Neliudekit, svarbiausia leliukai sveiki Gal dar atsivers jusu damutes i teisinga padeti
Na ka, o man 40-oji savaite prasidejo. Vyras katik didzki pas mociute isveze, tai man viduj toks liudesiukas kai niekas salia nesiaucia
Ta proga matyt jau likusi kamscio dalis pasisalino, tai gal jau ilgai ir nebesilaikysiu-jau noriu kuo greiciau...
Punkis, kaip tau del vandenu, ka dienos stacionare sake?
O kaip matuoja ar ne per mažai vandenų? Man nieks nežiūri 🤔
Bet tikrai suprantu tą liūdesį, maniškė apsivertė, bet va cholestazę gydaus, tai irgi gali skatinti. O man čia vos ne toks pats blogis kaip CP bet pastebėjau, kad šlapimas pašviesėjo ir ne toks aštrus niežulys šian, tai gal pradėjo vaistukai veikt ir viskas bus ok 😍
Jau darbe nebeturiu labai darbų, nežinau ką čia reiks veikti dar 2 nepilnas sav
O nakti ziaurus sinusitas prasidejo, tai nenoriu vel gimdyt, nes jauciuosi kaip meduza
Tikiuosi greit prasveikt, pasedesiu visa diena su bioptronu rankose
Vakar iki velumos padirbejau ir uzbaigiau neatideliotinus darbus, dabar ramybe viduje
man kamštis po truputuką eina lauk, gydytoja šiandien konsultacijoj sakė kad viskas gerai, dar neleido gimdyt, ims siūlus lauk tik kitą savaitę, žiūrėsim ar sulauksim ar ne. Kolkas ilgiausias nėštumas iš visų dieną rodos dar normali savijauta, nu vakare ir naktį tai košmaras, skauda maudžia tempia :/
Sveikos, man vaisiaus vandenis tai kaskart dabar paziuri, kai nueinu, tai sako kad norma, tad nesuku del to galvos. Ryt einu pas gine, ims ta tyrima del streptokoko. Itariu vel ziures echoskopu. Kazkaip man kiek kartu per nestuma pas ja buvau, kaskart paziuri buvo gal pora kartu tik kai neziurejo echoskopu. Idomu kaip leliui tai kenkia ar ne
Dar dabar ***** stresuoju kasdien, nervuojuos.. Zinau kad negerai darau ir lelyte viska jaucia, nu bet nesigauna imt ir nekreipt demesio taip. Mes su vyru cia busto naujo ieskom, nes dabar gyvenam pas jo tevus, mano uosvius. Na namas cia didelis, kaip ir viskas ok, bet norisi savo vietos. Tai turejom pirkt viena butuka, nesigavo, tada atsirado kitas variantas uz gera kaina, irengtas pilnai butas, 2007m namas statytas, jau irgi pasakem kad pirksim ir p..st persigalvojo ale pardaveja (kaip ten is tiesu neaisku, nes su brokere tik bendravom). Tai dabar vel ant paiesku, o norejom iki vaikelio jau but issikele. Nu zodziu galvos skausmas, nezinau kaip nuramint save.
Mano anyta sako, kad niekas gyvenime be reikalo nevyksta. Ir siaip daug kartu isitikinau siu zodziu tiesa
Linkiu kad ir jums taip- nepasiseke nusipirkti ankstesniu namu, tai kad rastumet svajoniu namus! Viskas bus gerai!
As siandien paskutini karta krauju priduot buvau.ryt paskutinis vizitas(tikiuosi) pas akusere. Pabodo tos poliklinikos
O lelyte taaaip skaudziai krapstosi apacioj pilvo, kad kartais net garsiai aikteliu Prasidejo paskutines laukimo dieneles...
Elena, o kiek savaiciu jau ? As dar taip nenoriu gimdyt, nes vaikui vejaraupiai, o vakarais taip spazmuoja 😕
Na taip, reikia kazkaip susiimti, aciu merginos
Vajei kaip siryt isgasdino mane mano mergina... visiskai nejudejo ir nereagavo i jokius kibinimus. Ir smarkeliau as ja maigiau..Jau buvau beciumpanti tasyte ir galvojau varyt i ligonine, bet pajauciau toki silpna bum... tai nusprendziau dar kiek luktelti ir blaiviai mastyt. Dabar juda gerai, bet kazkaip netaip stipriai, gerai kad siandien pas akusere perpiet... bet jau vosko prisigalvojau ir nuzliumbt gera posma spejau. Aciu Dievuliui viskas gerai Siaubingai issigandau.