As turbut kazkokia tingine esu, atostogauju jau nuo sausio pirmos puses ir dar nei karto nepagalvojau, kad man nuobodu

As irgi pasigavau sloga ir gerkles skausma, tai siandien seimos gyd israse vaistus kuriuos galiu gert.
O ka israse?
As jau kelinta diena sirguliuoju, bet siandien va ir tempa diena pakilus iki 37,8 buvo. Issisukau be vaistu, kazkaip nukrito pati ir pasijutau geriau. Bet siaip nosis sinusitine(cia mano amzina beda) ir irgi sunku kvepuoti, miegoti...
Nu bet gal rytojus jau bus sviesesnis. Man kvepavimui labai gelbsti tie metiniai stiprieji ledinukai, wick ir pan.. mama prisiuntus man, tai dabar vietoj vaistu
Man tempa iki 37.3 auksciausiai buvo uzkilus. Bet va nuo tos uzgultos nosies tai siaubas kokia prasta savijauta buvo. O del sinusitines nosies as irgi tokia beda turedavau, jau kai tik persali ir sloga tai iskart ir sinusitas bet praeitas metais pasiskiepijau vakcina Prevenar13 jei neklystu vadinas ir baiges mano sinusitai. Dabar kai sloga, tai bent jau ne sinusitine. Mano mama dirba poliklinikoj proceduriniam tai is pacientu daug geru atsiliepimu isgirdo apie sia vakcina, kad kas daznai sirgdavo arba sinusitas kankindavo, pasiskiepije sita vakcina baiges ju kancios, tai va ir pasiule man pasiskiepyt. Tai abu su vyru ir pasiskiepijom. Po jos gal tik pora kart buvau apsirgus, bet labai lengva forma viskas praejo, kai seniau budavo visa ziema pvz beveik sirgdavau
Laba. Man ir veiklos kazkaip netruksta;) vis su mazium kazka sumastom:)
Kita savaite reikia jau pradeti tases krauti.
Si kart pilvuko gyventoja daug aktyvesne negu sunus. Vis neleidzia pamirst apie ja:) su sunum vis galvojau ar ne per mazai juda dabar kartais pagalvoju gal kazkas negerai kad daug juda:)
O maniske tai irgi aktyviste. Duodas kaip turi buti pilve. Kazi ir islindus lauk tokia aktyvi bus?
Siandien buvau mamu mugej toj pirmakart, tai cia aisku pabaiga tai daug kas ispirkta, bet vistiek labai daug visko yra ir kainos visai padorios. Tik beda tame kad kai pirmas vaikas tai nelabai as ten zinau ko man ten reiks, tai nusipirkau keleta drabuzeliu tiesiog kas man grazu va rudeni kai vel bus, tai sakiau reiks eit, tada jau zinosiu manau ko man reik labiau.