Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

O geras Aurore_, papasakok būtinai kaip seksis!

Kaip jums pilvai ir svoris auga? Aš jau +4 kg nuo pradžios. Pilvas padidėjo, bet visai ne kietas, vien žarnos ir lašiniai, tai nesupratau ar nuo didelio valgymo čia ar leliaus :D

Ir aš turiu +4 kg. Man šiuo metu tai atrodo normalu :) Žiūrėsim, kas bus po švenčių :D

Atsakyti
As penkt buvau pas genetike. Aciu D, viskas gerai, tobula. Drebejau ten pas ja ant stalo unsure.gif
Ir galit spalvinti mane ruzavai smile.gif

Neturiu visai pliuso, o pilvukas jau lenda ax.gif
Atsakyti

As penkt buvau pas genetike. Aciu D, viskas gerai, tobula. Drebejau ten pas ja ant stalo unsure.gif

Cuddle, roziniai sveikinimai  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas ir darbingos savaitės dirbančioms :) 

Atsakyti

Aš rytoj pas genetikę jau lekiu, atsirado vieta :)

12.11 - Aurora007 (echo)

12.14 - Ryžiukė (perinatologo konsultacija)

12.14 - milda.viz ( echoskopija)

12.15 - Vėja_ (genetiko echo)

12.19 - Morka:) (echo)

12.20 - Coconuts (genetikes echo)

12.22 - Aurora007 (ginė)

12.28 - Ryžiukė (genetikės echo

01.02 - MeilesVaikai (didysis skanas)

01.08 - MeilesVaikai (TA)

02.06 - MeilesVaikai (TA)

Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Na ka, mano pusiaukele nuzygiuota smile.gif 20 savaiteliu siandien nestuke.gif wub.gif

Cuddle, roziniai sveikinimai! smile.gif

Coconuts, mane irgi pienlige buvo uzpuolus, per abu nestumus ta zaraza prisikabino. As suvartojau zvakutes, kur be jokiu antibiotiku, o tik maksties mikroflorai atkurti skirtos gerosios bakterijos.
Akusere patare praustis tiesiog paprastu ukisku muilu(aisku be jokiu tulziu ir pan)sake jis gerai su grybais kovoja,sausina. Na ir pabandziau-tikrai visa perstejima,visus nemalonius pojucius nueme.
Atsakyti

Rožiniai sveikinimai  :wub: 

Sveikos, pagaliau artėja mano susitikimas su mažulėliu - jau ketvirtadienį  :yahoo: labai tikiuosi lytį pamatys, nes noriu pradėt pirktis rūbelius, o ta nežinia stabdo  :D​ 

Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

Sveikinimai tom, kurios suzinojo lyti 4u.gif

Mes po savaites keliausim didziajam scanui, tai tikiuos, kd pasirodys smile.gif eisim su pirmuoju, tai irgi nekantrauja broli/sese pamatyt.

Judesiai jauciasi vis ryskiau ir dazniau. Energijos trukumas belekoks, nors namie darbo daugiau nei daug..jau savaite gyvenam naujam name, bet dar daug kas dezese, vyras grindis deda, tai ir dulkiu daug...ech..bet eglute jau pasipuosem biggrin.gif

Geros savaites visoms 4u.gif
Atsakyti
beje, ar yra kam suprastejus atmintis? Man tai ziauriai su situo nestumu, kartais jauciuos tiesiog beviltiskai..nepamenu kur ka pasidejau, ko einu, ka norejau padaryt... blink.gif
Atsakyti

Dar normos ribose ta atmintis suprastėjusi, bet jau pasireiškia :D Man tai visiškai normalu nėštumo metu :)

Atsakyti
Oi, su atmintim ir taip nelabai po visu buvusiu narkoziu, o dabar dar ir nestumas, tai isvis nieko neatsimenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2017 12 11, 17:14)
Oi, su atmintim ir taip nelabai po visu buvusiu narkoziu, o dabar dar ir nestumas, tai isvis nieko neatsimenu  biggrin.gif

Tikiuos atsistatys blink.gif

Skaiciau, kad jei nesioji mergaite tai labiau suslubuoja atmintis nei su berniukais..
Atsakyti