O as pabandziau ir nusivyliau nekokia matyt is manes kulinare Mano musaka gavosi nerealiai riebi Baklazanai labai daug aliejaus sugere ir po to tas aliejus nenuvarvejo ant popieriniu ranksluosciu, o kepant issileido ir muosaka gavosi plaukiojanti aliejuje...
QUOTE(zis @ 2007 09 21, 22:30)
O as pabandziau ir nusivyliau nekokia matyt is manes kulinare Mano musaka gavosi nerealiai riebi Baklazanai labai daug aliejaus sugere ir po to tas aliejus nenuvarvejo ant popieriniu ranksluosciu, o kepant issileido ir muosaka gavosi plaukiojanti aliejuje...
manau, kad žinau kame problema buvo : prieš dėdama apepinti baklažanus neįkaitinai aliejaus iki reikiamos temperatūros, dėl to ir sugėrė jo daug... tas pats būna ir su bulvėm, jei neįkaitini aliejaus pakankamai
O kaip gi su Graikiškom tuno salotom, kurios kaip grietinė, tokios masės? Gal visgi kasnors žinote?
QUOTE(RUDOJI @ 2007 09 22, 01:06)
O kaip gi su Graikiškom tuno salotom, kurios kaip grietinė, tokios masės? Gal visgi kasnors žinote?
žinau apie ką kalbi, bet nelabai žinau kaip daro. Spėjimas būtų, kad paprasčiausiai sutrina tuną su majonezu ar pan. Žodžiu, nelaikau to dalyko kažkuo ypatingai graikišku ar sveiku maistu
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 09 22, 08:53)
žinau apie ką kalbi, bet nelabai žinau kaip daro. Spėjimas būtų, kad paprasčiausiai sutrina tuną su majonezu ar pan. Žodžiu, nelaikau to dalyko kažkuo ypatingai graikišku ar sveiku maistu
Tai gal ir nėra tai graikiška ar super sveika, bet kai valgiau su avokadais, tai kaip patiko, bet, kad ne su majonezu ten buvo padaryta, tai tikrai. Gaila nenusirašiau iš knygos Kretoje aš to receptuko tuno salotų. Kiek atsimenu ten tunas, svogūnas, citrinos sultys ir dar kažkas buvo . Tai va dabar kankinuosi nenusirašiusi
QUOTE(RUDOJI @ 2007 09 22, 14:48)
Tai gal ir nėra tai graikiška ar super sveika, bet kai valgiau su avokadais, tai kaip patiko, bet, kad ne su majonezu ten buvo padaryta, tai tikrai. Gaila nenusirašiau iš knygos Kretoje aš to receptuko tuno salotų. Kiek atsimenu ten tunas, svogūnas, citrinos sultys ir dar kažkas buvo . Tai va dabar kankinuosi nenusirašiusi
Kokia knygą turi omeny? aš turiu daug knygų apie graikišką virtuvę, permesiu jas akimis, gal rasiu tau kažką panašaus į tas salotas.
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 09 22, 15:25)
Kokia knygą turi omeny? aš turiu daug knygų apie graikišką virtuvę, permesiu jas akimis, gal rasiu tau kažką panašaus į tas salotas.
Tiksliai dabar nepasakysiu bet ją mačiau višbutyje, pardavimui, receptų knyga...
Būčiau laaaaabai laiminga ir dėkinga
Šaltmėtė,
aciu uz receptus
pasidariau kiaulienos souvlaki su tavo aprasytu marinatu ir tzadziki padaza. dar nusipirkau pitos tai viskas kartu buvo super tzadziki su lietuvisku jogurtu aisku gavosi skystesnis nei originalas, bet vistiek labai skanus dabar galvoju kada cia draugus pasikvietus graikiskam vakarui
aciu uz receptus
pasidariau kiaulienos souvlaki su tavo aprasytu marinatu ir tzadziki padaza. dar nusipirkau pitos tai viskas kartu buvo super tzadziki su lietuvisku jogurtu aisku gavosi skystesnis nei originalas, bet vistiek labai skanus dabar galvoju kada cia draugus pasikvietus graikiskam vakarui
QUOTE(RUDOJI @ 2007 09 22, 18:20)
Tiksliai dabar nepasakysiu bet ją mačiau višbutyje, pardavimui, receptų knyga...
Būčiau laaaaabai laiminga ir dėkinga
Būčiau laaaaabai laiminga ir dėkinga
perverčiau visas savo knygas, bet neradau nieko panašaus į tavo minėtas salotas... labai keista, man pačiai labai smalsu dabar kas ten per sudėtis. Radau tik kitas salotas su tunu, svogūnais ir avinžirniais (chickpeas). Į jas taip pat įeina salieras, tarkuota citrinos žievelė, alyvuogių aliejus, petražolės, česnakas, šiek tiek sausų garstyčių miltelių, druska ir pipirai. Gali gal šitas pabandyt, gal patiks, kas ten žino... ?
QUOTE(vaidapil @ 2007 09 24, 09:27)
Šaltmėtė,
aciu uz receptus
pasidariau kiaulienos souvlaki su tavo aprasytu marinatu ir tzadziki padaza. dar nusipirkau pitos tai viskas kartu buvo super tzadziki su lietuvisku jogurtu aisku gavosi skystesnis nei originalas, bet vistiek labai skanus dabar galvoju kada cia draugus pasikvietus graikiskam vakarui
aciu uz receptus
pasidariau kiaulienos souvlaki su tavo aprasytu marinatu ir tzadziki padaza. dar nusipirkau pitos tai viskas kartu buvo super tzadziki su lietuvisku jogurtu aisku gavosi skystesnis nei originalas, bet vistiek labai skanus dabar galvoju kada cia draugus pasikvietus graikiskam vakarui
Nėra už ką
Ačiū, Šaltmėte Berods ne šitas Va, idesiu nuotrauka, radau paskutinej receptu nuorodoj, tos knygos. Dar bandysiu ir pati ieškoti, jei rasiu, įkelsiu čia tą nelemtą receptą
QUOTE(RUDOJI @ 2007 09 24, 23:40)
Ačiū, Šaltmėte Berods ne šitas Va, idesiu nuotrauka, radau paskutinej receptu nuorodoj, tos knygos. Dar bandysiu ir pati ieškoti, jei rasiu, įkelsiu čia tą nelemtą receptą
ok, lauksiu, jei rasi, nes man tikrai smalsu dabar..
o aš šiandien cukinijas tešloje kepsiu ir įdaryrus pomidorus.. skanumėlis, įkelčiau vėliau nuotraukas, bet fotiką LT pamiršau..
QUOTE(RUDOJI @ 2007 09 24, 23:40)
Ačiū, Šaltmėte Berods ne šitas Va, idesiu nuotrauka, radau paskutinej receptu nuorodoj, tos knygos. Dar bandysiu ir pati ieškoti, jei rasiu, įkelsiu čia tą nelemtą receptą
geras, as lygiai tokia pacia receptu knyga parsiveziau cia problema ta, kad nera visiskai receptu su suriais o kieciausias receptas is kurio visa mano seima "zvenge" tai kiausiniene
Patikslink koks ten receptas, tai paziuresiu namie