Tai kad neurologas sake jog perskindolis nekenkia nescioms tikrai. Jis is visokiu augalu ekstraktu

Na nežinau, pas mus voltarenas su diklofenaku, tai jo tai tikrai negalima, o kitokių niekas pas mus nesiūlo čia siūlo tik jogas, diržus, pratimus ir baseiną
Mes kur kraustomės, tai sienos popierinės, viršuj kaimynai irgi turi mažą vaiką, tai visi verksmai girdis. Galėsim žodžiu kartu verkt tik gaila, kad labiau gardėsis tiems, kas apačioj
kartą atvarėm į butą, o kaimynai klausėsi muzikos, tai jautėsi kaip pas mus, aš šoke buvau
Aj dar dėl kaimynų, mano draugės vaikas gimė ten su kažkokia tai diagnoze ir irgi pastoviai verkdavo, stresuodavo, o dar turi vieną berniuką, tai namie chaosas. Atsikraustė kažkokie seniukai po jais ir irgi kvietė tarnybas vieną po kitos, tai patikėkit tėvam irgi stresas dėl to..
Sveikos. Man nesenai irgi kaimynė iš apačios užsiminė - gal galima tyliau? Sakau nu atsiprašom, bet jau specialiai netriukšmaujam, vaikas visada vėliausiai 21.30 guli lovoj... O jinai tokia jauna moteris, tiek nusibėdavojo, kad neišmiega, yra irzli ir nu negerai... sako vyras atsikelia jūsų anksti ir maždaug garsiai viską daro.. nuo 5 bilda..Bet sakau mano vyras anksčiausiai 7 tesikelia.. tai sako o iš kur tas triukšmas? tai nesupratau kuriuos kaimynus ji girdi... na bet neilgai jiem kentėt, planuojam vasarop išsikelt, tai ka tik nebūtų nuo vilko ant meškos, nes pardavinėsim butą...
tai va ir net neįsivaizduoju ką tie vargšai tėvai galėtų padaryti net jeigu ir kreipčiausi į juos. gi nepasakys mažam vaikui “dabar neklyk”. tokia nepavydėtina situacija kad nėra išeities paprasčiausiai. kaip ir minėjot - nei čia kažką iškviesi nes suprantama kad normali šeima, nei sudrausminsi, nes dar gali kaip tik labiau įsižeisti ypač jeigu vaikučiui kažkas nelabai gerai.
Justjule mes tokia kaimynę turim pas mamą. Aš kai su sese augom vis nepatenkinta buvo, dabar mūsų vaikai pabėgioja tai jai jau liustros ant galvos krenta. Paklausiau jos gal ji nori kad aš vaikus prie lovos pririščiau, tai sakė “taip ir padarykit”... Vieną kartą net prie mamos darbo laukė kol ji išeis ir užsipuolė kad anūkų neauklėja... tai čia jau aiškus žmogaus neadekvatumas situacijoje...