QUOTE(Sumanioji... @ 2018 04 04, 07:15)
Sumanioji..., 04 Bal 2018 - 07:15, parašė:
Sumanioji..., 04 Bal 2018 - 07:15, parašė:
As vakar irgi buvau paskutines echoskopijos. Tai vaisiaus galvyte vos mazesne nei norma, taip pat siuncia i santariskiu prenatologini. Bet gal ir gerai, kad apsidraudimui paziures. Gi gali kokia placenta buti nepilnai funkcionuojanti ar dar kazkas. Siandien dar einu kraujus priduosiu, kepenu fermentus kartosiu. Patvirtino kad mergaite tikrai bus
siaip sake nesijaudinti, nes echoskopai daznai "klysta"..
Tikiuosi tik su tais fermentais dar viskas ok bus, nes ana karta sarmine fosfataze pakilus buvo. Akusere tai kaip visada nemate bedos, o ginekologe iskart delto sunerimo, juolab sako tas niezulys koju kamuoja..
As vakar irgi buvau paskutines echoskopijos. Tai vaisiaus galvyte vos mazesne nei norma, taip pat siuncia i santariskiu prenatologini. Bet gal ir gerai, kad apsidraudimui paziures. Gi gali kokia placenta buti nepilnai funkcionuojanti ar dar kazkas. Siandien dar einu kraujus priduosiu, kepenu fermentus kartosiu. Patvirtino kad mergaite tikrai bus

siaip sake nesijaudinti, nes echoskopai daznai "klysta"..
Tikiuosi tik su tais fermentais dar viskas ok bus, nes ana karta sarmine fosfataze pakilus buvo. Akusere tai kaip visada nemate bedos, o ginekologe iskart delto sunerimo, juolab sako tas niezulys koju kamuoja..
Mano pirmajam vaikui, kuriam dabar 7m sukilus sarmine fosfataze (3kart virsyja norma), tai teko pasianalizuot ka reiskia ir pan. Tai visur nurodyta, kad nestumo metu ji pakyla ir buna aukstesne, todel nemanau, kad reikia sunerimt.
Papildyta:
Negaliu nepasigirt, kad siandien paskutine diena darbe pries dekreta
Sunkiai, bet istempiau, rytoj 35savaites