Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Coconuts, jeigu neturi aukstos temperaturos, tai del vaikelio tikrai nereikia jaudintis.
As turbut kazkokia tingine esu, atostogauju jau nuo sausio pirmos puses ir dar nei karto nepagalvojau, kad man nuobodu rolleyes.gif Perziurejau pirmagimio leliukiskus drabuzelius, tai supratau, kad pirmus metus uztektu ir dvynukams aprengt smile.gif Gerai, kad nepasidaviau pagundoms dar nauju pripirkt.
Atsakyti

As irgi pasigavau sloga ir gerkles skausma, tai siandien seimos gyd israse vaistus kuriuos galiu gert.

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2018 03 22, 17:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Sumanioji..." data-cid="72044888" data-time="1521697698"><div><p>Tai dabar juk galima oficialiai tartis, sumoki pinigus i kasa ir ramu vartotojo įkelta nuotraukajokiu kysiu, tiesiog kaip paslauga vartotojo įkelta nuotrauka
Bet vistiek neverta mano akimis vartotojo įkelta nuotrauka
Kysio tai nemokeciau,nenoreciau ir butu geda duoti vartotojo įkelta nuotrauka)</p></div></blockquote><p>o kaip vadinasi si paslauga kasoj?</p><p></p><p>oj jus nuobodziaujancias reik man pas save atsivezti, reikalu daugiau nei reikia biggrin.gif jauciu bus sokas kai baigsis visi darbai ir liksiu sedet su vaiku viena namie biggrin.gifD</p><p></p><p>As gimdysiu su dula, paziuresim kaip seksis smile.gif</p><p></p>

Tikrai nepasakysiu kaip vadinasi, nes pati nepirkau tos paslaugos ir nepirksiu. Bet 100% zinau kad ji egzistuoja ir viena mamyte is sunaus bendraamziu grupes ja naudojosi jau 2012 metais. Manau kiekvieni gimdymo namai pasakytu pasiskambinus smile.gif

As jau kelinta diena sirguliuoju, bet siandien va ir tempa diena pakilus iki 37,8 buvo. Issisukau be vaistu, kazkaip nukrito pati ir pasijutau geriau. Bet siaip nosis sinusitine(cia mano amzina beda) ir irgi sunku kvepuoti, miegoti...
Nu bet gal rytojus jau bus sviesesnis. Man kvepavimui labai gelbsti tie metiniai stiprieji ledinukai, wick ir pan.. mama prisiuntus man, tai dabar vietoj vaistu biggrin.gif
Atsakyti

As irgi pasigavau sloga ir gerkles skausma, tai siandien seimos gyd israse vaistus kuriuos galiu gert.

O ka israse?  :rolleyes: 

As jau kelinta diena sirguliuoju, bet siandien va ir tempa diena pakilus iki 37,8 buvo. Issisukau be vaistu, kazkaip nukrito pati ir pasijutau geriau. Bet siaip nosis sinusitine(cia mano amzina beda) ir irgi sunku kvepuoti, miegoti...
Nu bet gal rytojus jau bus sviesesnis. Man kvepavimui labai gelbsti tie metiniai stiprieji ledinukai, wick ir pan.. mama prisiuntus man, tai dabar vietoj vaistu biggrin.gif

Man tempa iki 37.3 auksciausiai buvo uzkilus. Bet va nuo tos uzgultos nosies tai siaubas kokia prasta savijauta buvo. O del sinusitines nosies as irgi tokia beda turedavau, jau kai tik persali ir sloga tai iskart ir sinusitas :oh: bet praeitas metais pasiskiepijau vakcina Prevenar13 jei neklystu vadinas ir baiges mano sinusitai. Dabar kai sloga, tai bent jau ne sinusitine. Mano mama dirba poliklinikoj proceduriniam tai is pacientu daug geru atsiliepimu isgirdo apie sia vakcina, kad kas daznai sirgdavo arba sinusitas kankindavo, pasiskiepije sita vakcina baiges ju kancios, tai va ir pasiule man pasiskiepyt. Tai abu su vyru ir pasiskiepijom. Po jos gal tik pora kart buvau apsirgus, bet labai lengva forma viskas praejo, kai seniau budavo visa ziema pvz beveik sirgdavau :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Coconuts @ 2018 03 23, 12:44)
bet praeitas metais pasiskiepijau vakcina Prevenar13  </p>

O geras, reikes pasidometi po gimdymo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumanioji...: 23 kovo 2018 - 16:51

O ka israse?  :rolleyes:

Decatylen purskala ir Homeovox tabletytes, ir nuo kosulio hustikum, bet nera to kosulio labai tai negeriu sito :)

Atsakyti

Laba. Man ir veiklos kazkaip netruksta;) vis su mazium kazka sumastom:)

Kita savaite reikia jau pradeti tases krauti.

Si kart pilvuko gyventoja daug aktyvesne negu sunus. Vis neleidzia pamirst apie ja:) su sunum vis galvojau ar ne per mazai juda dabar kartais pagalvoju gal kazkas negerai kad daug juda:)

Atsakyti
Maniškė labai neaktyvi, tai vis pakibinu, kad pajudėtų ir žinočiau kad viskas ok.Pakibinta smarkiau spardosi. Man taip keista kai tokia ramybė pilve, judesiukai beveik visada švelnūs, tik vienas kitas stiprus. Tikiuosi kad viskas gerai ir toks charakteris smile.gif sūnus tai duodavo negailėdamas smile.gif
Atsakyti

O maniske tai irgi aktyviste. Duodas kaip turi buti pilve. Kazi ir islindus lauk tokia aktyvi bus?  :D 

Siandien buvau mamu mugej toj pirmakart, tai cia aisku pabaiga tai daug kas ispirkta, bet vistiek labai daug visko yra ir kainos visai padorios. Tik beda tame kad kai pirmas vaikas tai nelabai as ten zinau ko man ten reiks, tai nusipirkau keleta drabuzeliu tiesiog kas man grazu  :rolleyes: va rudeni kai vel bus, tai sakiau reiks eit, tada jau zinosiu manau ko man reik labiau.

Atsakyti
QUOTE(Morka:) @ 2018 03 24, 11:10)
<p>Laba. Man ir veiklos kazkaip netruksta;) vis su mazium kazka sumastom:)</p><p>Kita savaite reikia jau pradeti tases krauti.</p><p>Si kart pilvuko gyventoja daug aktyvesne negu sunus. Vis neleidzia pamirst apie ja:) su sunum vis galvojau ar ne per mazai juda dabar kartais pagalvoju gal kazkas negerai kad daug juda:)</p>

biggrin.gif man tas pats, galvoju gal negerai, kad cia taip duodasi, jau man net skaudziai buna. Sunus tai ramus budavo, net saldymynus valgydavau, kad daugiau pajudetu, o sios nereikia raginti biggrin.gif
Atsakyti

O tu, kurių pilvinukai labai judėdavo ar gimę vaikai irgi aktyvūs? Šiaip įdomu :)

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2018 03 27, 08:20)
<p>O tu, kurių pilvinukai labai judėdavo ar gimę vaikai irgi aktyvūs? Šiaip įdomu smile.gif</p>

Nezinau ar sutapimas cia ar ne, bet mano aktyvus ziaaaauriai. Kai atsistojo ant koju tai bego, bego nesustodamas.. siaip vienu metu net galvojau vesti, kad paziuretu ar ne hyperaktyvus, bet paskui galvoju kad visada spes tas diagnozes pripaisyt.
Pas mane tas vaikas kuris gali nueiti ir 10km nuo mazens smile.gif nenuilstantis ir super aktyvus, toks kaip ir pilve buvo biggrin.gif
Atsakyti