai vasaros dienai. Kiek ieškojau internete visur su salotų lapais, pomidorais ir supjaustytu avokadu ar kažkas panašaus siūloma verysad.gif Aišku dar bandysiu ieškoti...
Atsakyti