Kai jau terminas tai zinau kaip prailgsta viskas
Kazkoks kosmosas kad dar kazkas laukiasi, mums ateinanti pirmadieni jau visas menesiukas
Panelyte jau nusisypso kartais(sakyciau samoningai jau)
Menesiuko proga eisim i apziura ir skiepuko.
Kaip kitos su leliukais laikotes?
Mum treciadieni dvi savaites irgi atrodo net nescia nebuvau jei ne tas likes gelbejimosi ratas ant pilvo jau -15kg
Kolkas valgo miega i pampi krauna
Man liko 2kg dar pamest iki priesnestuminio svorio O mum siandien dvi savaiteles. Kazkaip ana savaite buvo daktare atejus antradieni, sake ateis dar sesele, bet tylu ramu jauciu ryt skambinsiu klaust kaip kas. Nes ir siaip pasirodyt gi kazkada reik ar ne? Tai jauciu, kai menuo bus. Zalia as situose reikaluose. O tai dabar net uzrasyt negaliu vizitui kaip suprantu, nes reik nunest ta liudijima i poliklinika is metrikacijos.
O siaip del vaiko, tai mes taip pat kaip Janima sake, valgom, miegam, kraunam i pampius Man dar po to cezario kazkaip neiseina pilnai atsigauti, skauda kazkaip. Kitos ten FB grupej kur Geguziuku yra raso, kad po savaites net nebejaute kad operacija turejo. Aisku kiekvienai skirtingai, bet net pavydu klausyt, o tai as vargstu. Buna keliantis is lovos patempi kazkaip ir suskausta, i vakara maudzia ta pjuvi, ir siaip pilva kai lieti tai atrodo vien melynes viduj
Na bet cia laikinas reikalas, kazkaip ramiai i viska ziuriu
Del svorio tai dziaugiuosi, nes dabar sveriu 5kg maziau nei pries nestuma o su tiek nesiojimo tai tuoj dar ir raumenys uzaugs
Siaip kad uzsiregistruot poliklinikoj(na mes tokioj pusiau privacioj klinikoj), tai uzteko vaiko asmens kodo. Viska pildziau internetu ir ta koda paziurejau internetu eiti pas gydytoja reikia menesio, nes tada skiepas,sveria,matuoja.o gydytoja pas nauja leliuka ateiba per 3darbo dienas.
Sumanioji, o tu gal nešioklėj nešioji? Girdėjau kam būna su pilvukais bėdų, tai labai padeda nešiojimas taip, na ir rankos laisvos
Aš vis dar toj pačioj stadijoj 😁
Sumanioji, mums tas pats, ant ranku geriausiai, o darbu milijonas, ypac vasara, galvoju apie nesiokle, tik nezinau kokia ar ergobaby ar vaikjuoste.
Merginos, isiusti visoms pakvietimai kas email atsiunte
Sumanioji, mums tas pats, ant ranku geriausiai, o darbu milijonas, ypac vasara, galvoju apie nesiokle, tik nezinau kokia ar ergobaby ar vaikjuoste.
Aš turiu abi, bambukinę papirkau pirmiem 6-9 mėnesiams, plona, kad karšta nebūtų. Galvoju vos ne vietoj maikutės visą dieną nešiot ir įsidėti bet kada ir pamaitint. Plius vaikjuostės geriau paskirsto svorį, tai visai liuks, o ergobaby su tuo dėklu kūdikiui bus MB, vėliau abu naudosim
Sveikos as su klausimu ateinu del pieno nutraukimo. As dabar maitinu krutim, bet tarkim jei kada noresiu iseit ilgesniam laikui kur, ilgiau nei 2 valandom, tai kada man ta pienuka nusitraukinet geriausia, kad galeciau det i saldikli, kai prireiks? Nes pilnai istustint kruties negaliu, tam kad uzsaldyt ta piena, o tai paskui vaikui nebus, kai ateis laikas valgyt tai ar reiktu pries maitinima siek tiek nusitraukt ir po maitinimo, ar kazkaip kitaip? Apsvieskit mane
Sveikos!
Coconuts, saldytuve mamos pienas galioja iki 5paru, tai pvz nori penktadieni vaikuti palikt, o nusitraukinet pradek nuo kokio treciadienio ar antradienio. Pavok po kokiu 10ml kaskart ir nepajaus
Nors paciai reikejo i sunaus svente, tai aisku viska palikau paskutinei dienai ir nieko gero nepesiau, mano besociuke kabo nuolat ant (.) Ir viska isvalgo
Del nesiokles tai gera mintis as turiu paprasta, chicco nuo 0 menesiu. Kaip manot-dazniau nesiojant nepakenks stuburiukui ar kojytem? Siaip bandzisu ja tik pora kartu kai reikejo i darzeli sunaus eit paimt, kai vyras negalejo. Tai viena is tu kartu nemazai verke, o kita lyg ir patiko
Nešyklė turi būti ergonomiška, jei sakai, kad paprastas modelis, tai turbūt nebus ergonomiška, vaikutis svarbiausia turi sėdėti kaip varliukas su plačiai išskėstom kojom na dar ten kitų niuansų yra. Galima paieškot fb grupėj "Vaikų nešiojimas" komentarų apie tą modelį arba užklausti pačiai yra ir ten ir įvairių failų ta tema