Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Geriau jau be visu tu pagalbiniu gautusi..
Artimoj aplinkoj yra mergaite, aisku jau jai metu 15-16, bet del repliu traumuota visam gyvenimui.
Cia matyt kaip pasiseka. Tikekimes kad visos pagimdysim pacios(kam galima) ir be jokiu nesklandumu ;)
Atsakyti

aš šiandien valgiau brokolį, tai man jau valanda kaip “paruošiamieji” 😂 daugiau nebevalgysiu jo, o tai raižo pilvą visokiusi skausmai...

o jei dėl tikrų paruošiamųjų tai net nežinau kas tai yra 🤔 man gimda susitraukinėja visą nėštumą, tai kitko nejaučiu... ir su praeitu nėštumu jokių paruošiamųjų, tik tikri 😨

Atsakyti
O mane vakar visa diena ir sianakt nakti tie paruosiamieji taip kankino, kad galvojau rimtai kad tik neprasidetu gimdymas.. kazkaip sakyciau kad net pilvas zemiau.. bet gal prisigalvoju unsure.gif
Dar tegul paauga pupa pilve.. unsure.gif
Atsakyti

Labas. Aš nežinau kas yra paruošiamieji sarėmiai...Su pirmu kai jau atėjo gimdymas tai ir atėjo, tada skaudėt nugarą, vidurius paleido, dar kažkas, galų gale vandenys nubėgo tada ramiai nuvariau į ligoninę. O dabar nežinau nieks nevyksta, ramiai guli. Skersai pilvo, nes jaučiu šonuose užpakalį ir galvytę kartais galiu, o pilvo apačia tuščia.

Atsakyti

Sveikos, ir aš paruošiamųjų neturiu. Tikrai nesinorėtų jų prie visos puokštės negalavimų :D

Irgi 2 mėnesiukai liko. Kažką turiu, kažko ne, bet viskas išsibarstę, tikrai stresas būtų krautis. 

Man išvis stresas tiek visko nepadaryta dar :)

Rojus irgi paūmėjo po vienos dienos kai didelio reikalo ėjau 5 kartus :D nesupratau kas daros, bet vakare pajaučiau pasekmes 😫

Tiesa, gavau savo U formos pagalvę. Na pagaliau išsimiegu kaip žmogus, atrodo ir energijos daugiau atsirado. Tik sunkiau iš lovos išlipt naktį kai reik į wc ir MB dar verkia, kad negali šalia miegot 🙈

Atsakyti

Dėl tarimųsi, nors ir neaktualu, bet nesu to darius ir neįsivaizduoju kaip tą reikėtų daryti vien iš psichologinės pusės :) tikiuosi ir neteks gyvenime :)

Atsakyti
Tai dabar juk galima oficialiai tartis, sumoki pinigus i kasa ir ramu smile.gif jokiu kysiu, tiesiog kaip paslauga smile.gif
Bet vistiek neverta mano akimis smile.gif
Kysio tai nemokeciau,nenoreciau ir butu geda duoti smile.gif)
Atsakyti
Labas rytas,

kaip man rauna stoga be veiklos verysad.gif Dar mb nera, nera kam pasiguosti, mastau as isleisti dar mb viena karta i komandiruote, nes gris po 2 sav ir po to jau 10d iki gimdymo.

Pirmasis gime 39 sav, nors su situo jauiciuosi zyyymiai geriau.

Dar apie dula galvoju. Gal kas gimde su dula?
Atsakyti

Aš irgi neturiu ko veikt.. Jau net šonai skauda, nuo vieno ant kito... Namai sutvarkyti, būnam su vaiku ir tiek. Valgyt pasidarom. Kažko labai draskytis negaliu, baldų neperstumdinėju :D :D :D Atsimenu kai pirmo laukiausi terminas buvo 18, nieko, 19 nieko, 20 sugalvojau kad reikia lovos MIRK GYVENK :D :D :D Nuvarėm į baldų parduotuvę, renkamės ne iš to ką siūlo, o iš to, ką galite šiandien atvežti :D :D :D na reikalų milijonas- seną suorganizavo vyras išvežė, naują atvežė, sustatė su broliu, aišku reikia pakilnoti sudėlioti patalynes :D :D :D 21 ryte jau turėjau sūnų :D

Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif nestuke.gif

Mum siandien 33sav ir liko lygiai 6sav yahoo.gif

Dar pora savaiciu darbe ir as eisiu uztarnautu atostogu biggrin.gif negaliu sulaukt!

Paruosiamuosius jauciu ir gana daznai, ypac pasinervinus ar vairuojant.

Slifuoju sarasa ka i ligonine ko dar siaip reik ir jau pradesiu detis tasike, just in case ir bus ramiau.

Atsakyti

Del sarasiuko i ligonine tai as savo uzrasu knygoj susirasiau viska, ko reiks i gimdykla, i palata, atskirai ko man, ko vaikui. Tai sakiau vyrui, jei nespesiu susidet tases, zinok kad sarasas cia  :D nes pas mus nusimato kraustymasis, kuris greiciausiai bus tik geguze. Tai kazkaip dabar ner nei kur normaliai vaiko rubu sudet isplautu, nei ka, tai kazkaip ir tos tases nesikrauna. Nors mum dabar dar tik 32sav nepilnai, tai gal spesiu viska.

O as apsikreciau nuo vyro kazkokiu virusiuku. Eina sau, merginos, zinokit kaip negera. Sianakt visa nakti prasikankinau ir uzmigau tik 5 ryto.. Baisiai gerkle skauda ir nosis siaubingai uzgulus. Kvepuoji pro burna tai erzinasi gerkle. Ir svarbiausia vaistai kuriuos galima naudot nesciom, nekazka tepadeda. Vakar vakare va buvo ir temperaturos biski 37.1. Bet sakiau, jei ryt taip pat prastai jausiuos tai leksiu pas daktare.

Ir kaip galvojat vaikeliui tas kenkia kazkaip, kad as sergu? Nes skaiciau, kad lygtais jis ten apsaugotas nuo tu virusiuku visokiu, tik kad man va sunku labai :unsure:​ 

Atsakyti

Tai dabar juk galima oficialiai tartis, sumoki pinigus i kasa ir ramu smile.gifjokiu kysiu, tiesiog kaip paslauga smile.gif
Bet vistiek neverta mano akimis smile.gif
Kysio tai nemokeciau,nenoreciau ir butu geda duoti smile.gif)

o kaip vadinasi si paslauga kasoj?

oj jus nuobodziaujancias reik man pas save atsivezti, reikalu daugiau nei reikia :D jauciu bus sokas kai baigsis visi darbai ir liksiu sedet su vaiku viena namie :DD

As gimdysiu su dula, paziuresim kaip seksis :)

Atsakyti