Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Coconuts, 03 Bal 2018 - 07:39, parašė:

Coconuts, 03 Bal 2018 - 07:39, parašė:

Man per velykas visi tik gyre kad labai apvalus ir grazus pilvas, kad didelis ar mazas niekas nieko nesake aciu dievui  :D bet va siandien pasisveriau, tai priaugau 1kg per savaite. Is viso pliuso dabar yra +11.5kg. Kazi kiek dar uzaugs, liko nepilnos 7sav.  :hmm:

Man panasiai pliuso dabar, bet galvoju kol dar nera +15, tai neburbuliuosiu :D Nors va gavau viena pastaba, kad nesimato pastorejimo is kuno, tik ant pilvo. Bet cia turbut tokia vienintele pastaba :D Na as galvoju jau nebedaug liko, neturetu labai priaugti, o dar darbu namie pilna, tai visai gal ir susidegina tos kolorijos.

Atsakyti

Klausykit merginos, kurios jau atostogauja ir ilsis. Gal norit nauja temuta pakurt su nauja statistika? Ar gimdom sitoj? :D

Atsakyti

Sveikos, 

As sian po echo, buvau ne pas savo gine, tai nuotaika biski sugadino...vaisius biski mazesnis negu turetu buti, tiksliau pagal pilvuko apimti ir slaunikaulio ilgi, bet tai kaip ir nieko baisaus, bet ir vandenu maziau negu turetu buti...siuncia i perinatologijos skyriu santariskese....

Atsakyti

As turejau daug streso siom dienom, savaitem, tai ir ir pati svorio netekau, il pilvukas mazas. Paskutini ultragarsa dariausi sake ,kad siek tiek mazesne nei priklauso, bet nemate bedos, skirtingai vystosi tie maziukai. Lb kietas pilvas aplink bamba. Mazoji mano ir rankytes ir kojytem veida uzsidengusi.

Atsakyti
QUOTE(Morka:) @ 2018 04 03, 20:50)

Morka:), 03 Bal 2018 - 20:50, parašė:

Morka:), 03 Bal 2018 - 20:50, parašė:

<p>Sveikos, </p><p>As sian po echo, buvau ne pas savo gine, tai nuotaika biski sugadino...vaisius biski mazesnis negu turetu buti, tiksliau pagal pilvuko apimti ir slaunikaulio ilgi, bet tai kaip ir nieko baisaus, bet ir vandenu maziau negu turetu buti...siuncia i perinatologijos skyriu santariskese....</p>

<p>Sveikos, </p><p>As sian po echo, buvau ne pas savo gine, tai nuotaika biski sugadino...vaisius biski mazesnis negu turetu buti, tiksliau pagal pilvuko apimti ir slaunikaulio ilgi, bet tai kaip ir nieko baisaus, bet ir vandenu maziau negu turetu buti...siuncia i perinatologijos skyriu santariskese....</p>

As vakar irgi buvau paskutines echoskopijos. Tai vaisiaus galvyte vos mazesne nei norma, taip pat siuncia i santariskiu prenatologini. Bet gal ir gerai, kad apsidraudimui paziures. Gi gali kokia placenta buti nepilnai funkcionuojanti ar dar kazkas. Siandien dar einu kraujus priduosiu, kepenu fermentus kartosiu. Patvirtino kad mergaite tikrai bus smile.gif siaip sake nesijaudinti, nes echoskopai daznai "klysta"..

Tikiuosi tik su tais fermentais dar viskas ok bus, nes ana karta sarmine fosfataze pakilus buvo. Akusere tai kaip visada nemate bedos, o ginekologe iskart delto sunerimo, juolab sako tas niezulys koju kamuoja..
Atsakyti
Aš nuo vakar jau oficialiam dekrete. Vakar irgi buvau apžiūroje, sudėjus visus išmatavimus 36 sav.+ kelio dienos, tai iki gegužės kažin ar ištempsiu smile.gif . Tik va viena bėda, kad vaisiaus vandenų viršutinė norma, aišku daktare nuramino, kad nieko tokio, nes normos neviršyja, bet reiks dar vienai echo mėn. gale važiuoti.
Atsakyti
Oho kaip idomiai, esu daug kartu girdejus kad per mazai vandenu. O cia per daug blink.gif o ka tada daro? Skatina?

As siandien ryte pasiskambinau i santariskiu perinatologini, tai balandzio 19 tik uzrase.. iki to tai arba pagimdyt galiu arba jei su kepenais negerai tai irgi anksciau reikia vaistus gert/gimdyma issaukinet. Nusprendziau paskambint i antakalnio perinatologini-op sako-penktadieni ryte atvaziuokit smile.gif tai ryt visus atsakymus susirenku ir poryt ryte vaziuoju tikrintis.
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2018 04 04, 07:15)

Sumanioji..., 04 Bal 2018 - 07:15, parašė:

Sumanioji..., 04 Bal 2018 - 07:15, parašė:

As vakar irgi buvau paskutines echoskopijos. Tai vaisiaus galvyte vos mazesne nei norma, taip pat siuncia i  santariskiu prenatologini. Bet gal ir gerai, kad apsidraudimui paziures. Gi gali kokia placenta buti nepilnai funkcionuojanti ar dar kazkas. Siandien dar einu kraujus priduosiu, kepenu fermentus kartosiu. Patvirtino kad mergaite tikrai bus smile.gif siaip sake nesijaudinti, nes echoskopai daznai "klysta"..

Tikiuosi tik su tais fermentais dar viskas ok bus, nes ana karta sarmine fosfataze pakilus buvo. Akusere tai kaip visada nemate bedos, o ginekologe iskart delto sunerimo, juolab sako tas niezulys koju kamuoja..

As vakar irgi buvau paskutines echoskopijos. Tai vaisiaus galvyte vos mazesne nei norma, taip pat siuncia i  santariskiu prenatologini. Bet gal ir gerai, kad apsidraudimui paziures. Gi gali kokia placenta buti nepilnai funkcionuojanti ar dar kazkas. Siandien dar einu kraujus priduosiu, kepenu fermentus kartosiu. Patvirtino kad mergaite tikrai bus smile.gif siaip sake nesijaudinti, nes echoskopai daznai "klysta"..

Mano pirmajam vaikui, kuriam dabar 7m sukilus sarmine fosfataze (3kart virsyja norma), tai teko pasianalizuot ka reiskia ir pan. Tai visur nurodyta, kad nestumo metu ji pakyla ir buna aukstesne, todel nemanau, kad reikia sunerimt.
Papildyta:
Negaliu nepasigirt, kad siandien paskutine diena darbe pries dekreta biggrin.gif

Sunkiai, bet istempiau, rytoj 35savaites nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*bella* @ 2018 04 04, 11:40)

*bella*, 04 Bal 2018 - 11:40, parašė:

*bella*, 04 Bal 2018 - 11:40, parašė:

Mano pirmajam vaikui, kuriam dabar 7m sukilus sarmine fosfataze (3kart virsyja norma), tai teko pasianalizuot ka reiskia ir pan. Tai visur nurodyta, kad nestumo metu ji pakyla ir buna aukstesne, todel nemanau, kad reikia sunerimt.
Papildyta:
Negaliu nepasigirt, kad siandien paskutine diena darbe pries dekreta biggrin.gif

Sunkiai, bet istempiau, rytoj 35savaites nestuke.gif  smile.gif

Papildyta:

Sunkiai, bet istempiau, rytoj 35savaites nestuke.gif  smile.gif

Jei ne niezulys+fosfataze tai niekas tikrai nekreiptu demesio. Bet koju niezulys mane kamuoja 2,5men, tai bijo kad nebutu nesciuju cholestaze. Geriau apsidraust nei praziopsot, nes pasekmes kartais buna labai liudnos. Bet as labai labai tikiuosi kad viskas gerai smile.gif))
Atsakyti
Bella, o del ko vaikui buvo pakilus fosfataze?
Atsakyti

Kaip vakar prisiskaiciau, tai maziau vaisiaus vandenu yra blogiau negu per daug...

Beje, kokiais vaistais galima kovoti pries ...roju nestumo metu, nes tampa jau lb ikyriu...

Atsakyti

Mane šią paskutinę savaitę kankina žiaurus niežulys visur, bet vos ne potoliginis (kojos, rankos, krūtinė).. jau žaizdelės nuo kasymosi atsirado.. Vakar išvis ištisai..  Naktį prabudau, sunkiai užmiegu.. Tyrimus dėl fermentų dariau antradienį, sakė rezultatai bus greičiausiai po Velykų, bet negavau žinių, skambinau, sakė akušerė tavo serga. Paprašys kurios kitos paskambint, laukiu atsakymo, nes jei viskas ok, reikės ieškoti kažkokių antialerginių vaistų ar ko, nes neįmanoma kentėt ...

Man mėnesiukas dar darbe :D

Atsakyti