Tai vat mastau gal vaziuot ten kur gimdysiu ta diena kad paziuretu ...
Janima, man irgi gi savaite uzmete. As akuserei sakiau kad nesamone ji parase, nes ir antakalnio gydytojai dave geguzes 1d., o ji irase geguzes 6d. Ir ji mane itikinejo kad savaite nieko tokio. Bet kaip taip skaiciuot kad normalus nestumas 41 sav... o paskui taip ir pernesioja vaikucius.... tai as issikovojau siuntima 4d. Na bet puiku kad neprireike
Coconuts,
Realiai saremiu beveik nejauciau. Vos vos toks ateidavo noras pastumt. Bet kai be skausmo tai kontroliuoji save ir as tam stumimo norui atejus paklausdavau ar jau galiu. Tai jos man dar ir sake as per stipriai stumiu, liepe silpniau kad neplyst ir is tiesu neplysau nei kiek, bet dar ir kraujavimas tooks mazas, kad per menesines tris kartus daugiau kraujo buna zodziu tobula tik cia ta epidura kaip nenori daryt, kartu gimde 4 gimdyves- likusiom nedare. O tu coconuts is kur esi, vilniete?
Šiauliuose - Vaiko ir motinos klinikoje.
Per telefona taip sunku budavo atrasyti, pagaliau prisijungiau. Maniau, kad uz visas pirmoji pagimdysiu, o cia ziuriu koks grazus burys mergaiciu i prieki
Sumanioji, skaitau ir sypsena veide, tobulas gimdymas
Aciu pasisakiusioms del epiduro
Sumanioji, taip, as is Vilniaus. Gimdysiu VGN, tai as cia susitarus su tokia gydytoja, mano vyro sesers pazistama kazkokia, kur ji pas ja savo visus gimde. Tai kai buvau klause ar as ne pries epidura, sakau ne, sako tai gerai, nes matau kad tau reiks tai tikiuos, jei prasysiu kad duos. O va drauge gimde antakalnyje, prase epiduro ir nedave jai
Man siandien puse dienos maudzia pilvo apacia ir strenas. Bet pastoviai, be jokiu pertrauku. Tai jauciu paruosiamieji. Tikiuos kai reiks eit miegot, tai praeis.
Na, siandien perpiet gavau liudnesniu ziniu. Mejai del zaliu vandenu infekcija, tai gavom antibiotikus ir liekam iki sestadienio ligoninej
Bet tai nesuprantu as antakalnio- ar jiem gaila ar tingi ta epidura daryt. Santaros vos ne visom daro ir jokio vargo :O
Na as Antakalnyje gimdziau, bet epidiuro nereikejo, jei butu reikeje tai buciau nenusileidus ir reikalavus
Labukas, pasigimdžiau ir aš, tik savo gimdymo istoriją parašiau facebook gegužinukuose ir visai pamiršau mūsų šitą grupelę, ir tiek visi klausinėja kas kaip vyko, sukasi galva
Tai štai mano trumpo 3valandų gimdymo trumpa istorija:
”Pasakymas yra toks - susitvarko moteris namus ir išvažiuoja gimdyt... na aš netvarkiau - vyras nuo dūšios susitvarkė, langus plovė, baldus stumdė... jis susitvarkė o man 5 ryto vandenys nubėgo. Atvykau su greitąją - pirmą kartą su signalais ir mirgalkėm per miestą pralėkiau 🙂 atvykau apie 6:00, prasidėjo sąrėmiai 7:00, ruošė mane cezariui nes sėdėjo mergina, bet nebespėjom - taip ir pagimdžiau be epidūrų be cezarių, užpakaliu į priekį 8:00 💝 praėjus kelioms valandoms aš vis dar šoko būsenoje 😨”
Sumanioji, linkiu kad greit viskas susitvarkytu ir sveikos vaziuotumet namo, neliudekit, viskas bus gerai
ElenaZauer, sveikinimai!!!!