Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

QUOTE(MeilesVaikai @ 2018 03 11, 13:11)
<p>Voltarenas ir panašūs tepalai yra nerekomenduojami nėštumo metu, aš jau nuo 10 savaitės kankinuos su nugara ir labai svajoju apie tepalus, bet negalim smile.gif</p><p>Šiaip baseinas man vienintelis padeda, bet tik dienai..</p><p></p><p>Mes jau pradėjom kraustynes. Tiek daug visko veikt, gaila mažai ką galiu padaryt smile.gif</p><p>Jau kai visai persikraustysim ir turėsim naują lovą, tada pradėsiu kraut.. Tiesa, dar laukiu keletą daiktų iš jų LT, kuriuos gausiu už mėnesio, tai tada turbūt ir pabaigsiu pakavimasį smile.gif</p><p></p><p>O klynas jooo labai įsiskaudėjo lyg nugaros neužtektų 😭</p>

Tai kad neurologas sake jog perskindolis nekenkia nescioms tikrai. Jis is visokiu augalu ekstraktu smile.gif Su pirmu irgi pas neurologa buvau-sake ta pati smile.gif o voltarenu tik karta ir tepliojausi, kol patekau pas neuro smile.gif bet kazkaip neuzsiminiau jam apie voltarena tai ir nezinau 100% smile.gif
Atsakyti

Perskindoli ir mano gine rekomenduoja.

Atsakyti
Dėl kaimynu tai uzjauciu. Pas mus pries kokius metus,i gretima buta atsikrauste moteriske. Nesuprantu su kuo ji tiek tuo telefonu kalbedavo, bet mazdaug pusmeti nuo kazkur 6, 6:30val ryto iki pat vakaro, ji taip staugdavo, kad kartais aiskiai girdedavosi kad kalba su advokatais, su mama ir pan.. Ir visada pazadindavo sunu per pietu miega, ryte..
Buvau tokia pikta, kad galvojau jau eisiu kalbet su ja. Bet viena diena visi skambuciai eme ir liovesi. Ir nesuprantu ar kas pasiskunde, ar ji isidarbino ir nebebuna namie..
Bet grizo svente i namus-ramyyyybe smile.gif))
Atsakyti

Na nežinau, pas mus voltarenas su diklofenaku, tai jo tai tikrai negalima, o kitokių niekas pas mus nesiūlo :) čia siūlo tik jogas, diržus, pratimus ir baseiną :)

Mes kur kraustomės, tai sienos popierinės, viršuj kaimynai irgi turi mažą vaiką, tai visi verksmai girdis. Galėsim žodžiu kartu verkt :D tik gaila, kad labiau gardėsis tiems, kas apačioj :D kartą atvarėm į butą, o kaimynai klausėsi muzikos, tai jautėsi kaip pas mus, aš šoke buvau :(

Atsakyti

Aj dar dėl kaimynų, mano draugės vaikas gimė ten su kažkokia tai diagnoze ir irgi pastoviai verkdavo, stresuodavo, o dar turi vieną berniuką, tai namie chaosas. Atsikraustė kažkokie seniukai po jais ir irgi kvietė tarnybas vieną po kitos, tai patikėkit tėvam irgi stresas dėl to.. 

Atsakyti
Taip, as anotacija paskaiciau voltareno, tai raso kad nerekomenduoja paskutiniam trimestre, nes diklofenakas gali apsunkint gimdyma smile.gif zodziu su voltarenu tai daugiau nesitepsiu, as tikiuosi lengvo gimdymo biggrin.gif biggrin.gif uzteks man ir perskindolio smile.gif

Su tarnybom tai jo, neskubeciau kreiptis.. as jaunystej aukle dirbau kuri laika, vienas is aukletiniu buvo autistas. Na tai zmogutis neprognozuojamas- uzeina pyktis ir gali klykti kiek jam norisi, kol issilieja. Ir ramink neramines... o kiek visokiu ligu kai vaikai neramus.. geriau jau graziai pasiteirauti kaimynu kazkaip. Pas mus apacioje irgi gyvena nepilnu dvieju metuku berniukas, neseniai va gripu sirgo, tai reke istisai. Bet lauke mama susitikau, ji net atsiprase kad tiek daug verkia vaikas. Na bet del vaiku man kazkaip nepikta, nes ir mano ne is tyliausiu... man pikta kai suauge nemoka gerbti kitu ramybes ir nesupranta kad ne nuosavam name gyvena...
Atsakyti

Sveikos. Man nesenai irgi kaimynė iš apačios užsiminė - gal galima tyliau? Sakau nu atsiprašom, bet jau specialiai netriukšmaujam, vaikas visada vėliausiai 21.30 guli lovoj... O jinai tokia jauna moteris, tiek nusibėdavojo, kad neišmiega, yra irzli ir nu negerai... sako vyras atsikelia jūsų anksti ir maždaug garsiai viską daro.. nuo 5 bilda..Bet sakau mano vyras anksčiausiai 7 tesikelia.. tai sako o iš kur tas triukšmas? tai nesupratau kuriuos kaimynus ji girdi... :) na bet neilgai jiem kentėt, planuojam vasarop išsikelt, tai ka tik nebūtų nuo vilko ant meškos, nes pardavinėsim butą... :)

Atsakyti

tai va ir net neįsivaizduoju ką tie vargšai tėvai galėtų padaryti net jeigu ir kreipčiausi į juos. gi nepasakys mažam vaikui “dabar neklyk”. tokia nepavydėtina situacija kad nėra išeities paprasčiausiai. kaip ir minėjot - nei čia kažką iškviesi nes suprantama kad normali šeima, nei sudrausminsi, nes dar gali kaip tik labiau įsižeisti ypač jeigu vaikučiui kažkas nelabai gerai.

Atsakyti

Justjule mes tokia kaimynę turim pas mamą. Aš kai su sese augom vis nepatenkinta buvo, dabar mūsų vaikai pabėgioja tai jai jau liustros ant galvos krenta. Paklausiau jos gal ji nori kad aš vaikus prie lovos pririščiau, tai sakė “taip ir padarykit”... Vieną kartą net prie mamos darbo laukė kol ji išeis ir užsipuolė kad anūkų neauklėja... tai čia jau aiškus žmogaus neadekvatumas situacijoje... 

Atsakyti
Perskindolis ir mane praejusi nestuma isgelbejo, nes naktim tiesiog negaledavau apsiversti nuo skausmo nugaros, ryte is lovos neisliptavau, tai sitas kaip ranka nueme viska.

Uzjauciu visas del kaimynu, mus jauciu irgi noretu iskraustyt nepatenkinti kaimynai, tai labai dziaugiuos kad ju ner nei namie, nei lauke atri 😁
Atsakyti

O klausykit, jus nesiojat dabar tuos dirzus nesciosios? Vakar vyro sesuo sako reik, kad pilvas netaip issitampytu  :unsure: o as kazkaip nenesiojau jo iki pat dabar, tai galvoju gal reik nusipirkti..

Atsakyti
As deduosi dirza jeigu einu i lauka, namuose nenesioju. Bet skirtumo tai nejauciu jokio ar su dirzu ar be jo.
Atsakyti