Sveikos. Paskaitinėjau Aš kol kas į rūbus telpu
ta prasme viršutinius. Ir į paltą ir į striukę. Matyt per didelius nešiojau
Mano pupa uoga auga didėja, makaluojas... Pritrūkau magnio vieną dieną kažkaip nenusipirkau vakare neišgėriau, antrą vakarą neišgėriau... Sau sumažėjo judesiukai. Guliu nebeprikeliu, vandenį šaltą geriu, saldžiai valgau, nu jau taip vangiai juda vos vos... nusipirkau magnį, iškart du pasitaisiau, nes paskaičiau kad perdozuot negali - ka pradėjo makaluotis. Jaučiu buvo kažkas ten susitraukę, nebuvo kaip mažai pupai judėt...
Man kaip kažkuri čia minėjo irgi matyt amžius ar kažkas... Tingiu ką nors daryt, pavargstu, kažkaip tempia šonus, pilvas didėja, oda trūkinėja... nu su pirmu buvo belekiek lengviau kaifuoju būdama atostogose
Dėl svorio man neatspėjo irgi atsimenu sako bus apie 4 berniukas.. Daro cezarį, prapjovė gydytoja kitai ir sako o jėzau koks distrofikas
3120, dar ligoninėj pametėm porą šimtų gramų... nu tikrai neatspėjo, tai aš taip pažiūriu ir viskas į tuos rodmenis
Nesuprantu kaip prisiversti tą gliukozę pasidaryt na bet kitą savaitę kaip nors. Išvedžiau vaiką pirmadienį į darželį, vakare parsivedžiau kosintį.. NU galvoju apsiraminsim su darželiu, palauksim šiltesnių orų
geriau sėdžiu su sveiku, nei dar kokią zarazą parneš...
Apie piktus keksus.. Kaip šiandien pykau picerijoj atsisėdus vyras sako bambi kaip sena boba
bet nu kaip nevykusiai aptarnavo... žiauruma. Seniau buvau pakantesnė