Labas visoms su svente, esamas ir busimas !
noriu pasigirti, kad siryt ir as sau pasidovanojau dovanele, 3590gr. Gimdymas greitas, per pusantros val susisukom ☺
Labas visoms su svente, esamas ir busimas !
noriu pasigirti, kad siryt ir as sau pasidovanojau dovanele, 3590gr. Gimdymas greitas, per pusantros val susisukom ☺
Cuddle, SVEIKINIMAI!!! Taip ir nespėjau papasakot viską pati pamatei kaip kas prie kokios gyd gimdei? mano tai buvo Radziminskienė, pas ją visą nėštumą lankiausi ir taip pasitaikė kad kai jau man gimdyt taip ji į pamainą atėjo
Pavadinom Gabriele O jūs jau sugalvojot?
Bet klausyk jau mano 3 valandos buvo wow, o čia 1,5!!!! pavarėt tai nemenkai!! 😇
Sveikinimai su atėjusiais stebuklais ❤
Jau žiūriu beveik pusė sąrašiuko ir pabirėjo
Janima tikėkimės sekanti
Šiandien buvau kraują priduot dėl cholestazės vėl, nori žiūrėt ar ne prastėja, tai gal tik pirmadienį sužinosiu, bet jau mažai besikasau, tai nepergyvenu tikiuos neskatins ir išsiperėsim savo laiku
Jau šią savaitę atostogauju, taip nerealiai nors fiziškai sunku, bet dar norisi paturėt to laiko sau, pasimėgaut paskutinėm savo kaip vaiko dienom
Pas mus vargas su karieta, atvežė sulaužytą, tai dabar dar vis neturim pilno komplekto 😂
O šiaip mažiukei tašę sukroviau, sau irgi maždaug viską, dar būsimas tėtis susikraus greitu laiku ir galėsim jau ramiai laukt
MB aišku laukia labiau nei aš, nes ir jis nori pailsėt nuo darbo 😀
Sveikos, ateinam prisiduot. Geguzes 7d gime musu dukryte extra cp pagalba. 54cm, 3350g mums buvo 38+2. Prasidejo viskas 4 ryto, o gimem 17:42. Cezari dare nes ties 8cm pradejo kazkaip tint kaklelis ir mergyte nesisuko, zodziu niekas nebevyko ir pradejo krist toniukai. Tai daktare pasitarus su vedeju nusprende operuot. Ir sake gerai, nes nebuciau niekaip pati pagimdzius, kadangi mergaitei dukart virkstele buvo apsisukus ir kai ji bande nusileist pilnai gimdymo takais ja smaugdavo ir del to krito toniukai. Bet dabar viskas gerai, dar ligoninej, tikimes pnktd isleis