Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Aš nelabai jaučiu to šalčio- jei toliau su mašina visur, o taip tik išeinam truputį - su vaiku po langais ant kalniuko, ar kur pasivaikščiot iki pusvalandžio.. Tai nespėjas ir pavargt. Ką čia vaikščiosi tokiu oru ;)

Ruošiaus trečiadienį tinginį daryt :D Nusipirkau sausainių... Nu ir va jau ketvirtadienio vakare buvo per mažai sausainių kad apsimokėtų tinginį daryt :D Sušlamščiau :D

Atsakyti
As irgi dariaus ta gliukoze ketv, visai man nieko. Dar citrinos leido uzvalgyt.
Baisu su tais salciais, as tik iki masinos ir atgal, nelabai vaikstau kazkur...
Atsakyti

aš tai turėjau “pasiteisinimą” neit į lauką - vaikas sirgo. nebent tekdavo važiuoti į kaimą, ten tai jau būtinai į mišką iki Marių būtinai eidavom. Man tai juokingiausia kai lipu į/iš mašinos, kaip koks prisivalgęs vabalas 😂 nors ir aukšta mašina bet vistiek sunkiai sekasi. šiaip gal ir būtų nieko dar, bet striukė tikrai pablogina judesių kokybę 😂

Atsakyti

Labukas  :4u: 

Senokai šiame forume nesirodžiau, bet šiandien perskaičiau, ką buvau praleidusi. Vasario pradžioje dariausi gliukozės tyrimą, gestacinio diabeto nėra. Į vizitą pas ginekologę eisiu rytoj - reikės paklausti, ar dar bus kokia echoskopija. Šiaip, man atrodo, išrašys kraujo tyrimus, šlapimą nešiu. Per šį mėnesį kaip ir dažniausiai prieš tai priaugau 3,5 kg, jau iš viso turiu +11 kg. Tas svoris manęs visai nedžiugina, kai dukros laukiausi, tokiu metu dar tik +8 kg turėjau  :hmm:​ 

Atsakyti
Ai, del to apsivertimo, kalbejau su kolege, sake jai paskutine savaite pries gimdyma apsiverte arbu vaikai, labai skausmingai buvo. Manoji tai guli jau zemyn galva sau.
Atsakyti

Kodel nerimauji del +11? Nedaug gi jau liko :D

Atsakyti

Aš bijau lipt ant svarstylių jau :D Baisu pagalvot kiek valgyt pradėjau, o dar per tą šaltį net labiau noris. Atrodo tik ką pavalgiau, o žiūriu aš dabar į tuos vaisius ant stalo ir seilė varva :D

Atsakyti

Man kovo 1 d dekretas ir svertis tai manau pliuso kokio 2 kg turesiu, iki sios dienos maciau tik plius 1kg, bet siand jauciuosi kazkokia ispampus sunku eit ir sona diegia, nu tai ziuriu ant svarstykliu akurat jau 70 kg perlipau  :oh:  nu kaip tycia tie augimo suoliai pries sverimasi :D siandien kaip tik 31 sav suejo :D

Atsakyti
He, nera ko jaudintis kai dabar tik 70 sveri smile.gif))
As sverdama 80 kg pastojau, dabar 80, 5kg. Realiai priaugta puse kilo, bet kazkaip sunkuuu..
Aisku dar ir nuo ugio priklauso, as is aukstesniu-178cm. Bet realiai vistiek virssvorio turejau ax.gif
Man tai jau trecia diena ties sonkauliais sona skauda, jauciuosi kaip sena tarka smile.gif)

As tai per salcius nekisu beveik niekur nosies, siandien i poliklinika vyras nuveze, nes sunus koset ir sloguot pradejo savaitgali. I darzeli vest nereikia, zodziu namie siltai sau sedziu smile.gif savaitgali gal butu smagu nulekt iki Kaziuko, bet ziuresim kaip ten orelis bus smile.gif
Atsakyti

Sveikos, o as turiu toki klausima jum del vaiku pediatro. Nesu susidurus tai nezinau. Kokia dabar tvarka yra? Jei tarkim as noriu lankytis konkrecioj poliklinikoj pas konkretu pediatra, tai as turiu tokia teise rinktis? Nes pamenu seniau lygtais budavo kazkaip pats negaledavai rinktis, o paskirdavo pagal apylinke. Tai dabar uztenka paskambint i poliklinika ir pasakyt, kad gimus vaikui noreciau lankytis pas toki ir toki gydytoja, ar reikia eit tartis su paciu gydytoju? Apsvieskit mane :unsure:  domintu labiau kaip cia Vilniuj yra, bet manau kad tvarka visur tokia pati turetu but (lietuvoj).

As nuo sios savaites jau dekrete. Bijau, kad greit atsibos  :D siandien va googlinu ir ieskau kaip skaniai uzmarinuot alyvuoges, vyras uzsiprase. :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Coconuts @ 2018 02 28, 11:45)
<p>Sveikos, o as turiu toki klausima jum del vaiku pediatro. Nesu susidurus tai nezinau. Kokia dabar tvarka yra? Jei tarkim as noriu lankytis konkrecioj poliklinikoj pas konkretu pediatra, tai as turiu tokia teise rinktis? Nes pamenu seniau lygtais budavo kazkaip pats negaledavai rinktis, o paskirdavo pagal apylinke. Tai dabar uztenka paskambint i poliklinika ir pasakyt, kad gimus vaikui noreciau lankytis pas toki ir toki gydytoja, ar reikia eit tartis su paciu gydytoju? Apsvieskit mane unsure.gif  domintu labiau kaip cia Vilniuj yra, bet manau kad tvarka visur tokia pati turetu but (lietuvoj).</p><p>As nuo sios savaites jau dekrete. Bijau, kad greit atsibos  biggrin.gif siandien va googlinu ir ieskau kaip skaniai uzmarinuot alyvuoges, vyras uzsiprase. rolleyes.gif​ </p>

prieš 12 metų, kai gimė sūnus, tai iš gimdymo namų buvo dokumentai automatiškai nusiųsti poliklinikos, kurioje buvau registruota aš, pediatrui.
Prieš 6 metus, kai gimė dukra, išleidžiant iš GN įdavė popierius į rankas ir sakė eikit registruotis kur ir pas ką norit.
Bet pas mus mažas miestelis, tai viskas paprasčiau. Dėl viso pikto pasiskambinkit į registratūra ir paklauskit, ar gimus leliui galėsite jį priregistruoti pas norimą gydytoją
Atsakyti

Mum reikejo parasyt prasyma pas ka norime ir viskas :) tai manau paskambinkit i ta gyd istaiga kur norite reg ir paklauskite, bent as kaip is rugpjutinukiu savo supratau kad kur nori ten ir lankosi :)

Atsakyti