Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Sveikinimai Astuliuke 4u.gif
Kaiptik norejau klausti ar nei viena nepagimdet smile.gif nes mes visdar gulim antakalnyje ir sesute sake kad visos gimdyklos uzimtos smile.gif
Uzderejo siandien leliuku smile.gif))
Atsakyti
Aciu, Sumanioji!
Atsakyti

Astuliuke1, valioo sveikinimai!  :4u: as siandien vis atnaujinu temute tikedamasi kokio iraso, kad kuri gal pagimde, va sulaukiau. Dziugu! Kaip gimdymas praejo?

Atsakyti

Aistuliuke, sveikinimai  :wub: 

Kaip jauciates?

Kaip kitos naujai iskeptos mamytes laikosi su leliukais? Jau visos namuose?

Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Mes siandien vaziuojam namo smile.gif
Panele jau didele- visa savaite wub.gif Naktim miega super gerai (tfu tfu tfu), pieno jau irgi upeliai, vakar padare visus tyrimus-puikus smile.gif Zodziu mes labai gerai, labai laukiu kol pagaliau izengsim i namus smile.gif

Janima, kaip tu? Terminas jau praejo, kada tau i ligonine? bigsmile.gif
Atsakyti

Smagu girdet  :wub: 

Man vizitas pas gine 9 diena , tada manau gauciau siuntima jau gimdyt, na bet nesinori tiek laukt :D 

Atsakyti
Aha, bet tikrai daug leido laukt, net keista smile.gif
Na, iki 9 as kazkodel manau nedatrauksi ;)
O as akuserei paskambinau, nes prase pranesti kai susilauksiu. Taip ir norejosi lepteleti kazka del to jos kvailo termino, na bet ji taip graziai pasveikino tai sulaikiau liezuvi uz dantu smile.gif
O buciau vaiksciojus su zaliais vandenim taip ilgai... baisu pagalvot...
Atsakyti
Aciu merginos wub.gif Gimdymas prejo sklandziai nuo izengimo i gimdykla iki gimimo uztruko apie 2val. 15 minuciu. Atvaziavau jau su 5cm prasiverusiu kakleliu planiniam gimdymui, nes surado cholestaze, tai ilgiau laukt nerekomendavo, nuleido vandenis ir prasidejo stiprus saremiai. Gimdykloj buvo super fainas personalas ir daktare ir akusere wub.gif Apsejau be plysimu ir be kirpimu smile.gif
Atsakyti

Elena, sveikinimai didziausi smile.gifAr tu Klp gimdei ?

Man vakar tokie paruosiamieji buvo, maniau jau isvaziuosiu, bet ryte jau nieko

Cuddle, aš Klaipėdoj gimdžiau :)

Mes buvom 37+3 kai gimėm bet laikė vos 3 paras, gydytoja atėjusi į namus sakė kad labai trumpai, bet pagal vaiką viskas ten gerai su ja tai tikriausiai nebuvo ko mane laikyt toj ligoninėj. Bet po ligoninės supranti, kokia ta lova namie nuostabi 😂 prieš gimdymą su vyru diskutavom kad jokiu budu nevysiu jo lauk iš miegamojo, bet... grįžau ir išvariau 😂 dviem damom labai daug vietos reikia, naktį norisi tik atsimerkus matyt veidelį vaiko, įsitikinti kad viskas gerai, o prie lopšelio jau reiktų kaskart keltis, o ir vyras neišmiegotų. Kaźin kiek čia laiko taip bus jis išvarytas 🤔

Atsakyti

Elena, o pas ka gimdei ? Kaip personalas? Palatos ? 

Koki varda sugalvojot ?:) 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Siandien grazi proga tapti mamyte smile.gif wub.gif

Kazkuri dar nerimavo del ....rojaus.as po gimdymo taip nusivylus buvau-islindo antras mazgelis, jau galvojau cia kazkaip chirurgiskai teks viska tvarkyt.. taip nemalonu buvo eit i wc del ju..
Vakar vakare dar abu tie guzai buvo, o siandien duse pastebejau kad abu isnyko!!! Kaip apsidziaugiau!!!

Mes vakar grizom namo, leido iseiti i lauka smile.gif taip faina vel vezimuka stumdyt. Apskritai kokia euforija mane uzvaldzius, jauciu kazkokia hormonu audra siauteja smile.gif
Atsakyti

Labas rytas 4u.gifSiandien grazi proga tapti mamyte smile.gifwub.gif

Kazkuri dar nerimavo del ....rojaus.as po gimdymo taip nusivylus buvau-islindo antras mazgelis, jau galvojau cia kazkaip chirurgiskai teks viska tvarkyt.. taip nemalonu buvo eit i wc del ju..
Vakar vakare dar abu tie guzai buvo, o siandien duse pastebejau kad abu isnyko!!! Kaip apsidziaugiau!!!

Mes vakar grizom namo, leido iseiti i lauka smile.giftaip faina vel vezimuka stumdyt. Apskritai kokia euforija mane uzvaldzius, jauciu kazkokia hormonu audra siauteja smile.gif

Tikrai siandien grazi diena but mama, gal va kuri ir nudziugins mus grazia zinia! :wub: 

Del rojaus tai cia as labai pergyvenu. Tai tikiuos kad ir man viskas ten gris i vietas kaip ir tau lengvai! Nors as dar maza mazyti mazgeli dar iki nestumo turejau, tai ziuresim. :unsure: 

Atsakyti