Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

O va del miegojimo, tai man naktim uzeina siaubingai skaudet klubus.. Gine sake plecias. Bet toks skausmas buna, kad net siurpas eina per kuna :oh: ir apsiverst jau sunku labai. O dar ir svoris pradejo kazkaip augt stipriai, po 1kg i savaite dabar. Jau +12.5 turiu, tai jei bus dar kokie +5kg tai baisu ir pagalvot  :D​ 

Atsakyti

As tai sakau jau pagimdyciau tai bent nereiktu vazinetis po visus tuos tyrimus smile.gif)

Meiles vaikai, o nesijaucia kad butu apsivertus? Kad kojytes kistu po sonkauliais ar kitoj vietoj zagsetu? smile.gif

Del D vitamino tai mano gydytoja sake kad nelabai apsimoka ji daryt(sunui norejau daryt). Sako visiems jo truksta o ir atsakymai kazkodel nevisad buna tikslus. Na bet as nelabai tame nusimanau, tai tik paklausiau jos ir nedariau rolleyes.gif
Pas mane tai ta gelezis niekaip nekyla, nesuprantu kodel taip prastai organizmas ja isisavina..

O kaip sekasi tom, kam gimdos kakleliai apsiuti? Jus gal pirmosios savo leliukus turesit?

Nesuprantu aš ką jaučiu, kartais virš bambos kažką smulkaus, bet gali būti ir rankos..

Beje, dėl D vitamino vaikams aš kaip tik skaičiau vienoj grupėj, kad daug vaikučių perdizuoja va būtent dėl tokių daktarų patarimų iš akies. Suaugusiems tikiu, kad sunkiau perdizuot net ir geriant tas ampules su didele koncentracija, bet vaikam nerizikuočiau duot be tyrimų. 

Mano irgi svoris jaučiu auga ir pilvas pasunkėjo, paskutinėm dienom apie maistą tik ir tesvajoju, baisu :D

Atsakyti
Laba diena, as jau irgi pagalvoju apie gimdyma, taip rugstys paskutinem dienom kamuoja, kad norisi viska greiciau baigt , ir miegot naktim norisi, ir batus be vargo uzsirist 😁 beeet ne laikas ne laikas dar.
Kaip tik likau be masiniuko savo, ieskomes naujos, busimos daugiavaikes pasipasakokit, ka vairuojat? Mes 7 vietu noretume kazkokios, bet vyrui visos netinkamos, visur randa minusu, tai nezinau kaip cia su juo reiks issirinkt 🤔
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo da.ma: 12 balandžio 2018 - 15:41

Man kai nusileido pilvas, tai toks palengvejimas jauciasi, is zasies atvirtau zmogum :D

Ir del svorio minus 4-5kg. Idomu ar cia nieko blogo, apetitas paskutinem dienom laaabai mazas, na bet suprasciau sustotu augt svoris bet per pora savaiciu minusas toks 🤔

Atsakyti
da.ma, kada gimdymo terminas?
Janima, idomiai cia su tuo svoriu. As turiu tokia siems laikams jau senovine knyga apie nestuma, tai siandien kaip tik skaiciau, kad per paskutini menesi yra normalu svorio neberiaugti, o per paskutines pora savaiciu netgi numesti. Man tai kazkaip nenusimato apetito sumazejimo, siandien buvau apziuroj, tai jau turiu +13,5 kg ir visa diena noriu ko nors skanaus smile.gif
Atsakyti

Tai sakai liko pora savaiciu :D zinai visai ir gerai butu greiciau :D

Atsakyti
QUOTE(Astuliuke1 @ 2018 04 12, 16:11)
da.ma, kada gimdymo terminas?

Geguzes 28. Ir gydytojos zodziais sakant "siai dienai panasiau i mergyte" 😄
Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2018 04 12, 17:14)
<p>Tai sakai liko pora savaiciu biggrin.gif zinai visai ir gerai butu greiciau biggrin.gif</p>

Tai mums panasiai ir liko 2-3savaites smile.gif jei be pernesiojimo smile.gif
Atsakyti

Joo geguzes 1d jau netoli, bet turiu nuojauta kad kita savaite man paskutine :D

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2018 04 12, 22:22)
<p>Joo geguzes 1d jau netoli, bet turiu nuojauta kad kita savaite man paskutine biggrin.gif</p>

Aaa, as maniau tu galvoji apie velesni gimdyma smile.gif as kazkodel galvoju kad irgi anksciau kazkiek gimdysiu, bet netoli gal termino( kur skaiciavus pati ) smile.gif na iki geguzes nemanau istempti smile.gif
Atsakyti

O tai jau cia greitai byret pradesim :) As dar nejauciu, kad greit gimdysiu, bet jauciu, kad arteju link to :DD

Beje, vakar suzinojau, kad kepenu veikla pablogejus, tai is to turbut ir tas niezulys.. Pirmadieni vel kartosiu tyrimus, ka cia jau  nuveikt i termino gala tokiu atveju?

Atsakyti
As si karta kazkaip irgi turiu nuojauta, kad gimdysiu anksciau termino. Idomu kaip bus is tiesu 😊
Atsakyti