Buvau pas gine pirm, tai sveria grazuole jau 1,8.
O del to dirzo po gimdymo tai visom rekomenduoju, as kelnaites turejau, labai estetiskai atrodo, pilvas neisvirtes ir susitraukia greiciau.
Na mum vyro sesuo kazkaip patare (pati jau 4 pagimdzius), kad sako susitarkit, vistiek sako pirmas gimdymas, viskas nauja, norisi kad tave apsokinetu ir pan o jau antra sako galesit ir be susitarimu jokiu. Aisku, visos mes skirtingos ir kitom to apsokinejimo visai nereikia. Bet as jausciaus geriau manau
Del tasiu tai galvoju imt viena i gimdykla, o kita i palata.Kad neapsikraut ten stipriai toj gimdykloj.
Aš irgi nesitarsiu tikrai su niekuo. Nu kam be reikalo mėtytis? Dar suprasčiau kažkas sudėtingo, o dabar kas iš to, kad susitarsi? Man vienodai šviečia gydytojos nuotaikos, jos tonas ar kažkas dar. Atvažiavau, turiu leliuką, svarbu viską padarytų ką reikia iš jos pusės, o jau su šypsena ar be šypsenos, vienodai visiškai. Kiekvienas dirbkim savo darbą ir tiek
Į pirmą gimdymą nešiausia tokią nedidelę rankinę, joje turėjau vandens, vazelino, naktinius savo (sako taupyk ir aprengė kažkokiais ligoninės marškiniais ai man tai kas
), šlepetes, vyrui šleepetes, servetėlių.. Bet tikrai tik būtiniausi daiktai. O dar turėjau lagaminą kuriame jau visi daiktai mano ir leliuko į palatą. Gavom mokamą pasisekė, tai su tėčiu buvom, vargo nemačiau. man tokį ekstrinį darė cezarį, tai pradžioj bandėm gimdyt, nesigavo tada greit į operacinę. Kol parvežė - palatoj vyras jau buvo viską atnešęs, sudėjęs laukiau tik kol mažylį parveš
Na taip, cia kaip ir kiekvienos apsisprendimas. As zinau save, kad jausiuos ramiau siek tiek taip
Gimdyt ruosiuos Vilniaus gimdymo namuose, jei viskas pagal plana siandien va buvau paskaitoj pirmoj ten, tai padare ir ekskursija - pavedziojo ir parode gimdykla ir palata. Tai viskas liuks atrodo
Tai va vakar sake kad VGN yra antroj vietoj pagal priimamu gimdymu skaiciu Vilniuj, po Santariskiu. Nors VGN kaip supratau yra tik 8 gimdyklos, bent jau as tiek maciau tik vakar, tai man kazkaip mazoka pasirode O gal mum tik viena puse parode, nezinau.
Siandien toks fainas oras! Buvau isejus pasivaiksciot, tai saltukas yra, bet ta saulyte tai iskart nuotaika kelia laukiu jau tikro pavasario!