Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Sumanioji, stiprybes tau ir lengvo gimdymo 4u.gif Lauksim ziniu wub.gif
Atsakyti

Sumanioji, lengvai ir greitai!

Atsakyti
Aciu merginos smile.gif
Jau supu savo raudonskruoste dukryte smile.gif
13:59val, 3200gr, 54cm gime musu grazuole Meja smile.gif
Atsakyti

Sumanioji, sveikinu!  :wub:

Lauksim gimdymo istorijos :) 

Atsakyti

O geras! Jau pabiro vaikučiai temutėj :) kaip smagu, bet ir neramu man jau :D dar morališkai nepasiruošus :D 

Sveikinimai merginos :)

Mano niežulys šiek tiek apmažėjo, matyt, vaistai padeda. Sužinosiu pirmadienį. Visi kiti tyrimai puikūs, net hemoglobinas užkilo į aukštumas ;)

Tik jau sunku judėt daros, jei atsidūriu ant nugaros, tai jau sudėtinga iš tos pozicijos išsikrapštyt :D

Vakar vežimas atkeliavo, tad jau po truputį ruošiamės finišui :)

Atsakyti
Sumanioji, sveikinu!!! Labai grazus vardas wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos! smile.gif
Taigi, pries 5 ryte pradejau jaust saremius kas 3-4minutes. Iskart reguliarus bet gan trumpi. Sakau vyrui kad turbut JAU, bet sakau einu i dusa ramiai, o tada matysim. Is duso isejus atsiguliau- sakau pamiegosiu. Bet labai greit vel pasokau- tikrai sakau JAU smile.gif ramiai apsirengem, isvaziavom 6ryte. Antakalny aisku priemime sako cia tau tik paruosiamieji, bet atejus labai sauni akusere liepe paguldyt i palata, suleist vaistu. Atsidarymas sake ten vos per pirsta buvo(speju 1-2cm).
Palatoj suleido vaistus, apsvaigau, bet saremiai nesiliove ir buvo reguliariai kas 3min. Atnese pusrycius, keliausi ju paragaut ir tik sliukst vandenys. Bet pasirodo ju ten tik maza dalis buvo. Iskart pasakiau seselei, pakviete gydytoja, pamatavo toniukus ir atsistojus dar porcija vandenu nubego. Issiunte i gimdykla.
Atsidarymas tik 3cm, kaklelis veriasi letai, tai suvaro skatinamuju ir kazkokiu vaistu i vena. Saremiai tik stipryn, o kaklelis nesiveria... Paskui isbego dar tiek vandenu, kad per lovos krastus bego( nemaniau kad ju tiek buna).tada jau prasidejo labai stiprus saremiai ir emiau prasytis epiduro. Po ilgu ikalbinejimu pagaliau atejo anesteziologe(kaklelis buvo 4cm) ir padare epidura. Taaaaaip gera pasidare-nieko nebeskaudejo smile.gif po kokiu 40min sakau gydytojai kad jauciuosi keistai ir paziureru ar negimdau dar. Ir OP-pasirodo gimdau smile.gif
Tada trys saremiai(be jokio skausmo) ir dukryte jau buvo akuseres rankose smile.gif
Kai padejo ant stalo nuvalyti, tai baisiai reke, o as puse valandos verkiau is dziaugsmo smile.gif))
Taigi, galiu pasakyti kad turejau svajoniu gimdyma- visa pabaiga be jokiu skausmu, o su sypsena! smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš jau irgi su savo lelytę šiandien grįžau namo.
Pirmadienį, nuvykus į stacionarą vandenų buvo dar daugiau ir atsidarymas 3 cm, tai namo jau nebepaleido. Ir kadangi vandenų su kiekviena diena vis daugėjo (nors jie buvo skaidrūs ir toniukai geri) ketvirtadienį nuspręsta pradėt gimdymą. Ryte nuvedė į gimdyklą ir nuleido vandenis (buvo tikrai daug), gerai kad atsidarymas buvo 6 cm, tai nors skatinamųjų nereikėjo. Bet praėjus 5 val.gan stiprų sarėmių daktarai pamatė, kad galvytė eina skersai. Pradėjo abu tarpusavyje kalbėti apie vakumą, aš jau norėjau šaukt, kad vežkit operuot, nes tikrai nepasirašysiu jokiam vakumui, bet kažkaip patys nusprendė, kad viskas - darys cp.
Taip balandžio 26 d. po neplanuoto cp pasaulį išvydo mūsų lėlyte 39+4 sav., 3465 g, 52 cm.
Atsakyti

Vajej, Sumanioji ir punkis, sveikinimai jums merginos!  :4u:  :4u:  :wub:  kaip smagu kad jau supuojat savo leliukus! :4u: 

Sumanioji, o tu man pasakyk dar, jautei kada stumt kol dar veike epiduras? Mane neramina sitas klausimas labai :rolleyes: ir kaip smagu kad taip greit tau viskas!

Ir dar i epiduro tema, yra kazkokios indikacijos kada jo negalima daryt? Kazkur skaiciau kai yra tatoo nedaro, o pas mane ant nugaros yra siaip tokiu demeliu daug, odos problema, kur daug metu turiu, daug daktaru apeita, bet neaisku kas per demes ten. Tai idomu jei butu epiduro vietoj tos demeles, darytu ar ne :hmm:​ 

Atsakyti
Punkis, sveikinu wub.gif Kokioj ligoninej gimdei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astuliuke1: 29 balandžio 2018 - 19:18

Punkis sveikinimai  :wub: 

As tai biski nerimauju nes echo jau neturesiu, kas jau man keista. Gimdymo data 05.01-03 sako jei nepagimdysi ateik 9d. Nu bet per termina bent paziuretu vandenis, tonusus ir pan... o cia nieko. Su pirma pamenu kas savaite pabaigoj vazinejau...

Atsakyti
Sveikinimai susitikusioms su savo džiaugsmais smile.gif 4u.gif . aš. nejaučiau sąrėmių kai jau reikėjo stumti, bet buvo prijungtas aparatas, tai gyd. ir akušerė sakė kada stumt, kada ne. Per 3 stūmimus pasigimdžiau, be kirpimų ir plyšimų (čia praeitas nėštumas). Mano terminas 05.03, tai gyd.sakė jei nepagimdau, tai 05.03 ir pasirodyt būtinai, žiūrės kiek vandenų, virkštelės kraujotaką, tonus, placentos. subrendimą ir t.t. ir spręs dar paleisti namo ar jau ne
Atsakyti