Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Coconuts, Janima, sveikinimai jums 4u.gif
Janima, kaip tau viskas praejo? Sklandziai, greitai? Koks ugis/svoris? ;)

wub.gif

Coconuts, va ir nepiaugo 4kg ;) ačiū D viskas jums laimingai smile.gif su tom virkstelem nejuokai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumanioji...: 11 gegužės 2018 - 08:59

Sveikos;)

Ir mes turim sese;) apie 2 val prasidejo saramiai. Iki kokiu 4 itikinejau save, kad cia tik paruosiamieji, kazkaip labai tingejau gimdyt, taip norejau issimiegiti. Apie apie 5 skambinau mociutei, kad atvaziuotu pas vyresneli, apie 6 apziura= 8 cm:) 6.55 gime Mazyte:)

teko kirpti ir sunkiai sekesi stumt, gurkstelejo maze vandenu tai siurbe biski:)

Bet dabar parpia salia manes Stebuklas...

O as jau namo noriu;)

Atsakyti

O geras, va ir tu pagimdei 😳 Sveikinimai! Tikėkimės užgys gražiai :)

Tikrai jau mažiau nei pusė liko.. 😆

Atsakyti

Sumanioji, kazkaip lengavai ir greitai as :) 

Morka sveikinu  :wub:​  kaip greitai byra visos :)

Atsakyti

Ir mano mazoji 4,2 ir 55 cm tai gera mazoji  :D​  kirpo sena kirpima, nes trukde...

Atsakyti
QUOTE(ElenaZauer @ 2018 05 06, 22:35)

Kaip man patiko ta gydytoja, ji kelis kartus po gimdymo apziurejo, tokia maloni smile.gif

Morka, Janima, Coconuts sveikinimai merginos wub.gif Kaip fainiai, kad jau tiek daug leliuku 4u.gif
Atsakyti
Cuddle, Coconuts, Janima, Morka, sveikinu wub.gif Daug pienelio ir ramiu nakteliu 4u.gif
Mes kai grizom namo, tai atsirado milijonas reikalu, ner kada sm paskaitinet.
Atsakyti
Gera diena 4u.gif
Kaip sekasi mamytem?
Kaip likusios nestukes laikosi? smile.gif
Atsakyti

Viena likusi verda karštyje. Dieną praktiškai galiu tik gulėt, niekad tokių karščių negalėjau pernešti, o dabar išvis tragedija. Šiaip paskaudena ten apačioj, mažė išvis nenustoja maltis, jau ima man stogas važiuot nuo visų šitų aplinkybių :D dar kai pagalvoju, jei pvz dieną reiktų važiuot gimdyt kažkur, tai net bloga pasidaro, eisiu gimdyt po šaltu dušu 🙄

Atsakyti
MeilesVaikai, kaip keista skaityti, kad dar kazkas malasi pilve smile.gif Man atrodo pries simta metu nescia buvau biggrin.gif

Merginos, ka jus manot apie fb grupe po to kai visos pagimdys ?
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2018 05 15, 12:31)
MeilesVaikai, kaip keista skaityti, kad dar kazkas malasi pilve smile.gif Man atrodo pries simta metu nescia buvau biggrin.gif

Merginos, ka jus manot apie fb grupe po to kai visos pagimdys ?

As tai labai uz FB grupe smile.gif

Ir man taip keista, isvis atrodo kad tas nestumas toks trumpas buvo smile.gif kaip greit viskas pasimirsta smile.gif

Atsakyti

As prisijungsiu prie fb, ten kazkaip daugiau laiko turiu plepet :)

Atsakyti