Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Aj žodžiu sunervino mane ta akušerė neapsišvietus, matyt. Daktarė pasakė, kad iš pirmo rezultato niekada neskatina gimdymo, kad galėjau ramiai pradėt vaistus gert ir pakartot vėliau ir tik tada jie jau žiūrės kaip situacija. Kepenų vat atsakymai buvo geresni nei praeitą kartą, tik va tulžies padidėję, bet galėjo būti ir dėl maisto. Tai va prasidėjau priimamajam 5 val be reikalo, o tiek sutvarkyti reik prieš šeimynos vizitą 😱

Apie tašes ir kitus dalykus net nekalbu :D karieta išvis tik gegužės pradžioje atkeliaus :D 

Atsakyti

As tase i gimdykla susikroviau praeita savaite. Sia tikiuos sukrausiu i palata  :D norejau siandien tuo uzsiimt, bet kolkas kazkokia be jegu visai jauciuos. Ryte biski persigandus buvau del vaiko judesiuku, nes beveik nejudejo, vienas kitas bumpt, kai rytais malasi siaip kaip turi buti. Tai ejau po to skaiciuot judesiu, glosciau pilva, pamaigiau svelniai, bet kazkaip nejudejo beveik. Bet po pusvalandzio pradejo, tai apsiraminau. Taip jau galvojau reiks vaziuot tikrintis :unsure:​ 

Atsakyti

Merginos, as dar karta del streptokoko tyrimo uzklausiu. Per kiek laiko jum atsakymas buvo del tyrimo, tos kurios daretes? 

Atsakyti
QUOTE(Coconuts @ 2018 04 19, 14:25)
<p>Merginos, as dar karta del streptokoko tyrimo uzklausiu. Per kiek laiko jum atsakymas buvo del tyrimo, tos kurios daretes? </p>

atsakymą gavau po savaitės
Atsakyti
Del streptokoko per savaite. Sake augina 5 dienas.

Apie judesiukus- akusere sake jei leliukas mazai juda- bandyt isgert daug vandens- litra per pusvalandi, tada turetu atsirast daugiau judesiuku. Nebandziau, bet jei kuriai blogiau judes-galit bandyt smile.gif
Atsakyti

Nes as taip pagalvojau, man darys kai bus 36+5. Tai neduok die pradeciau gimdyt anksciau nei sulauksiu atsakymo, idomu ka tokiu atveju daro gimdymo namuose.  :unsure: 

Del vandens, reiks pabandyt, jei dar kada lelyte bus ramesne.

Atsakyti
Oi, nesiruosk dar taip anksti gimdyt smile.gif
Man atrodo niekas neisvarytu ir be to tyrimo biggrin.gif paskui gal istirtu. As pas akusere einu kas menesi, tai sake jei nesulauksiu vizito, paimti ir paciai pasizymeti neigiama nesciosios kortelej. O vizitas tik balandzio 26diena, tai kokiu 50% kad nesulauksiu smile.gif
Atsakyti

Tai jei neturi to tyrimo man atrodo antibus suleidzia, bet pries gimdyma ten kazkiek nemaziau valandu turi but kad jie suveiktu.

As balandzio 3 d dariau ir siandien atsakymus gavau, neigiami, tai smagu.

Panele mano sake jau gan zemai nusileidus :) jei nepagimdysiu tai kitas vizitas geguzes 9 :)

Del "rojaus" tai po pirmo jis pas mane atsirasdavo su kiekvienom mmmm ir po to praeidavo.

Atsakyti
Aš pirmą vaiką gimdžiau 2005 metais, tai tada iš viso to streptokoko tyrimo nedarė. O dabar padarė anksčiau negu rekomenduojama. Per kiek laiko atėjo atsakymas mano ginei nežinau, man jį tik po 3 savaičių pasakė per vizitą.
Atsakyti

As gimdziau 2015 ir tai jis tik buvo rekomenduojamas.

Atsakyti

Ai cia kai FB pasiziuri yra mamyciu, kurios anksciau pradeda gimdyt, tai ir as galvoju jei taip kartais nutiktu kas tada. Na bet itariu, kad gal suleistu doze ale "jeigu ka" antibu. Cia pamastymui buvo klausimas  :)​ 

Atsakyti
Nukopijavau apie streptokoka: "JAV gydytojai gimdymo metu antibiotikų leidžia ne tik gimdančioms bakterijos platintojoms, bet ir toms moterims, kurios neatliko minėto tyrimo ir nežino, turi jį ar ne. Lietuvoje tokių atsargos priemonių nėra. Tačiau pas mus numatyti kiti atvejai, kai gimdančiai moteriai būtina suleisti antibiotikų (net jei ji ir neatliko minėto tyrimo): gimdymas prasidėjo anksčiau kaip 37 savaitę; gimdanti moteris karščiuoja, temperatūra siekia per 38 laipsnius; prieš gimdymą nutekėjo vandenys ir bevandenis periodas tęsiasi 18 val.; jeigu per ankstesnį gimdymą vaikutis užsikrėtė ir susirgo meningitu arba sepsiu dėl B grupės streptokoko; nėštumo pradžioje moteris sirgo šlapimo takų infekcija, sukelta streptokoko." Iš to galima suprast, kad tik dėl "jeigu ką" antibų neleidžia.

Atsakyti