Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Sveikos. Paskaitinėjau :) Aš kol kas į rūbus telpu :) ta prasme viršutinius. Ir į paltą ir į striukę. Matyt per didelius nešiojau :D :D :D Mano pupa uoga auga didėja, makaluojas... Pritrūkau magnio vieną dieną kažkaip nenusipirkau vakare neišgėriau, antrą vakarą neišgėriau... Sau sumažėjo judesiukai. Guliu nebeprikeliu, vandenį šaltą geriu, saldžiai valgau, nu jau taip vangiai juda vos vos... nusipirkau magnį, iškart du pasitaisiau, nes paskaičiau kad perdozuot negali - ka pradėjo makaluotis. Jaučiu buvo kažkas ten susitraukę, nebuvo kaip mažai pupai judėt...

Man kaip kažkuri čia minėjo irgi matyt amžius ar kažkas... Tingiu ką nors daryt, pavargstu, kažkaip tempia šonus, pilvas didėja, oda trūkinėja... nu su pirmu buvo belekiek lengviau :D kaifuoju būdama atostogose :D

Dėl svorio man neatspėjo irgi :D atsimenu sako bus apie 4 berniukas.. Daro cezarį, prapjovė gydytoja kitai ir sako o jėzau koks distrofikas :D 3120, dar ligoninėj pametėm porą šimtų gramų... nu tikrai neatspėjo, tai aš taip pažiūriu ir viskas į tuos rodmenis :)

Nesuprantu kaip prisiversti tą gliukozę pasidaryt :D na bet kitą savaitę kaip nors. Išvedžiau vaiką pirmadienį į darželį, vakare parsivedžiau kosintį.. NU galvoju apsiraminsim su darželiu, palauksim šiltesnių orų :) geriau sėdžiu su sveiku, nei dar kokią zarazą parneš...

Apie piktus keksus.. Kaip šiandien pykau picerijoj atsisėdus :D vyras sako bambi kaip sena boba :D bet nu kaip nevykusiai aptarnavo... žiauruma. Seniau buvau pakantesnė :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justjule: 15 vasario 2018 - 21:05

Haha :D is as vakar bambejau cili picerijoj, tai ju laime kad bent skaniai cezario salotas suvalgiau :D nes kitaip tai diena butu sugadinta :D

Atsakyti
Vargas aptarnaujanciam personalui su nestukem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Tikrai kaip smagu, kiek mergaiciu.

Visos daug maz zinot svorius, kaip noreciau ir as zinot.. bet cia UK gal nematuoja? Nes nei per viena scana neminejo. Tik per 20sav matavo ilgius, slaunytes ir kt.

Beje, UK mamytes kaip darysit su vaiko pasu? Gal kas zinot visa procesa, kas kaip kur? Zinau, kad reik issiverst gimimo liudijima ir su juo i ambasada?

nežinau ar UK tas pats kaip IRL bet man nereikėjo nieko versti, pirmą kartą keliavau su 2mėn kūdikiu, su airišku gimimo liud nuvažiavau į ambasadą ir išsiėmiau laikinąjį kelionės dokumentą, o LT jau dariausi lietuvišką gimimo liudijimą ir pasą

Atsakyti

aš prisiskaičiau kaip visos vemia nuo gliukozės tai irgi baimės prisivariusi buvau, bet nieko baisaus nenutiko....

Atsakyti

aš nesprantu savo mažosios gyventojos, spardosi tik labai žemai, virš bambos tik kokį kartą į savaitę.... yra dar kam taip? aš po 7m pertraukos jau nebeatsimenu taip smulkiai visko

Atsakyti

Man žemiau bambos spardosi. Arba po dešine krūtim kažkur. Tai nežinau kas ten kur makaluojas :D  Bet dažnai. Pvz atsigulus ant pilvo, arba ant nugaros jei atsigulu matyt kažkas įsitempia ir nepatinka. Jei susiriečiu labiau iškart pradeda makaluotis... Ir ryte pavyzdžiui suskaičiuoju kelis judesiukus.

O dėl gliukozės tai praėjusį kartą išėjau iš ligoninės atsisėdau mašinoj ir vos neapalpau nuo blogumo tik akyse pradėjo lietis ir juoduot.  tai dbr sakiau nebevairuosiu pati, prašysiu kad vyras pavežiotų. Bet čia mano asmeninės sveikatos problemos - man kartais taip skrandis sustoja pvz nuo pieniško kokteilio iki blogumo ir ne nėštumo metu. Tai aš vengiu pieniškų produktų arba labai riebių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justjule: 15 vasario 2018 - 23:21
QUOTE(ElenaZauer @ 2018 02 15, 23:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*bella*" data-cid="72001673" data-time="1518693799"><div><p>Tikrai kaip smagu, kiek mergaiciu.

Visos daug maz zinot svorius, kaip noreciau ir as zinot.. bet cia UK gal nematuoja? Nes nei per viena scana neminejo. Tik per 20sav matavo ilgius, slaunytes ir kt.

Beje, UK mamytes kaip darysit su vaiko pasu? Gal kas zinot visa procesa, kas kaip kur? Zinau, kad reik issiverst gimimo liudijima ir su juo i ambasada?</p></div></blockquote><p>nežinau ar UK tas pats kaip IRL bet man nereikėjo nieko versti, pirmą kartą keliavau su 2mėn kūdikiu, su airišku gimimo liud nuvažiavau į ambasadą ir išsiėmiau laikinąjį kelionės dokumentą, o LT jau dariausi lietuvišką gimimo liudijimą ir pasą</p>

Jei galiu paklaust, o kodel nedaret iskart paso, o tik laikina keliones dokumenta?

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *bella*: 16 vasario 2018 - 10:47

Jei galiu paklaust, o kodel nedaret iskart paso, o tik laikina keliones dokumenta?

4u.gif

nes aš žinojau kad tvarkysiu dokumentus Lietuvoje, tad man užteko ir laikinojo. bet čia buvo prieš 7 metus Airijoje :) net keista kad jau tiek laiko praėjo

Atsakyti

Sveikos merginos, jau kuri laika nedalyvavau forume. Tikiuosi visoms viskas gerai, ir dar nepailsot laukti savo atzaleliu:D as pasidariau, gerokai didele, ir nebetelpu i savo jokius rubus..:D 

bet susiduriau siandien su neramiu skausmu, gal labiau gelimu. Pirmas dalykas, kodel nesikreipiu i daktarus, nei laselis kraujo, ir kitokiu isskyru. Taciau, jauciu gan gilu verima kairiajame sone, pilvo apacioje. Gal teisingiau sakyti kiausidziu srityje. Pradzioje nestumo turejau gana pahasu skausma, ginekologe uztikrino kad viskas ok. Ar kas nors turi toki gelima? 

Atsakyti

Man atrodo čia tempiasi raiščiai ir pan. dalykai. Man irgi kartais tiek sudiegia, bet gydytoja sakė kad viskas ok, jei nėr jokių išskyrų ir praeina...

Atsakyti

Ir man buna tokie tempimai gelimai pries pilvo augimo suoli :)

Atsakyti