Ir dirzu patenkinta, atrodo neblogas turetu buti. Tik mano pirmas turetas platesnis buvo.
Neturiu tik kepuryciu leliukisku ir vilnoniu kojinyciu. Bet kruva brolienei paskolinus, tai gal kita savaite paimsiu ir tada jau ramiai lauksiu dukrytes

Sveikos, Atrodo nors ir dekretas laiko vis truksta;) as kaip bebutu keista atsipalaidavus ir galima sakyt nieko neturiu... Pirma gimdziau santariskese, vien del to, kad nestumo metu turejau infekcija, ten buvau stebima ir del to kad ten visa pagalba vietoje. Aisku ir gimdymas buvo ne toks koki isivaizdavau...is poliklinikos greitaja i ligonine, vandenu nuleidimas, skatinimas, vakumas..baisu prisimint. Nesitariau, bendrai paemus esu patenkinta. Si kart turbut irgi i santariskes vaziuosiu, ir arciausiai namu ir seip priekaistu neturiu... Tik kad sio gimdymo bijau labiau negu pirmo;(
Aš tai nepritariu jokiems susitarimams. Suprantu kai būna padėka po visų pagalbų gimdymų, bet prieš tai ne ne. Aš savo darbe negaunu jokių susitarimų jeigu kažką gero padarau, tai kiekvienam darbe tas pats turėtų būti. O juk ir kavinėse arbatpinigius paliekame PO aptarnavimo, ir tai priklauso kaip buvome aptarnauti. Čia tik mano nuomonė, ir jokiu būdu nesmerkiu, kurios nori tartis, kiekvienam savo. Tik aš galvoju kad “senesnioji karta” yra išlepinę gydytojus kad dabar visai išnaglėję ir be pakišos visai nei piršto nepajudina Bet labai džiugu pastebėti, kad situacija po bišky bet visgi taisosi
Man rodos aš susipirkusi turiu viską, tik reikia susidėlioti. Aš labai norėčiau Santariškėse, ten tai ligoninė labiau pasitikėjimą kelia negu čia Klaipėdoj, kuri išvis dar Rusijos laikais atsiduoda... jau uošvienei nuvežiau į Vilnių keletą daiktų, kad jeigu ten gimdysiu kad nereiktų daug vežtis. Na bet dar yra laiko, kažkaip be panikos. Nors dabar bent porą kartų į savaitę pagalvoju “o jeigu dabar taip pyst ir pradedu gimdyt, nu ir šakės, dar daiktus reiktų dėtis!!”
As tai tikiuosi kad bus lygiai toks paprastas gimdymas kaip ir pirmas. Paskaudejo gal max 1val.
Manęs šiandien mano septynmetis klausia “ar tau labai skaudės kai gimdysi? būtų gerai kad kaip per tą filmą kai moteris gimdė tik nusičiaudėjo ir pagimdė, norėtum taip?” )) prieš kelis metus žiūrėjau filmą kur moteris taip pagimdė, negaliu patikėti kad jam taip įsiminė kad net dabar prisiminė... gerai būtų ar ne
arba kaip jūs - valanda skusmų, tai čia svajonė o ne gimdymas
Turbut tom, kas pirma karta gimdys (tarp ju ir as) lengviau yra su ta baime, nes bijai to skausmo, bet dar nezinai tiksliai koks jis, nezinai kas laukia
Man tai paumejo ...rojus ir galvoju, kad iki gimdymo liko 2men dar, tai jei ir toliau progresuos jis man tai bus nekazka o per gimdyma nuo stumimo isvis ten jauciu gerai islys.. brr, prie visu tu baimiu dar ir sitas "geris" prisides
dabar tai pasitepu su hemoklin kazkokiu kremuku, tai nuima ta nemalonu jausma bent. Bet va kaip reiks eit kita menesi jau depiliacijai tai nezinau, geda bus kazkaip
Papildyta:
Tiesa, o kuriai nors paruosiamieji jau yra?
Nes man tai daznai naktim buna, bet va ir dabar jauciu
Na as tai dar nelabai isivaizduoju tu paruosiamuju, bet buna man naktim strenas irgi paskaudena. Bet taip maudzia isvien be pertrauku jokiu ir veliau praeina.
As tai net normaliai nezinau, kas tas saremis per gimdyma...tada pasiule nuskausminamuju, sutikau ir gailejausi. Jauciausi tokia apsvaigusi, nuo vaistu suleidimo, kaip per migla viska prisimenu...per gimdyma sako bus saremis stumk, o as nieko nejauciu, del to ir vakumatoriaus reikejo...tai si kart labai noreciau be jokiu vaistu, nes nezinau kodel anakart tokia reakcija buvo...gal viskas per greitai...nes kiek prisimenu apie 12 turejau dar vizita pas gine, 13 kazkiek hospitalizuota, o 17.30 jau laikiau mazyli...