QUOTE(Coconuts @ 2018 02 28, 11:45)
<p>Sveikos, o as turiu toki klausima jum del vaiku pediatro. Nesu susidurus tai nezinau. Kokia dabar tvarka yra? Jei tarkim as noriu lankytis konkrecioj poliklinikoj pas konkretu pediatra, tai as turiu tokia teise rinktis? Nes pamenu seniau lygtais budavo kazkaip pats negaledavai rinktis, o paskirdavo pagal apylinke. Tai dabar uztenka paskambint i poliklinika ir pasakyt, kad gimus vaikui noreciau lankytis pas toki ir toki gydytoja, ar reikia eit tartis su paciu gydytoju? Apsvieskit mane

domintu labiau kaip cia Vilniuj yra, bet manau kad tvarka visur tokia pati turetu but (lietuvoj).</p><p>As nuo sios savaites jau dekrete. Bijau, kad greit atsibos

siandien va googlinu ir ieskau kaip skaniai uzmarinuot alyvuoges, vyras uzsiprase.

</p>
prieš 12 metų, kai gimė sūnus, tai iš gimdymo namų buvo dokumentai automatiškai nusiųsti poliklinikos, kurioje buvau registruota aš, pediatrui.
Prieš 6 metus, kai gimė dukra, išleidžiant iš GN įdavė popierius į rankas ir sakė eikit registruotis kur ir pas ką norit.
Bet pas mus mažas miestelis, tai viskas paprasčiau. Dėl viso pikto pasiskambinkit į registratūra ir paklauskit, ar gimus leliui galėsite jį priregistruoti pas norimą gydytoją