Nu va, šitaip užmiršta tema, tuoj prikelsim
QUOTE(mokka @ 2007 06 04, 11:40)
as kava frappe darau su smulkintuvu tuo ilguoju, zirafa, berods vadinasi. Labai gerai susiplaka
Nu va, aš de*ilas su šaukšteliu, su šaukšteliu
QUOTE(Sraigyte @ 2007 06 04, 16:40)
niu, aš irgi, bet man nelabai gavosi. Dar bandysim
Man irgi visai nesigavo, nes nescafe 3in1 pyliau vietoj paprastos, bet ten juk jau su grietinėle
O taip norėėėėjau, ilgai laukiau kol ledukai užšals
ir byzalas...
QUOTE(koritsaki @ 2007 06 08, 22:21)
Frape galima ir limonado buteliuke suplakt. Tik reikia kavą ir cukrų labai mažu kiekiu šalto vandens užpilt, užkimšus buteliuką suplakt gerai, o po to jau tas putas į stiklinę pilti, o po to atsargiai pripildyt stiklinę šaltu vandeniu bei ledukų pridėt. Ir, aišku, pieno nepamiršt. Geriausiai tinka kondensuotas, bet be cukraus. Nežinau tik, ar tokio Lietuvoj yra
Yra pas mus LT becukrio kondensuoto pieno, nu reiks pabandyt...
QUOTE(dianita @ 2007 06 09, 00:42)
siaip frappe nebutinai su pienu ar cukrumi turi buti, cia pagal skoni.. ir tikrai graikijoje kondensuoto pieno niekas nededa... pila piena paprasta ir cukraus jei nori (visada paklausia ar su pienu ir cukrumi).. o siaip nescafe, ledukai ir vanduo...
Jo, o kiek to pieno, kiek vandens reikia ir kiek cukraus? Ar reikia pasirinkti - ar pienas, ar vanduo?
QUOTE(koritsaki @ 2007 06 09, 12:07)
Dianita, aš Graikijoj daugiau nei 5 metai gyvenu, žinau ką sakau
dėl kondensuoto pieno ta prasme. Nors čia aišku skonio reikalas
Tai gal galit receptą parašyt frappe?
QUOTE(Sraigyte @ 2007 06 09, 12:30)
Bet jo, ten visada paklausia ar su cukrumi ir pienu
Aha, mūsų irgi...aš sakydavau ir su cukrum, ir su pienu prašom
QUOTE(Sraigyte @ 2007 06 10, 11:52)
niu gal ir chemija... bet mums abiems su MB žiauriai patiko
nepraleidom nė dienos be atgaivos valandėlės su frappe
Man irgi labai patiko
tik kainos viešbuty kandžiojosi, o niekur kitur neradom taip skaniai
4 eurai ten frappe ....su ledais..
AJAI, TAI GAL KAS GALIT RECEPTĄ FRAPPE SURAŠYT IR PARUOŠIMO BŪDĄ SU VISAIS PLAKIMAIS IR KIEKIAIS, NES IŠ MANĘS MAISTO GAMINTOJAS TOKS, KAD JEIGU NEPARAŠYTAS KIEKIS, REIŠKIA DEDAM NEGAILĖDAMI