Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Uzsisakiau ir as  :B​ 

Atsakyti

Aciu kad uzrodei :) visai net nezinojau apie tokius galimus nemokamus testavimus :))

Atsakyti
As pamenu pries ana gimdyma uzsisakius iklotus buvau, bet jie buvo tokie stori, kad po gimdymo ismeciau biggrin.gif
Gal kelnaites bus geresnes, tai pagalvosiu ir apie nusipirkima smile.gif
Atsakyti

O man tie stori kaip tik patiko po gimdymo :)

Atsakyti

Man atrodo mums duos tas tinklines kelnaites, tai gal užteks įklotų :)

kelios dienos kaip paskaudėdavo klyną, o dabar pradėjo skaudėt kaip per pirmą mėnesinių dieną kai paleidžia vidurius.. kas čia per šposai? Varau į baseiną, gal pagerės...

Atsakyti

Meiles vaikai, man jau puse nestumo tas jausmas tarp koju  :dry2:​ 

Atsakyti

Man irgi skauda visus kaulus dubens... žiauriai... Daugiau nieko neskauda,  viskas ok :)

Ačiū už nuorodą ir aš su visu būriu UŽSISAKIAU :D Geras dalykas tas bandos jausmas :D :D :D

Atsakyti

Man tfu tfu tfu klyno neskauda  :D  bet man buna uzeina nugara paskaudena arba skrandi. Viena nakti 4h prasikankinau is skusmo, jau maniau vaziuot i ligonine reiks, nes net gulet negalejau. Bet paskui praejo. Siandien va einu pas gine, reiks pasisakyt. Bet tai ka ji, vaistu vistiek jokiu negaliu gert tokiu atveju  :D​ 

Atsakyti
Sveikos smile.gif
Man tarpkoji naktim skauda, vertiesi ar koju padeti keiti tai vaje vaje.. ir kairi sona visdar skauda, kartais pasiteplioju voltarenu arba perskindoliu-padeda tik tam kartui smile.gif

Kada planuojat krautis tases?
Galvoju gal kaip ir laikas butu pamazu, pirmadieni 34 savaite prasideda. Bet neturiu daug visokiu smulkmenu..
Gal kas pasidalins ka ims i gimdyklos tase ir ligonines? (Aktualiau LT gyvenanciu, nes uzsienyje tai jauciu beveik viska duoda).
Atsakyti

As gal jau kita savaite susipirkinet pradesiu :)

I gimdykla imsiu chalata, tapkes, maike ilga, maza ranksluostuka, kelnaites po gimdymo, busiu pasiruosus vaikeliui drabuzeliu komplekta (bet ana karta viska savo vilko). Hmm ... atrodo nieko daugiau.

O i palata dar reiks apgalvot :)

Atsakyti

aš galvoju ateinančią savaitę jau pasiruošti tašę, užteks čia tingėti 😇 aš internete žiūrėjau gimdyvės krepšelis pavadinimu straipsniuką ir pagal jį savo sąrašiuką dariausi.

man po krutine kažkur apie šonkaulio sritį skauda dešinėj pusėj, tai tenka ant kito šono apsiversti jeigu taip nutinka. toks diegiantis nemalonus. praeitą nėštumą lygiai toj pačioj vietoj skaudėjo, tik prasidėjo kur kas anksčiau, tai dabar džiaugiuosi kad skausmas pora mėn “vėluoja” :) 

aš daugiau su kaimynais turiu bėdų negu su kūno skausmais... virš manęs gyvena jauna šeima su maža mergaite. nežinau kas per bėdos pas juos ten bet ta mergaitė nuolatos cypia klykia, dieną naktį. šiąnakt pabudau 4 ryto nes ji pusvalandį klykė ne savo balsu. ir visą laiką isteriškas klykimas. galvojau kviesti soc tarnybą, bet ten tikrai normali šeima gyvena, nesimuša, girdisi kaip vakarais vyras mergaitę guodžia kad nebeverktų. ten tikriausiai ta mergaitė tokia - kad bišky ir klykia. o aš namie nuolatos, mama su dukryte irgi, ir aš jau nuo rugsėjo mėnesio kai atsikrausčiau čia taip kiekvieną dieną to klausausi. ir nėra kas daryti, nei subarsi nei ką...

Atsakyti

Voltarenas ir panašūs tepalai yra nerekomenduojami nėštumo metu, aš jau nuo 10 savaitės kankinuos su nugara ir labai svajoju apie tepalus, bet negalim :)

Šiaip baseinas man vienintelis padeda, bet tik dienai..

Mes jau pradėjom kraustynes. Tiek daug visko veikt, gaila mažai ką galiu padaryt :)

Jau kai visai persikraustysim ir turėsim naują lovą, tada pradėsiu kraut.. Tiesa, dar laukiu keletą daiktų iš jų LT, kuriuos gausiu už mėnesio, tai tada turbūt ir pabaigsiu pakavimasį :)

O klynas jooo labai įsiskaudėjo lyg nugaros neužtektų 😭

Atsakyti