Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Manau, kad turime ir daugiau leliuku, gaila, kad ne visos mamytes prisiduoda. As irgi uz FB grupe.
Atsakyti
Sveikinimai visoms jau sūpuojančios stebuklus ir dar laukiančioms 4u.gif smile.gif . aš irgi Fb pasijungiu kiekvieną dieną, o čia retokai ax.gif
Mano mažylė gimė 05.05, 3700gr ir 55cm ☺
Atsakyti

Ewo, sveikinu, labai grazi data :)

Atsakyti

Tai taip išeina aš viena likau su pilvinuku 😂 

Atsakyti

Sveikinimai ewo!

Atsakyti

Sveikinimai Mamytems:) as irgi uz fb.

MeilesVaikai kantrybes laukiant Stebukliuko :angel2: 

Atsakyti

Sveikinimai Ewo. O del FB as irgi uz, jei tik kazkas sukurs ta grupe :) 

As tai kankinuos su maitinimu.. Viena krutis gamina daugiau pieno nei kita ir mazyte neistraukia jo tiek, tai man pastoviai ji daug didesne uz ta kita ir skauda buna jau pries maitinima stipriai.. Nezinau kaip sunormalizuoti  :unsure: Buna nusitraukiu truputi pries maitinant, kad vaikas bent suimt galetu, bet baisu kad taip visada ir paskui teks nusitraukinet. Ir dar pradejo diegliukai kankint itariu.. Uch..

Atsakyti

Mane irgi kankino persipildymas tas, bet dabar ok susinormavo, tik liko viena pazeista ir skauda kai suima, bet gydau kompresiukais multimam, tai matau pagerejima. Tiesiog daznai kruti siulydavau, jei mazai isvalgydavo antru kartu vel ta problematiska su guzais duodavau. Ir pozas zinoma keisti. Ir pries duodant aplink speneli pamaigyt kad jis minkstesnis butu ir lengviau paimtu. Video meiles vaikai buvo ikelus man. Einu paieskot.

Atsakyti

https://m.youtube.co...eature=youtu.be

Atsakyti

aš irgi už fb grupę, kažkaip tikrai ten lengviau bendraut :) 

Atsakyti

gal kas galit man i pm parasyti fb varda pavarde, kuriau grupe, bet leidzia tik tada kai yra bent vienas draugas 🙂 

ewo, sveikinimai dideliausi 

Atsakyti
Ewo, sveikinu wub.gif
Cuddle, issiunciau zinute, ar gavai? As naudoju sena sm versija, kartais zinutes pastringa tarp abieju versiju.
Atsakyti