Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

O tu, kurių pilvinukai labai judėdavo ar gimę vaikai irgi aktyvūs? Šiaip įdomu :)

Nepasakyciau :) 

Atsakyti

Labas. Man pirmas tikrai ramus buvo ir pilve ir gimęs ramiakas. O mergina dabar pasispardo daugiau, bet kadangi ji taip skersai guli, tai nespiria nei skaudžiai.. Kutena apačioj pilvo, panašiai kur apendicitas. Paskutines porą avaičių stipresni judesiai pasidarė, jau matyt vietos mažoka jai. Nu bet aš nieko negaliu padaryt. Tegu sukasi kaip turi būti bus laisviau :D Plyštu labai, nebepadeda jokie aliejai ir tepalai :( nu bet ką padarysi. yra kaip yra. Viską susiruošiau, susipirkau. Tik nesusidėjau dar. Nuo penktadienio dekrete būsiu, tai susidėliosiu kaip kas priklauso. Dabar lovelė, vežimėlis ir kt. didesni daiktai balkone, rūbeliai komodoj sukišti. Bet pilni stalčiai. Vėl tų rūbų daugiau nei proto :D Oras puikus, tai vis važiuojam pas mano mamą duodasi didysis lauke per dienas. Atostogos žodžiu urmu pas mus šeimoj :D Sveikatėlės, nesirkit :)

Atsakyti

Maniškė kažko aprimo nuo sekmadienio. Gal vietos mažai pasidarė. Kol kas panašu, kad sėdi užpakaliuku žemyn nugarą atsukus į mano dešinį šoną, net matau iš viršaus kaip pilvas didesnis dešinėje kartais ir jaučias toks kietas gumbas. Po 3 savaičių žiūrės ar nepasikeitė padėtis ir jei be, siųs apvertimui.. Kaip tikiuos, kad susitvarkys viskas..

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2018 03 28, 16:10)
<p>Maniškė kažko aprimo nuo sekmadienio. Gal vietos mažai pasidarė. Kol kas panašu, kad sėdi užpakaliuku žemyn nugarą atsukus į mano dešinį šoną, net matau iš viršaus kaip pilvas didesnis dešinėje kartais ir jaučias toks kietas gumbas. Po 3 savaičių žiūrės ar nepasikeitė padėtis ir jei be, siųs apvertimui.. Kaip tikiuos, kad susitvarkys viskas..</p>

Oho, tas apvertimas nelabai maloniai skamba.

Mano sitas vaikas man atrodo pats judriausias, bet vyras sako, kad jau tiesiog pamirsau kaip buvo su pirmais dviem. Bet duoda i sonus kaip reikiant, buna net sustoju kur beeinant is netiketumo ar skausmo.
Atsakyti
Meilės vaikai, o pratimų jokiu nesake daryt, kad maziuke apsiverstu? Maniskis 30 savaiciu irgi sėdėjo, o po 3 savaičių kai tikrino jau buvo apsivertęs, bet aš kiekviena diena dariau pratimus, net aerobikos kamuolį specialiai dėl to pirkau, kad galėčiau klubus sukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliuke1 @ 2018 03 29, 11:12)
Meilės vaikai, o pratimų jokiu nesake daryt, kad maziuke apsiverstu? Maniskis 30 savaiciu irgi sėdėjo, o po 3 savaičių kai tikrino jau buvo apsivertęs, bet aš kiekviena diena dariau pratimus, net aerobikos kamuolį specialiai dėl to pirkau, kad galėčiau klubus sukt smile.gif

Ir man taip pat, sunus labai ilgai sedejo, tiksliai nepamenu bet gal iki 35-36 sav. Tai dariau pratimus ir apsiverte smile.gif
Tikrai verta pabandyt bent paciai pasiskaicius internete, nes veiksminga smile.gif
Apsukimas man kazkaip irgi baisokai skamba, as ana karta svarsciau ar leist ta procedura jei neapsivers..
Atsakyti

Po gines, tai irgi uzklausiau ar galvyte zemyn, tai sake iki 38 sav vartosi kaip nori ir nesuk galvos :D ir jau gavau siuntima paseliui bgs kitai savaitei. Pirma nestuma nieko neisaugo, idomu kaip dabar.

Atsakyti

Maniske turbut irgi apsiverte jau, nes budavo judesiukai daugiau sonuose pilvo, o db jauciu virsuj siandien. Ir pilvas ryte buvo labai keistos formos, kaip spyglys toks issokes, maniau suplysiu, keistai isitaisius panelyte buvo  :D 

O mes siandien padarem viena dideli pirkini, tai nusipirkom karieta pagaliau :wub: liko dabar tik lova, ciuzinys ir vonia. Daugiau viskas yra  :clap_1: nu apart mamos pirkiniu. Ryt sakiau gal vaziuosiu paziuret kokiu naktiniu maitinimui, liemeneliu ir chalato. 

Atsakyti
As sian irgi po TA, man jau padare paseli, kita savaite atsakymai smile.gif Antradieni, iskart po Velyku paskutinioji echpskopija ir jau... brrr lauksiu gimdymo smile.gif
Gelezi geriau menesi, bet netik kad nepakilo nuo 99, bet dar nukrito. Tai nuo siandien gavau dviguba doze.

Coconuts, prasom pasidalint dziaugsmais-kokia karieta nusipirkot? ;)
Atsakyti

Aš irgi šiandien po vizito. Bet man dar daug laiko :D Tai kol kas gavau siuntimą kraujo tyrimui ir konsultacijai į skyrių dėl mano susiskersavusios panelės, ką čia toliau darysim :) Bet guli skersai. Tai dabar iki balandžio 19 reikia nueit užsiregistravus :)

Nuo rytojaus aš oficialiai dekrete iki 08 02 :) atostogauju žuodžiu toliau :D Karietą nusipirkom senai (stoke xplory v3), lovytė balkone stovi, patalynė suruošta, rūbeliai jau visi vietoj, reik tik išplaut ir sudėliot... Gultukus turiu du - vieną babybjorn (su pirmuoju buvo stebuklingas dalykas, tai šiam irgi įsigijom) ir dar nusipirkau kažkokį vibro gultuką 4mom...sau viską turiu... tai žodžiu ilsėsiuos ir daug miegosiu :D ai dar neturiu colic calm, reik paieškot ir gal nusipirkt :) Ir merliukų dar neparsisiunčiau vaikiškos marlės, atsiųs pažįstama siuvėja. Nu ir laukiu nesulaukiu :)

Atsakyti
Mes irgi karieta nusipirkom, issirinkau preke lietuviska smile.gif tutis zippy natural.
Sumanioji, kokia gelezi geri? Man reklamavo, kad technoFER super duper gera, bet kaina didoka, tai as pati nebandziau.
Atsakyti

Coconuts, prasom pasidalint dziaugsmais-kokia karieta nusipirkot? ;)

Mes kaip ir Astuliuke1 lietuviu gamintojo Tutis vezimuka pirkom, Viva life modelis  :rolleyes:​ 

Atsakyti