MeilesVaikai, dar 2 in1? kur pirkai vaikjuoste? Noriu grazios ir niekur nerandu. Labai aciu uz patarima, net nebuciau pagalvojus, kad ergobaby jai karsta bus.
Elena, nezinau ar negavau ar nepastebejau tavo email. Lauksiu MeilesVaikai, dar 2 in1? kur pirkai vaikjuoste? Noriu grazios ir niekur nerandu. Labai aciu uz patarima, net nebuciau pagalvojus, kad ergobaby jai karsta bus.
Aha dar 2in1 😂
Ergobaby turi priedą kūdikiams, man jis pasirodė labai storas, plius eis šiluma dar iš nešiojančio, tai jei ne kūdikiui tai man bus žiauriai karšta, aš sunkiai pernešu irgi, o ir vaikui gali būti.
Juostą pirkau Aldoria firmos švedų pardėj, Lt bandžiau guglint, tai asortimente nebėra jų, bet šitos firmos irgi nebloga būtų: https://www.perkuvai...e-kudikiui.html
Kaip tik kažkas užmetė klausimą apie Chicco fb grupėj ir ten labai sukritikavo ją, bet nežinau ar tas pats modelis
Meiles vaikai,
As ten i grupe isiprasiau aciu tau kad ja patarei cia mano ta nesyne ir sukritikavo. Tai siandien jau uzsakius ir laukiu boba wrap purple
Kaip tau sekasi su ta juosta apsipanciot?
Haha geras
Kad aš su pilvuzu negaliu išbandyt nei juostų nei nešioklės turiu tiek daug laiko, galėčiau sėdėt ir treniruotis, bet negaliu 😁
Mes žindymo kursuose mokinomes, o šiaip labai daug YouTube video, turbūt ir instrukciją gausi kai atsiųs. Iš tikro tai neatrodo sunku, kai įgundi, nors tikiu, kad gali tas jų ilgis tokį sunkumo įspūdį padaryt iš pradžių Aš jau laukiu nesulaukiu kada galėsiu išbandyt 😍
Oj tiksliai, net nepagalvojau apie pilvuka
Kada terminas?
Oj tiksliai, net nepagalvojau apie pilvuka
Kada terminas?
Terminas gegužės 20 vakar nubėgo vandenys, bet veikla lėtai užsikurinėja kol kas, keliausim greit kontrolei pažiet kaip vyksta progresas
Norėčiau mano panelė tikra kankintoja, dar vis sėdžiu su nereguliariais sąrėmiais ir niekas nesikeičia
Jau viskas cia pat linkiu lengvai ir graziai susitikt su panele
Merginos, kas turit FB, kraustykites ten
Laukiu az norinciu i fb
elena, meiles vaikai 🙂 kur jus ?
Laukiu az norinciu i fb
elena, meiles vaikai 🙂 kur jus ?
Nusiunčiau, bet negavau jokio pakvietimo