Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Vakar buvau apžiūroj, tai prisiduodu. Pagal echoskopą - 29 sav., svoris nuo pradžios +9kg. Apie 1,5 mėn. gėriau geležį tai hemoglobinas nuo 102 iki 126 pakilo. Tik mergina mano vis dar sėdi, bet dar laiko turiu, tikiuosi apsivers.

Savijauta kol kas gera, savaitgalį su vyru net iki Lenkijos buvom nulėkę (mums apie 320 km į vieną pusę). Naktį tik jau nebeišsimiegu, neberandu patogios pozos , šonus spaudžia, o dar kai į šonkaulius su galva įsiremia, tai išvis smagumėlis smile.gif
Atsakyti
O kada mazdaug verciasi leliai?
Su sunum pamenu pacioj pabaigoj siunte i prenatalini, buvo berods 37-38savaites, tai tik tada apsiverte. As galvojau jiems dar anksti savo pozicijas uzimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2018 02 13, 12:10)
O kada mazdaug verciasi leliai?
Su sunum pamenu pacioj pabaigoj siunte i prenatalini, buvo berods 37-38savaites, tai tik tada apsiverte. As galvojau jiems dar anksti savo pozicijas uzimti smile.gif

Daktarė sakė iki 30 sav. dar nepergyvent - turėtų apsiverst. Nors aišku būna ir paskutinę minutę apsiverčia.
Atsakyti

labukas, kuris laikas nelankiau, bet tik 3 puslapius prišnekėjusios, mažokai damos :)

man darė gliukozės testą, namai per gatvę nuo poliklinikos tai irgi praleidau tas valandas jaukiai ant sofkutės, nebuvo taip jau ir blogai tas gėrimas, pamenu Airijoj tai kai darė tokį tyrimą tai davė gerti Lucozade gėrimą, kuris yra šiek tiek energetinis ir su burbuliukais, visos kurios darėmės testą galvojom kad vaikai per bambas išlips, labai nemaloniai...

pas mane +7kg nuo nėštumo pradžios, gyd sakė normaliai, dar palyginus nedaug. Bet dusulys kankina, nors kaltas ne geležies trūkumas ir tikrai dar gimda ne didelė, kad spaustų, tai šiandien pas šeimos gyd apsilankiau, sakė nervinio pobūdžio tai arbatų ar valerijonkės pagerti ir magnio. labiausiai nervuoja bobulės eilėj laukiančios, toks jausmas kad tik jos serga, bet aš tokių porą šiandien pastačiau į vietą ir kaip tankas savo laiku pas gyd į kabinetą įėjau... ***** prieš 2 sav užsiregistravau ir dar turiu matai laukti kol neužsirašiusios pralįs, o dar ta gripo epidemija, patalpa maža... kai paaiškinau apie “gyvenimą” tai nebeliko prieštaraujančių. Piktas keksas esu 😂

O su patarimais juokingiausia kai esi ne pirmą kartą mama ir sugalvoja patarti. Aš parodau į savo vaiką ir sakau “matot - šitas užaugo normaliai tai gal ir kitą kaip nors...”. Bet pas mane dauguma žino - kai reikės aš paklausiu ir paklausysiu, o kitaip tai nereikia judinti pikto kekso :) Dabar tik jau kelis kartus girdėjau kad negalima megzti, o ką man daugiau veikti jeigu guliu laisvom rankom... ai dar gavau velnių nuo močiutės kad plaukus kirpau, tik va čia iš tos serijos kai negali nieko atsakyt mandro, tai tik nuleidi galvą ir sakai “mhm daugiau taip nebedarysiu” 😂

Atsakyti

labukas, kuris laikas nelankiau, bet tik 3 puslapius prišnekėjusios, mažokai damos :)

man darė gliukozės testą, namai per gatvę nuo poliklinikos tai irgi praleidau tas valandas jaukiai ant sofkutės, nebuvo taip jau ir blogai tas gėrimas, pamenu Airijoj tai kai darė tokį tyrimą tai davė gerti Lucozade gėrimą, kuris yra šiek tiek energetinis ir su burbuliukais, visos kurios darėmės testą galvojom kad vaikai per bambas išlips, labai nemaloniai...

pas mane +7kg nuo nėštumo pradžios, gyd sakė normaliai, dar palyginus nedaug. Bet dusulys kankina, nors kaltas ne geležies trūkumas ir tikrai dar gimda ne didelė, kad spaustų, tai šiandien pas šeimos gyd apsilankiau, sakė nervinio pobūdžio tai arbatų ar valerijonkės pagerti ir magnio. labiausiai nervuoja bobulės eilėj laukiančios, toks jausmas kad tik jos serga, bet aš tokių porą šiandien pastačiau į vietą ir kaip tankas savo laiku pas gyd į kabinetą įėjau... ***** prieš 2 sav užsiregistravau ir dar turiu matai laukti kol neužsirašiusios pralįs, o dar ta gripo epidemija, patalpa maža... kai paaiškinau apie “gyvenimą” tai nebeliko prieštaraujančių. Piktas keksas esu 😂

O su patarimais juokingiausia kai esi ne pirmą kartą mama ir sugalvoja patarti. Aš parodau į savo vaiką ir sakau “matot - šitas užaugo normaliai tai gal ir kitą kaip nors...”. Bet pas mane dauguma žino - kai reikės aš paklausiu ir paklausysiu, o kitaip tai nereikia judinti pikto kekso :) Dabar tik jau kelis kartus girdėjau kad negalima megzti, o ką man daugiau veikti jeigu guliu laisvom rankom... ai dar gavau velnių nuo močiutės kad plaukus kirpau, tik va čia iš tos serijos kai negali nieko atsakyt mandro, tai tik nuleidi galvą ir sakai “mhm daugiau taip nebedarysiu” 😂

Atsakyti
Na va, as po echoskopijos smile.gif

Turesim mergyte wub.gif Laimes pilnos kelnes wub.gif
Sveria 1, 2 kg. Pagal echoskopija 29sav 6 dienos smile.gif Kaip puikiai matesi veidukas sikart wub.gif
As pati svorio tokio pacio kaip ir pries nestuma, minuso neliko, pliuso irgi nera smile.gif
O HGB nukrites iki 96 tai liepe tuoj pat pirkti gelezi..
As irgi piktas keksas, nors atejau laiku- pas gydytoja patekau po 50minuciu laukkmo, o dar jauna mergina sako gal mane uzleisit? Sakau neeee, gripas, seima lauke laukia, kodel tureciau? Tai tada ir pati susinepatogino maciau...
Atsakyti

Mergytes pirmauja  :wub:  :D​ 

Atsakyti
Tikrai kaip smagu, kiek mergaiciu.

Visos daug maz zinot svorius, kaip noreciau ir as zinot.. bet cia UK gal nematuoja? Nes nei per viena scana neminejo. Tik per 20sav matavo ilgius, slaunytes ir kt.

Beje, UK mamytes kaip darysit su vaiko pasu? Gal kas zinot visa procesa, kas kaip kur? Zinau, kad reik issiverst gimimo liudijima ir su juo i ambasada?

Atsakyti
bella, tas svoris labai prelimenarus man atrodo,
man pirmam sake iki 3 uzauginti, nes buvo 2,8. Gime 3,7. Draugei sake 3,5. Gime 4,1. Tai kazkaip as labai rimtai neziuriu i tai smile.gif
Atsakyti

Joo su tuo svoriu jau labai gine turi buti patyrus :) man irgi neatspejo :) nors sunku buvo jai ir matuot kai paskutinem savaitem as paklausiau koks svoris mazdaug bus :) na bent galejau orentuotis kad mazu rubeliu neprisikraut :)

Atsakyti
Merginos, ar jus dar telpat i savo zieminius rubus? As siandien supratau, kad jeigu pavasaris laiku neprasides, tai neturesiu ka rengtis. Striuke jau greit neuzsisegs blink.gif
Atsakyti

As jau seniai nusipirkau striuke be liemens  :D  bet tikiuosi kad greit pavasaris bus nes kazkaip ankstoka jau  :D​ 

Atsakyti