Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

QUOTE(Astuliuke1 @ 2018 03 29, 18:34)
Mes irgi karieta nusipirkom, issirinkau preke lietuviska smile.gif tutis zippy natural.
Sumanioji, kokia gelezi geri? Man reklamavo, kad technoFER super duper gera, bet kaina didoka, tai as pati nebandziau.

Is pradziu fero folgama ar kazkaip panasiai, paskui tardyferona ir dabar vel tardyferono israse. Akusere kazkodel labai uz ta tardyferona.sake kad labai greit ir gerai visom pakelia hemoglobina. Bet man ir su pirmu kazkaip sunkiai kilo, bet pakilo. O cia dar ir nukrito... dabar sako ateik balandzio 26d pasidaryt kraujo tyrimo, bet galvoju koks jau skirtumas ten bus, jei lelyte po keliu dienu vistiek pasirodys smile.gif

Ziuriu labai daug mamyciu tutis renkasi smile.gif mieste kiek pazsiziuri vien tuciai smile.gif) matyt geras kainos ir kokybes santykis smile.gif
Atsakyti

Aš tardyferoną gėriau nėštumo pradžioj. Paskui gydytoja liepė nebegert, vėl nukrito hemoglobinas. Tada po du gėriau pasikėliau iki žemosios normos ir dbr jau sakė iki galo po vieną tabletę gert.

Pas mus prisnigo :)))

Atsakyti

Pas mane laikos dar ta geležis kažkaip, tikiuosi išsiversim :)

O LT apvertimų nedaro? Maniškė lyg ir juda kažkaip ten įdomiai, gal dar nusileis :)

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2018 03 30, 19:07)
<p>Pas mane laikos dar ta geležis kažkaip, tikiuosi išsiversim smile.gif</p><p>O LT apvertimų nedaro? Maniškė lyg ir juda kažkaip ten įdomiai, gal dar nusileis smile.gif</p>

Daro, man norejo daryt smile.gif bet pratimais issigelbejau smile.gif
Atsakyti

Daro, man norejo daryt smile.gifbet pratimais issigelbejau smile.gif

Kokius darei? :)

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2018 04 01, 10:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Sumanioji..." data-cid="72055638" data-time="1522518104"><div><p>Daro, man norejo daryt vartotojo įkelta nuotraukabet pratimais issigelbejau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kokius darei? smile.gif</p>

Atsimenu kad kojas keturiom atsistojus lyg reikejo kilnot, o daugiau kazkaip nei vieno nepamenu biggrin.gif kad nelabai as juos ilgai dariau, gal savaite tik ir uzteko smile.gif

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Su šv.Velykomis visas!!! Gražios šventės, stiprių ir spalvingų margučių!!!

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Atsakyti

Su sventem!  :4u: 

O jus zinokit kas man atsitiko.. Tiek privalgiau matyt per velykas, kad suplyso mano vieninteles nestumines kelnes  :D tupiausi ir jauciu taip per leska kazkas ciiizt  :D nu sakes galvoju. Pasijauciau tokia stora, nors is tiesu tos kelnes man nera mazos, bet kazkaip kai buna susidaro rauksles, matyt nusitryne dzinsas toj vietoj ir va patempiau tupdama ir viskas :D  :D 

Ir mane jau kasdien paruosiamieji pakankina truputi. Buna ilgiau, buna trumpiau. Va viena diena pora valanadu maude non stop :oh:galvojau kuom cia uzsiimt kad uzsimirst, tai uzsidejau filma paziuret, bet mazai gelbejo.

Atsakyti
Cocconuts biggrin.gif del kelniu
Mane mama parina vis, kad per mazai priaugau, 8 kg, pilvas mazas, turetu mazenis leliukas buti.

Mane ar paruosiamieji ar kazkas kitas kankinas, sukieteja kartas nuo karto, gimdyti dar negaliu, Mb negrizo verysad.gif
Atsakyti

O mane visi pamatę "oo koks didelis", "tuoj jau gimdyt".. Jau nusibodo :D o šeima prie Velykų stalo nusprendė (be manęs), kad anksčiau gimdysiu, nes labai jau didelis.

Jau vien dėl to noriu vėliau pagimdyt, kad "žinovai" nefantazuotų daugiau 😂

Atsakyti

O sąrėmiai jokie nekankina. Kiek skaitau visos rašo apie tai, o man nieko. Gal tik nejaučiu? 

Atsakyti

Man per velykas visi tik gyre kad labai apvalus ir grazus pilvas, kad didelis ar mazas niekas nieko nesake aciu dievui  :D bet va siandien pasisveriau, tai priaugau 1kg per savaite. Is viso pliuso dabar yra +11.5kg. Kazi kiek dar uzaugs, liko nepilnos 7sav.  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2018 04 03, 08:24)
Mane mama parina vis, kad per mazai priaugau, 8 kg, pilvas mazas, turetu mazenis leliukas buti.

Džiaugtis reikia, kad mažai priaugai. Aš buvau 8 kg priaugusi per pirmą nėštumą ir vaikas gimė 3770 gr smile.gif O dabar po visų švenčių jau +14 kg vakar namų svarstyklės rodė ir man tai visai nepatiko.
O naktį išvis galvojau, kad į ligoninę važiuosiu, pradėjo pilvas kietėti kas 10 minučių ir taip kokias porą valandų blink.gif Reikės šiandien bent jau tašę susidėti, kad ramiau būtų.
Atsakyti