Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Meiles vaikai, o kokie rodikliai blogi?

Atsakyti

Nežinau tiksliai kažkokie kepenų funkcijos sutrikimai, čia aš kai buvau priimamajame dėl niežulio, tai sako nežino ką man duot, nes tie tulžies fermentai ar kas nerodo sutrikimų, sakau, bet gal kažkas su kepenim, nes labai tamsus šlapimas, tai jis taip vos ne ant bajerio padarė kažkokį tyrimą ir po savaitės paskambino, kad atsakymai negeri buvo, sakė pakartot pas akušerę, tai va, ji paėmė kraują ir kalbėsim su daktaru ketvirtadienį :)

Atsakyti
O, tai gerai kad pati pasakei smile.gif Ligoninej man irgi sake, kad jei atsakymai bus blogi-skatins.

Na, o man siandien gleiviu kamstis isejo, ar bent kokia puse jo... ax.gif idomu kiek istempsiu dar ax.gif
Atsakyti

Ooo laukiam laukiam leliuku  :wub: 

As po kamscio iskritimo diena tetraukiau :D

Atsakyti
Oi Janima, negasdink rolleyes.gif sianakt vyras budejime, dar neturiu kur sunaus palikt ax.gif Dar darbai nebaigti... Dar ir bijaaaaau biggrin.gif daug priezasciu negimdyt biggrin.gif
Nors siaip jau labai as laukiu lelytes, nu taip idomu kokia ji ten mums gavosi biggrin.gif Pamenu kaip po sunaus gimimo sedejom su vyru palatoj ir tyledami ziurejom i sunu pora dienu is tos euforijos wub.gif
Atsakyti

Sveikos.

Man naktim siaubingai skauda klubus, nebeissimiegu visai :oh: dar kankina niezulys "ten", "rojus", lupu kamputis iplyso, tai negaliu normaliai issiziot, kojos ir rankos tint pradejo.. Norejau paklausti tu, kurias cia kankinko ar vis dar kankina "rojus". Pas jus guzeliai iskrite ar ne? Nes pas mane jau nemazas iskrites ir jis nesugrizta atgal. Tai klausimas ar cia jau ir nebesugris jis man atgal, ar po gimdymo turetu susitvarkyt, kai nebebus spaudimo jokio toj vietoj? 

Isvis kazkaip bijau, jog per gimdyma ten dar daugiau visko islys ir isvis grazi "puokste" bus. O greiciausiai taip ir bus, tai tikiuos psichologiskai del to nebus kad bijosiu stumt :oh: aisku kvaila butu del to bijot, nu bet buna gi susviecia.

Kaip jums su iskyrom? Man toks jausmas, kad pagausejo, galvoju ar cia tas kamstis ar ne, nes su pirmu tai irgi nesupratau viena diena radau ciut ciut rusvesnes ir jau greit gimdziau. 

Man tai isskyru jau kuris laikas kaip pagauseje. Bet mane ir niezulys labai kankina, tai as galvoju gal cia ta pienlige. Bet tu kaip sako "varskiniu" isskyru nera. Pas mane tokios ciut gelsvos, bet ne varskines tikrai ir jau daugiau nei menesi, be ikloto niekaip jau :unsure: 

Svoris auga, bet aš dar normos neviršijau. 

Dėl tu stumimų, tai vakar iš vienos diskusijos supratau, kad problemos dažnai būna, nes nepamokina kaip stumti normaliai. Mum čia trijuose skirtinguose kursuose aiškino kaip tai da ryti. O kad vaikas užauga didesnis nuo saldumynų valgymų tai tikiu, tada aišku sunkiau išstumt, bet tikrai priklauso nuo daug faktorių. O kai sako kontroliuot, bet kaip kontroliuot, vien tik saldumynų ir pyragų norisi :DD 

Kiek jau priaugai? Ir kaip ta norma isvis apskaiciuojama?  :D del saldumynu, man kai dabar ale reik save ribot tai as nervuojuos baisiai, bijau kiekvieno kasnio ir bliaunu jau antra diena, kad negaliu kokiu ledu ar sokolado.. Kazkaip paveike mane tas daktares patarimas, o ir vyras labai daboja mane kad ko "negero" nesuvalgyciau tai ir nervuojuos. Tai ir lelytei negerai tokie mano nervai, jauciu reik nusispjaut ir toliau valgyt ko noriu, jei tik nuo to geriau jausiuos :unsure: ne +30kg pas mane gi.. Bet noretusi kad ir vyras palaikytu ir sakytu "valgyk ko tau norisi".

Na, o man siandien gleiviu kamstis isejo, ar bent kokia puse jo... ax.gifidomu kiek istempsiu dar ax.gif

Tai lauksim geru ziniu :wub:  :wub:  :wub: 

Atsakyti
Del rojaus... as niekada gyvenime jokiu bedu del to neturejau. O dabar va irgi mazas guziukas islindes ir atgal kolkas nesulenda. As visai zalia sitam reikale ir labai tikiuosi kad po gimdymo viskas gris i savo vietas. Siaip kazkokiu skausmu ar kazko nera, bet nervina vien zinoti kad tas guzelis yra...

O del niezulio "ten" tai siulau pasiskambint ar nuvaryt pas akusere. Nes greiciausiai skirtu zvakuciu. Juolab kad visokie uzdegimai ir pienliges gali issaukti ankstesni gimdyma.
As tu zvakuciu jau net tris su puse kurso sunaudojau ax.gif gal del nusilpusio organizmo ir to mazo HGB cia sikart baisiai puola pienliges ir uzdegimai...
Atsakyti

Del rojaus... as niekada gyvenime jokiu bedu del to neturejau. O dabar va irgi mazas guziukas islindes ir atgal kolkas nesulenda. As visai zalia sitam reikale ir labai tikiuosi kad po gimdymo viskas gris i savo vietas. Siaip kazkokiu skausmu ar kazko nera, bet nervina vien zinoti kad tas guzelis yra...

O del niezulio "ten" tai siulau pasiskambint ar nuvaryt pas akusere. Nes greiciausiai skirtu zvakuciu. Juolab kad visokie uzdegimai ir pienliges gali issaukti ankstesni gimdyma.
As tu zvakuciu jau net tris su puse kurso sunaudojau ax.gifgal del nusilpusio organizmo ir to mazo HGB cia sikart baisiai puola pienliges ir uzdegimai...

O as tai jauciu ta guzeli ir skaudejo man ji, bet paskui tepiau ir dabar dar tepu tuo Hemoclin geliu, tai skausmas praejo.

Man niezulys tai buvo uzejes ir kokiam 4-5men, tada ginei pasakiau, sakau tepu MultiGyn geliu. Tai ji man sako tai ir tepkit juo toliau, jei praeis - galit profilaktiskai pasitept. O jei uzeis vel rimciau - tai vel ji naudokit kasdien. Ir tada neskyre jokiu zvakuciu man  :hmm: Dabar kita savaite einu, tai reiks gal vel uzsimint.

Atsakyti

Sveikos, mane irgi rojus kankina, ir guzelis nemazas islindes ir paskauda kartais...ana nestuma tokiu bedu neturejau, tik po gimdymo islindo...

Ir dar hormonai siaucia, per echo santariskese uzklause kiek man metu ir ar nestumo pradzioj nesiunte pas genetikus, tada kazkaip neatkreipiau demesio, dziaugiausi, kad nepasitvirtino poliklinikos spejimai, o db va lenda mintis, kad gal kazka negero pamate ir jau nesake...kartais paciai juokinga is saves, o kartais ir nervas ima...

Atsakyti

Sveikos, kas pridavinejo tyrimus cholestazei ar jum liepe daryt is ryto nevalgius? Pirmadieni gi pridaviau jau po pietu pavalgius ir skambina sian akusere, kad labai rodikliai auksti ir reik varyt u priimamaji. Sedziu dabar laukiu eiles pas daktara. Nepasiruosus moraliskai as dar gimdyt visai. Tikiuos issisuksiu su vaistais. Pranesiu :)

Del svorio tai +12, skaiciau, kad +15 skaitos jau per daug. 

Guzelis irgi islindes. Turejau as nuo senu laiku maziuka toki, man jis netrukde, bet viena diena labai padidejo ir sujautrejo. Dabar ir vel ok, nejauciu skausmo, bet turbut reikes ta mazgeli salint po kiek laiko jo?

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2018 04 18, 16:45)
<p>Sveikos, kas pridavinejo tyrimus cholestazei ar jum liepe daryt is ryto nevalgius? Pirmadieni gi pridaviau jau po pietu pavalgius ir skambina sian akusere, kad labai rodikliai auksti ir reik varyt u priimamaji. Sedziu dabar laukiu eiles pas daktara. Nepasiruosus moraliskai as dar gimdyt visai. Tikiuos issisuksiu su vaistais. Pranesiu smile.gif</p><p>Del svorio tai +12, skaiciau, kad +15 skaitos jau per daug. </p><p>Guzelis irgi islindes. Turejau as nuo senu laiku maziuka toki, man jis netrukde, bet viena diena labai padidejo ir sujautrejo. Dabar ir vel ok, nejauciu skausmo, bet turbut reikes ta mazgeli salint po kiek laiko jo?</p>

Kepenu galima daryt ir pavalgius, man liepe tik neprisivalgyti riebiai- nes gali itakoti. Pagalvok ka pries tai valgei ir jei riebiai valgei-pasakyk gydytojai. Sekmes, nesijaudink, gal gausi vaistuku, o gal greiciau savo turta pamatysi smile.gif pranesk kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti

Guzelis irgi islindes. Turejau as nuo senu laiku maziuka toki, man jis netrukde, bet viena diena labai padidejo ir sujautrejo. Dabar ir vel ok, nejauciu skausmo, bet turbut reikes ta mazgeli salint po kiek laiko jo?

As tai tikiuos kad po gimdymo ten viskas susitvarkys ir gris atgal. Dabar tikiuos, kad cia nuo spaudimo didelio toj vietoj islindo ir negrizta.. Bet jei nesugris ir po gimdymo tai teks kazka daryt.. 

Atsakyti