Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 12 08, 21:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Sumanioji..." data-cid="71919995" data-time="1512723493"><div><p>Meiles vaikai, o kam dopleris? Blogai judesiukus jauti?
Man tai atrodo nelabai reikalingas daiktas, dabar jei pasidaro neramu kad ilgai nejuda,tai lengvai galima pazadinti leliuka pajudinus svelniai pilva vartotojo įkelta nuotrauka

Paskaiciau kad mano leliukas jau 25cm ilgio turetu buti vartotojo įkelta nuotraukaKai matuodavo iki uzpakalio, tai visai kitas ugis.. O as ir galvoju kodel cia taip gerai jauciasi kai jis apsisuka vartotojo įkelta nuotraukatuoj prades pilve vietos trukti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Baik tu, nieko aš nejaučiu išvis. Na man dar ir anksti turbūt, bet nervas ima smile.gif žinau, kad tie dopleriai nieko gero, nepirksiu, bet jau net košmarus šia tema sapnuoju. Dar beveik mėnesį laukti iki pasimatymo, labai sunku smile.gif</p>

Kiek savaiteliu? Turetu jau tuoj judesiukai pasijausti ir tada jau bus ramiau smile.gif
O del vizito tai labai suprantu tave smile.gif man turbut kiek ju bebutu-vistiek labai laukiami smile.gif o dabar tik vasari... taip ilgai laukt rolleyes.gif
Atsakyti

Man vizitas pirmadieni,tas didydis echo. Paskui dar gruodzio 20 d.pas savo ginekologe. Judesiukus jau jauciau,o dabar nebesuprantu,tai siek tiek veda is proto nezinia...

Atsakyti

Va va taip ir protėjam mes čia :D Kada jau išras nekenksmingą buitinį aparatą, kur galėtume kasdien stebėti vaisiaus augimą :)

Man už kelių dienų 17 savaičių, bet kai aplink paklausinėju, tai naujakartės jaučia nuo 22 sav kažkur, iki to laiko stogas spės gerai nuvažiuoti :D 

Aišku skanas laukia 20 savaičių, bet dar tiek ilgai laukt.. Gal privačiai kur nulėkti, kad nors per Kalėdas atsipalaiduoti.. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 09 gruodžio 2017 - 10:58

Prisijungiu prie bedu su dantenom... net obuolio valgyt negaliu taip patine skauda :( Man akis tikrina nes akinukus nesioju, dugna ziuri ir pan, sako kai kuriom neleidzia gimdyt naturaliai, nes yra rizika tinklainei atsokt. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Janima: 09 gruodžio 2017 - 15:28

Pas mus čia tokie natūralistai jie, kad vargu ar kreips dėmesį į tai. Cezarį daro nebent jau gimdyvė ar vaikas pavojuje, praktiškai neįmanoma išprašyti, bet užklausiu pas daktarę, įdomu ką pasakys šiuo klausimu :)

Kaip įdomiai jum su dantenom, man kol kas tik kraujuoja kai su siūlu valaus, bet pastebėjau, kad gausiau nei įprastai :)

Atsakyti

Su pirmaja tokiu bedu neturejau... matyt organizmas pasilpes labiau si kart...

Atsakyti

Man rytoj ankstoka - 17+4 d.didžiajam echo, bet neaišku, ką rodys echoskopas, nes 11 sav., kai ėjau, rodė savaite didesnį nėštumą. Gal nebemiegos taip lelius echoskopuojant kaip aną kartą. Vis tik ir pati kosčiu dabar, jeigu reikės, prikelsiu :) O aš nusipirkau pažaidimams doplerį, 10 eur mokėjau Angel sound, laukiu, kada atsiimsiu pašte.

Atsakyti

O geras Aurore_, papasakok būtinai kaip seksis!

Kaip jums pilvai ir svoris auga? Aš jau +4 kg nuo pradžios. Pilvas padidėjo, bet visai ne kietas, vien žarnos ir lašiniai, tai nesupratau ar nuo didelio valgymo čia ar leliaus :D

Atsakyti

Sveikos :)

Pasidziaugsiu, kad jau kelinta diena jauciu judesiukus!  :wub:  mum apie 18sav dabar. Ir taip virs gaktikaulio irgi kaip kazkuri cia sake, tokie svelnus bumpsejimai i diena pora kartu buna.

Ir dar pasiguosiu, kad turbut pienlige uzpuole  :huh2: as budavo pries nestuma pries kokius 2-3m gan daznai sita bjaurybe turedavau.. Jauciu reiks rasytis ir eit pas gine anksciau, nei uzsirasius dabar sausio pradzioj. O gal zinot kokiu naminiu priemoniu, kuriomis galetume sau palengvint ta niezejima?  :unsure: 

Kaip įdomiai jum su dantenom, man kol kas tik kraujuoja kai su siūlu valaus, bet pastebėjau, kad gausiau nei įprastai :)

Pastebejau, kad ir man smarkiau kraujuoja, kai su siulu valau. Seniau valant nekraujuodavo.

Kaip jums pilvai ir svoris auga? Aš jau +4 kg nuo pradžios. Pilvas padidėjo, bet visai ne kietas, vien žarnos ir lašiniai, tai nesupratau ar nuo didelio valgymo čia ar leliaus :D

As kazkur apie +2kg. Pilvas jau irgi tikrai nemazas. Drauge viena siunte savo 5men pilva, tai maniskis 4men didesnis nei jos buvo 5men  :D 

Atsakyti

Sveikos :)

+5kg :))

Coconuts, Del niezejimo tai tikrai kad padeda tantum rosa prausiklis (jis milteliais) bet ar nestumo metu galima nezinau, gal vaistininke patartu. O siaip ramuneliu voneles daro. Sesute man sake su soda pasidaryt, paskaityk internete kokios ten proporcijos.

Atsakyti

Man rytoj ankstoka - 17+4 d.didžiajam echo, bet neaišku, ką rodys echoskopas, nes 11 sav., kai ėjau, rodė savaite didesnį nėštumą. Gal nebemiegos taip lelius echoskopuojant kaip aną kartą. Vis tik ir pati kosčiu dabar, jeigu reikės, prikelsiu :) O aš nusipirkau pažaidimams doplerį, 10 eur mokėjau Angel sound, laukiu, kada atsiimsiu pašte.

Oo, lauksim gerų žinių  :rolleyes:  įsimesk dar saldainį, suvalgyk prieš echo - cukrus pabudina gerai  :D

Pilvas jau gerai pasipūtęs, tikrai nesumaišo niekas ar čia kebabas jame ar leliukas  :lol: priaugau +1.7kg šiandienai  :ax:

Atsakyti

Šią savaitę daug pasimatymų nusimato, ach laimingos jūs! 

12.11 - Aurora007 (echo)

12.14 - Ryžiukė (perinatologo konsultacija)

12.14 - Janima (genetikės echo)

12.14 - milda.viz ( echoskopija)

12.15 - Vėja_ (genetiko echo)

12.19 - Morka:) (echo)

12.20 - Coconuts (genetikes echo)

12.22 - Aurora007 (ginė)

12.28 - Ryžiukė (genetikės echo

01.02 - MeilesVaikai (didysis skanas)

01.08 - MeilesVaikai (TA)

02.06 - MeilesVaikai (TA)

Atsakyti