Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Labas vakaras :) as irgi uzsuku cia kaip jaunas menulis. Bet va si savaite paskutine darbe, tai manau daugiau iseis pabendraut. Gal isibeges temute.

Visos kazkuom skundzias, tai pasiskusiu ir as savo negalavimu "puokste". Nuo vakar dienos pradejo skaudet nugaros apacia, net vaiksciot nemalonu, skausmas pereina i uzpakalio bandeles net.. Tada rugstis labai kamuot pradejo ir issimiegot per ta didejanti balioneli daros sunku. Lovoje uzimu daugiau nei puse vietos su visom savo pagalvem, vargsas vyras susispaudes prie soniuko lovos miega :D

O del vezimu tai as irgi dar nezinau 100% koki pirkti, nes ju gausybe. Bet internete uzkliuvo akis uz Aero Tutis ir kazkaip negaliu as jo pamirst. Tai jei pabandzius parduotuvej viskas patiks, greiciausiai ji ir pirksime.

Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Nu va, šiandien ir mes nusipirkom savo rimtąjį ir pagrindinį pirkinį bigsmile.gif Savo išsvajotąjį Mutsy vežimuką ir cybexo kėdutę. Dar vežimuko lopšiukui gavom dovanų stovą, kur pasidaro kaip lovytė bigsmile.gif
Žodžiu apsipatenkinus iki dangaus esu wub.gif nestuke.gif

Rugštys ir man juodai kyla, pasilenki ir galvoji kaip neapsivemt rolleyes.gif
O ir šiaip sunkiai pasivelku kol tas hemoglobinas mažas.. tikiuosi kad kažkaip pavyks greit jį pakelt, nes tokia būklė man nepatinka biggrin.gif
Atsakyti

Sumanioji, koki mutsy issirinkot?

As visgi laukiu stokke :)

Atsakyti
Mutsy evo smile.gif
Kad Mutsy igo beveik toks pats, bet jie pora simtu euru brangesni.. Bet jau pastumdziau ir toooks fainumelis apeme smile.gif
O koki stoke jus imsit? As irgi kazkaip dairiausi i stokus, bet paskui visgi labiau pakrypau i mutsius smile.gif
Atsakyti

As irgi i mutsy ziurejau :D 

Stokke scoot v2 .

Atsakyti
Net pagooglinau,nes tokio nelabai zinojau. Fainuolis wub.gif
Atsakyti

Mergaitės, aš šiandien pareiškiau, kad dirbsiu iki 38 savaitės 😂

Sakiau prieš savo valią, bet praktiškai esu priversta tiek dirbt, nes kraustynės, daug išlaidų, nėr kur dėtis. Tada gaunasi 2 mėnesiai atostogų, o vėliau jau dekretas :)

Vienintelis geras dalykas tas, kad galiu gulėdama lovoj dirbt, tai į darbą nueinu 2-3 kartus per savaitę, bet žinokit kūnas ir protas pasidavęs, tie patys dūsimai, nugara, deginimas šone, o dabar dar prasidėjo pjaunantis aštrus skausmas skrandžio srity. O mažytė kad duodas 😱 šiandien MB išsigando to jausmo ir sako nenoriu daugiau laikyt už pilvo :D Guliu ir atrodo visi viduriai tuoj išgrius į paviršių kartu su beibiu, kaip iš tų siaubiakų apie ateivius 😂

Aš nieko pirkt negaliu, reik bent raktus gaut nuo buto, nes ir prasmės nėra dabar nieko siųstis. Aj tiesa, atsiuntė man babynest, tas lyg ir kokonas lietuviškai, bet dar neatsiėmiau, įdomu bus pačiupinet. Aj ir užsisakiau U formos kūno ilgio pagalvę, tai žiūrėsim ar padės nors kiek miegot, nes kaip ir jum kolegės nelabai kas su miegu :D

Žodžiu šiaip daug ko trūksta. O dar domiuosi daugkartinėm sauskelnėm, o ten toks miškas 😵

Noriu pavasarioooo atrodo ir lengviau judėti būtų :)

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2018 02 22, 02:22)
<p>Mergaitės, aš šiandien pareiškiau, kad dirbsiu iki 38 savaitės 😂</p>

oho , kokia jūs didvyrė smile.gif . O nebijot, kad greičiau pagimdysit, negu spėsit į dekretą išeit?
Atsakyti

Tikrai drasiai cia :D

Atsakyti
As irgi sakiau dirbsi iki galo, iki 36savaites del to pacios priezasties- nauji namai, bet kaaaip suuunku jau dabar. Atsikelt ypac, kol galva isijungia.. tai susitrumpinau ir sakiau iki 35savaites. Man numatytas CP 39savaite, tai nors kelias savaites pailsesiu, nes paskui poilsis nenusimato ilgai.
Jei namie dirbciau, tai gal ir tempciau ilgiau, bet tas vazinejimas, o dar sunu i mokykla uzvezt reik..
Na bet sveikatos MV ir kt dar dirbanciom 4u.gif
Atsakyti

Vienintelis geras dalykas tas, kad galiu gulėdama lovoj dirbt, tai į darbą nueinu 2-3 kartus per savaitę, bet žinokit kūnas ir protas pasidavęs, tie patys dūsimai, nugara, deginimas šone, o dabar dar prasidėjo pjaunantis aštrus skausmas skrandžio srity. O mažytė kad duodas 😱 

Duodas mazyle ir pas mane kaip reikalas.. Kitakart atrodo pavargsti ir galvoji, kiek galima ten judet? Be jokios pertraukos  :D 

O del skausmo skrandzio srity, tai man buvo irgi uzeidavo toks skausmas baisulingas, kad negalejau net apsiverst ant kito sono. Buvau nuejus pas daktare, sake del to kad rugstys kyla cia. Nors as nejausdavau rugstingumo padidejusio visai. Bet pageriau savaitele kasdien Rennie po pietu ir nu kazkaip praejo tas skausmas, nebeuzeina. Dabar tik siaip pradejau jaust jau tas rugstis, bet bent jau neskauda. :unsure:​ 

Atsakyti

oho , kokia jūs didvyrė smile.gif. O nebijot, kad greičiau pagimdysit, negu spėsit į dekretą išeit?

Tai visko gali būti :) bet o ko čia bijoti? :) 

Dirbdama iš namų ir šiaip galėsiu ką namuose nuveikt, nemanau, kad man jau į galą kraus daug užduočių :)) galvojau iš pradžių nuo gegužės 1, bet ši diena pas mus ne darbo diena, tai aj ten dar 4 dieneles, a lia padirbti/pratraukti :D

Neturim nei kitų vaikų, nei gyvūnų, daug kažko nuveikti vis tiek negaliu, tai ko nepadirbt iš lovos? :D

Atsakyti