Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Sveikos. Buvau vakar echo santariskese. Ten aisku nustebo, kad siuncia, nes viskas normoj. Tai po echo tik patvirtino, kad viskas gerai. Aisku vandenu ir leliukas link zemutines ribos, bet as ir pati nesu didele, ir pliuso 9kg...

Atsakyti

As cia kada paziurejau, kad is musu visu, pirmakarciu tik 3 yra, jei neklystu, tarp ju ir as  :) visos kitos jau su patirtim :rolleyes: 

Ir buvau susitikus su daktare, kuri gimdyma mano turetu priimt, tai pasake kad jau reiktu daugiau nebepriaugt svorio, tai taip nepatiko man sitas jos paliepimas :D nesuprantu kaip tai apsunkina gimdyma? Gal galit kuri paaiskint? As sveriau nestumo pradzioj 58, dabar yra 71 tai +13kg. Sako per 5sav dar priaugsi, tai reiktu jau prisiziuret maista, vengt saldumynu, angliavandeniu, makaronu visokiu ir pan  :hmm: 

Atsakyti
Oi, cia amzina giniu tema tas svoris. As vien del to ir neapkenciu tu kasmenesiniu vizitu del sverimosi 🙈🙈🙈
Atsakyti

Is savo patirties galiu pasakyt su pirmu nestumu pradejau 55 gimdziau 76 ir NIEKAIP man tai itakos nepadare gimdymui, buvo lengvas ir sklandus. Sako kad stumima komplikuoja... bet manau cia jau linkt nutukimo reikia but kad taip butu... taip kad nekreipk demesio :D

Atsakyti
As irgi pora kartu isklausiau moralu, kad per daug svorio priaugau (buvo per 6 savaites +4 kg), tai mano gine sake, kad vaikas bus didelis, jei as taip priauginesiu. Bet man atrodo vaiko svoris tikrai ne nuo mano priaugtu kilogramu priklausys.
Atsakyti

Ne nu as pati lengvai pagimdziau 4110 svorio, aisku nera cia labai gerai toks svoris vaiko, bet ka as galiu padaryt, juk tas ir gimdymas priklauso ne tik  nuo mamos ir vaiko svorio, bet ir ar gerai isistates vaikutis, nuo pacios mamos sudejimo, kaip drauges klubai nors ir platus gimdyk ir gimdyk sako su tokiais, bet vat sportavus raumenys isitempe ir gimde para! Taip kad as kazkaip rami ir del to priaugto svorio nors jau tiek pat priaugau kaip su pirmu.

Atsakyti
Sedziu dabar antakalnyje ir matau ikainius ir paslaugu pavadinimus. Kazkuri klause kaip vadinasi gimdymas susitarus smile.gif
Papildoma individuali paciento prieziura ir slauga:
Gimdymo skyriuje: gydytojo: kaina 244.19€,
Akuserio: 122.09€.
Cia turbut ir bus tos paslaugos oficialios smile.gif

Del svorio tai ir as sakau kad nesamone. Su pirmu priaugau 20kg, gime 3840gr., o sito nestumo +4kg ir jau vaikas virs 3kg smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumanioji...: 16 balandžio 2018 - 09:10
Sumanioji, o tu ka nors valgai? biggrin.gif Kaip galima tik 4 kg priaugt? smile.gif Kaip tyrimai, gal jau pagaliau padare?
Atsakyti
QUOTE(Astuliuke1 @ 2018 04 16, 13:28)
Sumanioji, o tu ka nors valgai?  biggrin.gif  Kaip galima tik 4 kg priaugt? smile.gif  Kaip tyrimai, gal jau pagaliau padare?

Valgau valgau smile.gif ir dar daug! Ir saldumynai eina i trasa si nestuma rolleyes.gif kazkaip tik kilai nelabai auga, bet tuo as dziaugiuosi smile.gif
Tyrimus irgi pagaliau padare,visi geri- nerado nei nesciuju cholestazes, nei cukraliges. Tik gelezis zema isliko ir zvakuciu buvo israse.vaiko toniukus visa savaite klause- puikus.zodziu dabar jau ramiai galiu gimdyt smile.gif nestuke.gif daugiau i antakalni jau vaziuosiu tik per gimdyma ax.gif
Atsakyti

O kaip sekasi tom, kam gimdos kakleliai apsiuti? Jus gal pirmosios savo leliukus turesit?

man balandžio 26d. siūlų išėmimas Santariškėse numatomas, kaip tik bus lygiai 37sav, bet kažkokia nuojauta kad nesulauksiu... Va šiandien grįžau iš ligoninės parą ten “pailsėjusi”, nes atrodė kad vandenys laša, rodos šlapiu klynu vaikštau, bet pasirodo ne.... ir damutė sėdi, nepasiruošusi gimti visai :) 

Man kai nusileido pilvas, tai toks palengvejimas jauciasi, is zasies atvirtau zmogum :D

Ir del svorio minus 4-5kg. Idomu ar cia nieko blogo, apetitas paskutinem dienom laaabai mazas, na bet suprasciau sustotu augt svoris bet per pora savaiciu minusas toks 🤔

kaip pavydžiu šito palengvėjimo, man dešinės pusės šonkauliai tai jau patapo armonika damutei... skauda baisiausiai kai įsiremia, o kai gimda sukietėja o jos užpakalis arba galva toj pusėj tai atrodo tuoj išplės visą šoną lauk :/

Atsakyti

Labas. Sugedo mano kompas, tai tik per telefona dabar prisijungiau. Viskas man jau 37, tai jau bet kada 🙂 taip dar nenoriu, nes reikalu milijonas, bet bus kai bus. Kaip jums su iskyrom? Man toks jausmas, kad pagausejo, galvoju ar cia tas kamstis ar ne, nes su pirmu tai irgi nesupratau viena diena radau ciut ciut rusvesnes ir jau greit gimdziau. Sulaukiau MB tai atsipalaidavau. Buvau pas gine kol kas viskas norma, jokiu streptokoku ar pan nerado, liepe po truputi hormona nutraukt, bet man nelabai gerai nuo to nutraukimo 😕

Atsakyti

Sveikos, aš ir po vizito. Mergina mano apsivertus, šiandien net pajaučiau kaip šonkaulius taranuoja kaip kažkas klausė :D.

Atidaviau kraują dėl kepenų ir tos cholestazės ir ketvirtadienį eisiu pas gydytoją. Jei bus labai blogi rezultatai kepenų, tai planuos nutraukti nėštumą.. Na man, jei ne kasymasis, tai šiaip sveikata ok, remontuojam, tvarkomės namus tiktai taip, tik kad sunku judėt ir pėdos greit pavargsta nuo svorio, vakarais būna jau skausmingos. Jaučiuosi jau ir šiek tiek patinus, bet šlapimas geras, spaudimas geras, cukrus geras, žodžiu, nėr prie ko prikibt.. Svoris auga, bet aš dar normos neviršijau. 

Dėl tu stumimų, tai vakar iš vienos diskusijos supratau, kad problemos dažnai būna, nes nepamokina kaip stumti normaliai. Mum čia trijuose skirtinguose kursuose aiškino kaip tai da ryti. O kad vaikas užauga didesnis nuo saldumynų valgymų tai tikiu, tada aišku sunkiau išstumt, bet tikrai priklauso nuo daug faktorių. O kai sako kontroliuot, bet kaip kontroliuot, vien tik saldumynų ir pyragų norisi :DD 

Dėl "spec" priežiūros antkainių tai aš pakraupus.. tikrai nemažai :(

Atsakyti