Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Sveikos. Aš vakar buvau pasimatyme. Nu atrodo mergytė :) Lauksim sesės :) Mojuoja ramiakė.. Liepė gert magnį, nes spazmuoja gimdą, nesupratau kaip ten matos. O galvoju kada jau ligninėn guldo? Ar tik tie spazmai, ar dar kažkas turi būt?

Nu tinginys tai žiaurus apėmęs...

Mane su tais spazmavimais paguldė, kai savaitę laiko nepraėjo. O jūs pati jaučiate kokius nors spazmus? 

Atsakyti
Aš vakar irgi buvau pasimatyme su savo pupa. Prisidaviau tyrimus, tai sakė geležies mažoka, reiks kapsulių nusipirkt.
Magni geriu jau koks mėnuo (reikėjo dėl VVT), bet prieš kokią savaitę kai mėšlungis koją sutraukė, tai dabar nebemiegu naktim, atrodo net bijau kojas pajudint.
O sakykit jūs neturim bėdų dėl dantenų? Jos man visada buvo jautrios ir pakraujuodavo, bet dabar niekaip jau nebesusitvarkau - ir pastą Paradontax naudojų ir su arbatom skalauju - nieko.
Manės daktarė irgi nesiuntė nei pas dantistę nei pas šeimos gydytoją. Gal kad dariausi genetinius tyrimus?
Atsakyti

Man be to gimdos didėjimo, plėtimosi skausmų dar prasideda kažkoks peršalimas ar virusas dar nesuprantu. Retai, bet užeina sausas kosulys, gerklė tokia įtartina. Nusipirkau Isla, geriu arbatas ir medų čiulpiu. Jėgų atrodo nėra, o tiek noro visur apvažiuoti Kalėdų dovanomis pasirūpinti :) 

Geriu dabar tik prieš miegą magnį, dar kol kas mėšlungio nesulaukiau. Su pirmu nėštumu vidury nakties nubusdavau iš skausmo dėl mėšlungio.

Atsakyti

Sveikos. Aš vakar buvau pasimatyme. Nu atrodo mergytė :) Lauksim sesės :) Mojuoja ramiakė.. Liepė gert magnį, nes spazmuoja gimdą, nesupratau kaip ten matos. O galvoju kada jau ligninėn guldo? Ar tik tie spazmai, ar dar kažkas turi būt?

Nu tinginys tai žiaurus apėmęs...

Matosi matosi, man 11sav. kai pas genetikę buvau, sako "ooo, ko taip jaudinatės, visa gimda suspazmuota, žiūrėkit kaip leliukui vietos nėra" - atrodo ten be vandenų jis, na visur aplink gimda, be vietos mažulytis... vėliau atsileido ir daug gražiau viskas atrodė  :)

Sveikos, mano mazgis susirgo, vyras išlekia savaitgaliui į užsienį, nusimato "smagus" savaitgalis  :blink: o kaip tyčia pilvukas paspazmuoja, kirkšnis skauda, kartais net "ten", kaip prieš mėmes, lyg atsidarinėja kažkas... su pirmu nuo 30sav visą tai jaučiau, nu dabar :huh2:

Atsakyti

Nabai aš pati jaučiu,jaučiu tokį sunkumą tempimą..tikriausiai čia ir yra tie spazmai. Nesakykit man jūs :) na jau magnis į trasą galvokim praeis.

Maniškis šiandien iš darželio irgi jeaiškus grįžo ryt neisim tegu pabus su močiute :) gal neįsisirgsim... 

Pas dantistę antram trimestre su pirmu ėjau...tai ir dabar sausiui užsiregistravau.gydytoja nieko nesakė gal dar pasakys dbr eisiu 18 d. 

Atsakyti

Sveikos :)

Čia pas mus nieko nesakė dėl dantų ir akių, na gal dar vėliau ką pasakys. Dantis dar vasarą apsitvarkiau, o ką dėl akių žiūri? 

Skausmų jokių gimdoj ar pilve nejaučiu. Vienintelę nugarą skauda, bet jau susitaikius :D 

Pilvas atrodo pasipūtė daugiau, bet nesuprantu nieko, jis didelis buvo visalaik, iš pradžių pergyvenau, kad toks didelis taip anksti, dabar pergyvenu kad nepakankamai didelis :D Žodžiu važiuoja stogas, jau net doplerio užsimaniau, gal turi kuri?

Atsakyti

Ir man jau ir strėnas paskausta, ir raiščiai labai tempiasi - tai vienur, tai kitur pajaučiu skausmelį. Labiausiai tai laukiu, kad lelius sukrutėtų stipriau, nes jaučiau judesius jau tokius gana aiškius, bet dabar gal pakeitė poziciją ar ką, kad išvis kelinta diena iš eilės nesuprantu, ar judėjo...

Atsakyti
Labas rytas,
as irgi jauciu kai tempiasi raisciai ar kazkas panasiai, bet tie spazmai visai kas kita.
Siandien vaziuoju pas Beniusiene, jaudinuosi labai smile.gif
Atsakyti
Meiles vaikai, o kam dopleris? Blogai judesiukus jauti?
Man tai atrodo nelabai reikalingas daiktas, dabar jei pasidaro neramu kad ilgai nejuda,tai lengvai galima pazadinti leliuka pajudinus svelniai pilva smile.gif

Paskaiciau kad mano leliukas jau 25cm ilgio turetu buti blink.gif Kai matuodavo iki uzpakalio, tai visai kitas ugis.. O as ir galvoju kodel cia taip gerai jauciasi kai jis apsisuka smile.gif tuoj prades pilve vietos trukti smile.gif
Atsakyti

Snd pirma diena kaip pajutau po darbo labai skaudancius strenus. Net atsistoti sunku. Tiesa turejau dvi savaites poilsio, gal del besiilsianciu raumenu? Beja, mano gimda i nugaros puse nusisukusi, manau dar del to..

Atsakyti
QUOTE(milda.viz @ 2017 12 08, 17:18)
<p>Snd pirma diena kaip pajutau po darbo labai skaudancius strenus. Net atsistoti sunku. Tiesa turejau dvi savaites poilsio, gal del besiilsianciu raumenu? Beja, mano gimda i nugaros puse nusisukusi, manau dar del to..</p>

Mano sake irgi i nugaros puse, bet tfu tfu tfu su strenom nieko smile.gif
Atsakyti

Meiles vaikai, o kam dopleris? Blogai judesiukus jauti?
Man tai atrodo nelabai reikalingas daiktas, dabar jei pasidaro neramu kad ilgai nejuda,tai lengvai galima pazadinti leliuka pajudinus svelniai pilva smile.gif

Paskaiciau kad mano leliukas jau 25cm ilgio turetu buti blink.gifKai matuodavo iki uzpakalio, tai visai kitas ugis.. O as ir galvoju kodel cia taip gerai jauciasi kai jis apsisuka smile.giftuoj prades pilve vietos trukti smile.gif

Baik tu, nieko aš nejaučiu išvis. Na man dar ir anksti turbūt, bet nervas ima :) žinau, kad tie dopleriai nieko gero, nepirksiu, bet jau net košmarus šia tema sapnuoju. Dar beveik mėnesį laukti iki pasimatymo, labai sunku :)

Atsakyti