Sveikos,
jungiuosi ir aš prie jūsų. Šiandien jau 20 sav. ir vakar sužinojom, kad berniukas. Dabar galvosim vardus
Oj kiek čia vyrų padavė Sveika prisijungus dar viena naujokė
Šiandien buvau susitikus su dula, visai patiko papasakojo įdomų dalyką apie breast crawl, kai gimę vaikai padėti ant moters krūtinės, patys susiranda kur pavalgyt pasirodo speneliai turi panašų kvapą kaip vaisiaus vandenys. Ar teko kam nors patirt tai?
Labas Koks gražus pas mus žiemiškas rytas.... Sninga, -1, gal jau ir nebeištirps iki Kalėdų...
Aš vardą susigalvojau. Dabar nebežinau gražus ar nebegražus Jaučiu nusibodo. Dabar galvoju gal kitą kokį.. Nežinau. Vienintelis noras, kad nebūtų r raidės ir kad nebūtų iš dažniausiai pasitaikančių 20tuko Ir dar dirbu kur daug vaikų sutinku, tai tikrai nebus Kamilė, Rugilė, Austėja, Paulina, Augustė, Liepa, Viltė, Ema, Gustė, Lėja, Gabija, Sofija, nes laaaaaabai daug tokių... Kažkokio mandro nelietuviško irgi nesinori. Norisi paprasto, bet tokio kur nebus kelių grupėj Na žodžiu, nebežinau...
Gal kai gims ir sugalvosiu
Nesuprantu šiąnakt taip sudūrė skaudžiai kairį šoną. Net pagulėjau beveik nekvėpuodama galvoju kas čia dabar per velniava.. Bet praėjo, praėjo dbr kaip ir gerai viskas.
Oj kiek čia vyrų padavė Sveika prisijungus dar viena naujokė
Šiandien buvau susitikus su dula, visai patiko papasakojo įdomų dalyką apie breast crawl, kai gimę vaikai padėti ant moters krūtinės, patys susiranda kur pavalgyt pasirodo speneliai turi panašų kvapą kaip vaisiaus vandenys. Ar teko kam nors patirt tai?
Taip, po gimdymo padėjo dukrą ant manęs ir ji taip gulėjo gal pusę val, grožėjausi ja, o paskui ėmė ieškoti krūties. Pas mus gimdykloje tokia politika, kad laiko joje, kol vaikas susiranda krūtį ir pažinda
Labas naujokems
O tai kokius vardus renkat ? As berniukui turejau, o mergaitei net neisivaizduoju, 100 kart sunkiau.
MeilesVaikai, drauge man pasakojo, kad jos mazyle taip ropojo iki spenelio.
As irgi pagalvojau, kad dulos noreciau
Ir mes berniukui vardą turim, o mergytei daugybė variantų ir nė vieno to pačio pačiausio
Sveikos,
na dabar atrodo, kad mergaitei vardą lengviau sugalvoti ir jau kaip ir buvom nusprendę. Dabar su vyru galvojam vardą, tai labai sunku, nes jis jau nusprendė, kokio norėtų, o aš dar dvejoju.
Pasidalinkit savo galvojamais berniukų vardais. Mano top: Vilius, Vytis, Arnas.