Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Labukas, pasigimdžiau ir aš, tik savo gimdymo istoriją parašiau facebook gegužinukuose ir visai pamiršau mūsų šitą grupelę, ir tiek visi klausinėja kas kaip vyko, sukasi galva :)

Tai štai mano trumpo 3valandų gimdymo trumpa istorija:

”Pasakymas yra toks - susitvarko moteris namus ir išvažiuoja gimdyt... na aš netvarkiau - vyras nuo dūšios susitvarkė, langus plovė, baldus stumdė... jis susitvarkė o man 5 ryto vandenys nubėgo. Atvykau su greitąją - pirmą kartą su signalais ir mirgalkėm per miestą pralėkiau 🙂 atvykau apie 6:00, prasidėjo sąrėmiai 7:00, ruošė mane cezariui nes sėdėjo mergina, bet nebespėjom - taip ir pagimdžiau be epidūrų be cezarių, užpakaliu į priekį 8:00 💝 praėjus kelioms valandoms aš vis dar šoko būsenoje 😨”

Skaičiau šitą gegužinukuose, malonu susipažinti :) Sveikinimai 🎊 

Atsakyti
Aciu Coconuts 4u.gif
Elena, sveikinimai! Va kaip viskas susideliojo i vietas smile.gif
Na, kas sekanti? As manau Janimai eile biggrin.gif
Atsakyti

Elena, sveikinimai  :wub:​ 

Atsakyti
Elena, sveikinimai didziausi smile.gif Ar tu Klp gimdei ?

Man vakar tokie paruosiamieji buvo, maniau jau isvaziuosiu, bet ryte jau nieko
Atsakyti

O as tai siandien puse 6 pabudau nuo skausmo, taip sugriebe, kad sakes, bet tik karta. Pabudau ir daugiau nebebuvo, tik maude taip paskui jau iki kol atsikeliau  :) 

Atsakyti

As tai savaitgalio bandysiu palaukt  :hmm:  :D​ 

Atsakyti

As po vizito pas ta gydytoja, kur tariausi. Tai isvaziuoja atostogu kai mano terminas  :D va tau ir susitark. Bet cia dzin. Paziurejo, kad vaikas guli nugara i nugara, kas reiskia kad nepasiruosus gimt dar, gimdymo takai sake irgi dar nepasiruose, vandenu virsutine norma, tai gal biski daugoka. Sveria dabar 3.6kg (mum 37+5) tai irgi daug. Ir sake butu gerai, kad butu gydytojas salia mano gimdymo. Tai reik suprast kad gali buti komplikuotas gimdymas. Nors ji man sako: bet ir tos mazos ir smulkios pagimdo buna pacios didelius vaikus. Tai supratau kad ir cezaris gali buti, nes as pati maza, o vaikas nemazas. Zodziu grizau susinervinus :unsure: nes jei isnesiosiu iki galo, tai tas vaikas bus virs 4kg kaip nieko vadinas. O panasu kad isnesiosiu.

Sukirtau Bounty ir ledu porcija, bet geriau nepasijauciau :D 

Atsakyti
Coconuts,

Cia tie svorio skaiciukai zinok gali nepasirvirtint. Man irgi Meja didele pranasavo, o va visai kruopa gime. Na, viduriukas gal smile.gif bet jau 38 savaite sake kad sveria 3kg, o as dar beveik dvi isnesiojau smile.gif
Ir gyne irgi sake, kad jei sunus toks gime didelis tai ir megaite panasi bus. Zodziu nieko jie neatspejo. Va ir gimdymas ziurek koks puikus smile.gif

Viskas ir tau gerai bus, pagimdysi pati ir negalvok apie jokius komplikuotus smile.gif

As vis ateinu ir ateinu ziniu, o cia nei viena neskuba gimdyt smile.gif
Atsakyti

Coconuts, as irgi ne is didziuju, bet be problemu pagimdziau 4110 ;)

Atsakyti

Aciu, Sumanioji  :4u:  bet kazkaip nu nezinau, mane cia jau 3as gydytojas ziurejo, ir visi man prognozavo dideli vaika. Tai negi visi klydo? Nu tikekimes.. Nes tikrai kazkaip paemiau i sirdi. Dar tas nugara i nugara kad guli, sako: nu gal per saremius apsisuks dar  :unsure: Placenta irgi subrendus sake jau. Gaila nepaklausiau ka tai reiskia. Nezinau, reik gal uzsiiminet jau visokiom naturaliom skatinimo priemonem, gal prades kazkokia veikla bent vykti  :D Klausiau, ar yra tendencijos kazkokios panasumam i tai, kaip mama gimde? Sako siaip yra. Tai sakau maniske mane ir kitas seses pernesiojo visas ir plius kaklelis jai nesivere visai. Zodziu mano prognozes tai visai nekokios. Nu bet reik kazkaip nusiteikt , kad bus gerai viskas, tik nezinau kaip :4u:​ 

Atsakyti

Coconuts, as irgi ne is didziuju, bet be problemu pagimdziau 4110 ;)

Na reik manyt ir as pagimdysiu. Tik cia dabar matyt "ant karstu" kazkaip daug galvoju ir imu i sirdi. :unsure:​ 

Atsakyti
Sveikos, prisiduodu smile.gif Siandien gime mano berniukas 55cm, 3360gr wub.gif
Jeigu sugalvosit siandien gimdyt, tai Antakalnis perpildytas.
Atsakyti