Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Astuliuke1, o aciu!  :B 

As siandien atsikelus pamaciau, kad pedos istine mano, kauliuku beveik nesimato  :D siaip kolkas budavo rankos patinsta tik kartais ir viskas. Tai ziedo jau kuris laikas nenesioju.

Atsakyti
Aš vakar po apžiūros. Naujienos nekokios: vaisiaus vandenų padidėjo nuo 20 iki 21,5 smile.gif. Pirmadienį siunčia stebėjimui į dienos stacionarą. Tikiuosi viskas bus gerai, o tai vakar tiek baisybių prisiskaičiau apie tuos vandenis, tai dabar visokios mintys lenda.
Atsakyti

man streptokoko atsakymas jau kitą dieną atėjo 🤔

Atsakyti
QUOTE(ElenaZauer @ 2018 04 20, 11:37)
<p>man streptokoko atsakymas jau kitą dieną atėjo 🤔</p>

Eina sau blink.gif bet ji juk augina. Man sake 5 dienas.. kaip ir kiti paseliai auga ne viena diena blink.gif
Atsakyti

Tai jei nieko ners nera ka augina ir ats greitai buna.

Atsakyti
Gal smile.gif as visada isivaizdavau kad bakterijos tik po keliu dienu ima bujoti smile.gif nes ir kitu paseliu- nesvarbu ar teigiamu ar neigiamu atsakymai budavo nemaziau kaip po 3 dienu.

Atsakyti

Nu gal ir taip 🤔 nes slapimo ne is karto gavau 🤔

Atsakyti

Na va, o čia niekas nesidomi streptokoku kažkaip, tik paklausia ar nedegina kai šlapinuos, gal čia susiję? Ir švedukių fb grupėj nemačiau apie tai kalbant ar kad kas leistų ką prieš gimdymą :)

Atsakyti

Tai jei nieko ners nera ka augina ir ats greitai buna.

gal... na man kitą dieną jau atėjo atsakymas neigiamas, gal tai turėjo įtakos 🤔 aš net nežinojau kiek užtrunka, gavau emailą ir klausimų neliko daugiau ..

Atsakyti

Man paeme ketv, o pirm turejau atsakyma. Siaip gydytoja sake isvis nesiparinti. Penecilina sulasina ir tiek 

Atsakyti

Sveikos, jau visos ant laukimo sedit.,;)

as blogu naujienu gavau: mergaite dar neapsivertusi ir per mazai vandenu.. Panasu kad bus planinis cp.. Del to lb liudna. Nors ir visiskai sveika- aciu Dievui. Taip norejau naturalaus gimdymo..

Atsakyti

Sveikos, jau visos ant laukimo sedit.,;)

as blogu naujienu gavau: mergaite dar neapsivertusi ir per mazai vandenu.. Panasu kad bus planinis cp.. Del to lb liudna. Nors ir visiskai sveika- aciu Dievui. Taip norejau naturalaus gimdymo..

užjaučiu :( man panašiai, sėdi dama ir nesiverčia, bet cp dar neplanuoja, tikriausiai lauksim iki kol gimdymas prasidės ... labai noriu natūralaus gimdymo, bet bus kaip bus :) 

Atsakyti