Ir as ir as nuo siandien dekrete
Sveikinu tas, kurios jau dekrete Aš būsiu nuo kovo 30, bet iki tol atostogose jau nuo 02 01, tai tas pats beveik
Ilsiuosi. Aš iki šiandien esu priaugusi 8-9 kg, paskutinius 3 priaugau per mėnesį
Bet nesakė gydytoja nieko, tik sakė mažink saldumynus nes šlapimo tyrimas cukrų didelį rodė. O tas cukraus toleravimo tai labai geras, prieš tyrimą didesnis nei po tyrimo
Nu žodžiu viskas yra gerai ir normalu, o kad mažiau saldainiukų, sausainukų ir dar visokių "nukų" tai ir pati suprantu
Na tai aisku tuomet viskas, issirenku, skambinu ir tikiuos, kad priims
Siandien biski namus apsikuopiau, tai visko iki galo nepadariau, vos kvapa gaudyt pradejau tai dulkes ir grindu plovima palikau rytojui.
Neplanuojat rytoj i kaziuka zygiuot, arba siandien?
Sveikos, visos intensyviai augina pilvukus, nėr kada plepėti aš tai nežinau net ką rašyt, nebent paverkt kaip sunku, kokia pavargus.. Išvis atrodo niekam tikus pasidariau. Šita savaitė bus sunki, pakavimasis ir pan. Tiesa antradienį einu pas akušerę, pažiūrėsiu kiek priaugau ir panašiai. Pasiskųsiu dėl skausmų pilve, bet neturiu vilties, kad kažkas pasikeis
Labiausiai bijau, kad labai skaudės kai reikės gimdyt ir negalėsiu iš to skausmo susikaupt ir išstumt
Šiandien prasideda 30ta savaitė jau gan rimtas skaičius
greičiauuuuuu
Tikrai, daugelis išėjo į dekretus ir atsipūtė nuo darbų, kompų, net kalbos nebevyksta

Šiandien man prasideda 33 savaitė, galvoju kad gimdymui neturiu nieko, išskyrus tinklines kelnaites

Sėsiu šiandien arba ryt ir krausiu krepšiuką internetu matyt

Užjaučiu kam persikraustymai, sunkokas laikotarpis. Saugokit save ir mažiukus!
Meilės vaikai, nepergyvenk, pagimdysi tikrai

Sveikos.aš irgi neturiu nieko net rūbų vaikui
30 savaičių nu bet man tiek dar daug to laiko atrodo... turiu lovą,vežimą,gultuką... o daugiau... rūbelius sudėsiu nu bet 10 savaičių dar bus paskui vėl galėsiu plaut iš naujo
ai tiek to,neskubėsiu.sau į ligoninę tašę esu susidėjus nuo kokios 12 sav... nes su pirmu du kartus gulėjau ligoninėj.o dabar tfu tfu tfu ka neprisišnekėt bet tikriausiai nereiks.tai peržiūrėsiu papildysiu bus ta pati gimdyt
Mes irgi labai daug ko neturim. Yra rubeliu tik, atiduotu, padovanotu ir pan. Pati kelis rubelius kolkas tik nupirkus esu, bet manau kad daugiau ir nereiks
Siandien va vaziavom vezimo ziureti. Buvau nusiziurejus ta Aero Tutis, nu fainas. Bet dabar daug visokiu islaidu nusimato ir bustui, tai vyras sako gal pigesni koki varianta galim issirinkt. Konsultante ten irgi kai pradejo apie tuos vezimelius pasakot, tai visiskai galva susisuko ir nebezinau dabar ko noriu ir ko reikia man noreciau dar is tiesu pirkt be sportinuko, bet kad butu tik lopsys tai isvis nemaciau pirkt tokiu. Visi 3in1.
O ką kraunat į tašes? Aš užsisakiau įvairių įklotų speneliams. Kas jau turėjęs vaikų, kaip ten jie išsinaudoja?
Ar pirksit kokį pientraukį? Man tiek visokių neaiškumų ko reiks ko ne..
Vežimo irgi neturim. Net bloga pagalvot apie juos
Man draugė pasakojo, kad užsiprašė to epidūro, bet kad jis nelabai iš tikrųjų padėjo ir tik apsunkino gimdymą dėl nejautrumo.
Aš kaip tik noriu natūraliai išstumti, todėl ir bijau, kad negalėsiu, nes būna dabar pasilenkiu ir lyg kas pjauna krūtinę, atsigult ant kairės irgi negaliu, žodžiu neramu man.

Iklotai sugeriantys piena irgi reikalingi, nes tikrai begdavo pienas kai ateidavo laikas maitint, dar gali pieno surinkejus nusipirkti, tai tada tas pienas bent ne veltui isbegs, o duosi vaikui

Dar rekomenduoju tepaliuku, kompresiuku speneliams isigyti, nes pacioj pradzioj neblogai "nugrauzia"

O del vezimeliu gausos tai jooo, uz tai as issirinkau kokio norejau ir tik tada pirkom, kitu neziurejau net. Atsimenu kai sportinuka sunui kompaktiska pirkom, stovejom parduotuvej gal tris valandas, stumdem, rode kaip kas susideda ir tt, taip uzsiknisom

Pientraukio nepirksiu. Maisiuku jokiu irgi nepirksiu Pirksiu iklotus i lemenele, labai reikejo kai pienas atsirado. Tepaliuku, kompresiuku irgi nenaudojau, keleta dienu pakentejau ir susitvarke viskas kai pieno atsirado. Nelabai ka ir patart galima, kai visom skirtingai
as pvz neisivaizduoju ka buciau darius su pientraukiu kai priespienio buvo mazai jo ar taip ar taip buciau neistraukus, o kai pienas atsirado viskas susitvarke.