Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Sveikos, rožiniai svekinimai!

Man atmintis taip dar nieko, būna, kad pašlubuoja, bet neypatingai daug. Gal kad dirbu intensyvų protinį darbą, tai ta atmintis pastoviai turi būti naudojama, gal dėl to dar ne taip blogai :D

Atsakyti

Siandienos echoskopija nusivyliau. Ja pas mus atlieka ligonineje,ne mano gine echoskopavo. O ten toooks konvejeris! 5 min.vienam vizitui skirta,tai gydytoja tik sumatuoja,sudiktuoja leliuko duomenis seselei,parodo kur galvyte,kur stuburas ir varai per duris su lapu! Dabar esu susimasciusi,ar sulaukti 20 d.pas savo gine vizito,ar dar uzsiregistruoti papildomai uz pinigus echoskopijai. 

Del lyties taip ir neaisku,svoris 200 g,atitinka 17+2 sav. (Pasirodo,per anksti ejau).

Atsakyti

Va va apie tokius vizitus ir as kalbejau  :unsure:  todel man geriau privaciai...

Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Jungiuosi į jūsų kompaniją. Laukiuosi antro vaikelio, pagal NIPT bus berniukas, gimdymo data gegužės 10. Pažiūrėjau, kad populiari data smile.gif
Atsakyti

Sveikos merginos 4u.gif
Jungiuosi į jūsų kompaniją. Laukiuosi antro vaikelio, pagal NIPT bus berniukas, gimdymo data gegužės 10. Pažiūrėjau, kad populiari data smile.gif

Sveika prisijungus :) melyni sveikinimai  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 12 11, 21:12)
<p>Sveikos, rožiniai svekinimai!</p><p></p><p>Man atmintis taip dar nieko, būna, kad pašlubuoja, bet neypatingai daug. Gal kad dirbu intensyvų protinį darbą, tai ta atmintis pastoviai turi būti naudojama, gal dėl to dar ne taip blogai biggrin.gif</p><p></p><p></p>

As taip pat protini darba dirbu, su skaiciais, beeet be darbaknyges, kalendoriaus ir primininu nezinau kaip gyvenciau.. Su pirmu i univiera iki paskutines ejau ir egzaminus laikiau ir bedu su atminim nebuvo. Siaip ar taip, tikiuos kad atsistatys smile.gif
Atsakyti

Sveika naujokė :)

As taip pat protini darba dirbu, su skaiciais, beeet be darbaknyges, kalendoriaus ir primininu nezinau kaip gyvenciau.. Su pirmu i univiera iki paskutines ejau ir egzaminus laikiau ir bedu su atminim nebuvo. Siaip ar taip, tikiuos kad atsistatys smile.gif

Aš į universitetą negalėčiau laksyt vien nuo nuovargio, plius egzaminai, pasiruošimas gi atima daug laiko naktinio, bet aišku mano amžius kitas dabar, gal tada būčiau ir pavarius. Tikiuosi atsistatys tau! 

Atsakyti

Sveikos. Labas atskiras naujokei :) Smagu. O kokia lytis pirmojo? :)

Svarstau ar pasiryžt kelionei į Tenerifę vasario pradžioj? Nu dar taip nemažai laiko ir iki dekreto būtų. Gal visai smagu būtų pailsėt, pasišildyt.. Šiemet važiavom taip patiko noriu pakartot ir bijau... :D Bandžiau su mama pasitart - sako nukelk rudeniui važiuokit keturi, bet kai pagalvoju su kiek daiktų rudenį tektų važiuot noras praeina.. O dbr taip būtų greit nuskrendi ir parskrendi :D Nebežinau...

Atminties kol kass nepastebėjau, bet tai atsimenu su pirmu po cezario kas dėjos :D vienu momentu sakiau jau, kad man ko gero stogas važiuoja :D bet su laiku atsistatė :)

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 12 12, 10:24)
Sveika prisijungus smile.gif melyni sveikinimai  wub.gif​ 

Ačiū smile.gif

QUOTE(Justjule @ 2017 12 12, 14:47)
Sveikos. Labas atskiras naujokei smile.gif Smagu. O kokia lytis pirmojo? smile.gif

Pirmas irgi berniukas, kaip vyras sako: gyvensi apsupta testosterono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justjule @ 2017 12 12, 14:47)
<p>Sveikos. Labas atskiras naujokei smile.gif Smagu. O kokia lytis pirmojo? smile.gif
</p><p>Svarstau ar pasiryžt kelionei į Tenerifę vasario pradžioj? Nu dar taip nemažai laiko ir iki dekreto būtų. Gal visai smagu būtų pailsėt, pasišildyt.. Šiemet važiavom taip patiko noriu pakartot ir bijau... biggrin.gif Bandžiau su mama pasitart - sako nukelk rudeniui važiuokit keturi, bet kai pagalvoju su kiek daiktų rudenį tektų važiuot noras praeina.. O dbr taip būtų greit nuskrendi ir parskrendi biggrin.gif Nebežinau...
</p><p>Atminties kol kass nepastebėjau, bet tai atsimenu su pirmu po cezario kas dėjos biggrin.gif vienu momentu sakiau jau, kad man ko gero stogas važiuoja biggrin.gif bet su laiku atsistatė smile.gif
</p>

Del keliones, manau viskas nuo savijautos priklauso. Jei sveikata leidzia, kodel gi ne. Vitamino D doze tik i nauda smile.gif
Atsakyti

Sveikos. Labas atskiras naujokei :) Smagu. O kokia lytis pirmojo? :)

Svarstau ar pasiryžt kelionei į Tenerifę vasario pradžioj? Nu dar taip nemažai laiko ir iki dekreto būtų. Gal visai smagu būtų pailsėt, pasišildyt.. Šiemet važiavom taip patiko noriu pakartot ir bijau... :D Bandžiau su mama pasitart - sako nukelk rudeniui važiuokit keturi, bet kai pagalvoju su kiek daiktų rudenį tektų važiuot noras praeina.. O dbr taip būtų greit nuskrendi ir parskrendi :D Nebežinau...

Atminties kol kass nepastebėjau, bet tai atsimenu su pirmu po cezario kas dėjos :D vienu momentu sakiau jau, kad man ko gero stogas važiuoja :D bet su laiku atsistatė :)

Aš važiuočiau, t.y. mąstom ir mes vasario pradžioj kur dar išlėkti, tik nelabai pasirinkimo yra, kad būtų šilta ir galėtume gulėt prie jūros (yra tokių šalių, bet jos kur kas toliau)  :)  :hmm: jei gerai jaučiatės - pirmyn !

Sveikos visos, labas naujokei  :nestuke​ 

Atsakyti

Na ka merginos 100% vyras bus pagerbtas tarp moteru :D viskas labai puikiai atitinka 20sav :)

Atsakyti