As is perenatalinio grizineju. Musu panele auga gerai, sake nera visiskai ko nerimaut. Svoris 2950gr. +-400gr.
Pirmadieni reiks vaziuot i dienos stacionara, darytis tyrimus. Gali buti kad gausiu gerti vaistus del tu kepenu.
Na bet svarbiausia panelei viskas gerai
Kaip jums su hormonais? As tai nezinau ar cia man hormonai ar apskritai blogas charakteris, bet jauciu, kad nekas... siandien isvis atsibudau be nuotaikos baisiai...
Sveikos,
Mane nemiga ir nerimas kankina:)
Vis ieskausi info apie vaisiaus vandenys, kiek radau info kaip ir telpu i normas, gine ir echo lape irase, kad norma vandenu, o siuncia i prenatalini...gal galit parasyt kokie skaiciukai pas jus prie VVI ir VVK, kol vizito laukiu:)
Pas mane parašyta VVI 20, o VVK nieko. Daktarė sakė, kad norma yra iki 20, tai jokių papildomų tyrimu neskyrė, po poros sav. vėl matuos, tikiuos nebus daugiau.
O koks jūsų VVI, kad siunčia į prenatalinį?
Mano VVI 92mm, tai kiek supratau is visos perskaitytos info tai norma nuo 8 cm iki 20 cm, kaip ir telpu.
Sake, kad del vandenu siuncia.
Bet ir vaikiukas maziukas, nebuvo 2kg, kaip ir savaite mazesnis negu turetu. Visokios mintys lenda...
Bet as ir vyresneli palyginus nediduka pagimdziau 3120...
Dar prisigalvojau,kad pilvas per mazai:)
Kazkaip hormonai smegenis tirpdo, reikia kad kazkas proto ikrestu...
Oi, as tai su antakalniu vargstu.. antra savaite vazineju ir niekaip dorai tyrimu negali padaryt. Jau buvau nusprendus visgi ten gimdyt, bet poto kai paprasto kraujo tiek laiko neistiria tai jau abejones ima
Kaip jus laikotes? Ateina noras gimdyt?
As priimamajam ir prisigasdint spejau, tai kazkaip jau ir nerimas po biskiuka ima
Laba ryta!
Sumanioji, oho, tikrai ilgai.. As asmeniskai nesu susidurus su Antakalniu, bet kazkaip geru atsiliepimu dar nesu apie ji girdejus is pazistamu.
Man tai niekaip nesibaigia sloga. Bet tik vienoj pusej nosis visad uzgulus, nebezinau ka bedaryt. Cia pries kokias 3sav buvau apsirgus, praejo viskas bet ta nosis liko.Paskui va praeita savaite vel apsirgau is naujo, dabar kaip ir praejo viskas ir vel liko ta viena nosies puse uzgulta. Vyras sake sianakt baisiai knarkiau, norejo eit i kambari kita net miegot sakau tai ko nezadinai? Sako, ai tau ir taip sunku tai zodziu ta sloga baigia uzknisti..
Del noro gimdyt tai vis pagalvoju, kad noreciau biski anksciau nei mano terminas geguzes 19d bet ir bijau labai to gimdymo.
Sveikos,
As noriu ir nenoriu gimdyt:) noriu, nes jau norisi ta stebukliuka i glebi paimti bet jei gine buvo teisi, tai dar augt ir augt mazylei...
As tai ir si karta planuoju santariskese...po pirmo gimdymo jokiu rimtu nusiskundimu neturiu. Galvojau dar apie VGN bet jie toli nuo namu...
Aš tai dar nepasiruošus gimdyt, bet jei reikės daryt apvertimą ir kažkas ten praeis ne taip gerai, tai teks gimdyt gan greit
labai jau laukiu pirmadienio, kad sužinot at apsivertė mažulė.
Aš ir esu užsisakius B12 pasidaryt, bet vis niekaip nenuvažiuoju, labai sunku kažkur transportuotis. Man irgi miegot bloga labai, o dar niežulys užpuolęs kankina, prabundu naktimis besikasydama.
Tai va ir noriu ir nenoriu greičiau gimdyt.. daug labai dar visko namie sutvarkyt, tikiuos neskubės pupa mano
Meiles vaikai, o nesijaucia kad butu apsivertus? Kad kojytes kistu po sonkauliais ar kitoj vietoj zagsetu?
Del D vitamino tai mano gydytoja sake kad nelabai apsimoka ji daryt(sunui norejau daryt). Sako visiems jo truksta o ir atsakymai kazkodel nevisad buna tikslus. Na bet as nelabai tame nusimanau, tai tik paklausiau jos ir nedariau
Pas mane tai ta gelezis niekaip nekyla, nesuprantu kodel taip prastai organizmas ja isisavina..
O kaip sekasi tom, kam gimdos kakleliai apsiuti? Jus gal pirmosios savo leliukus turesit?