Viskas ok bus ;) ir as ne is mazai priaugusiu
Sveikos
O kiek yra tas nemažai? Mano buvo +5 kg nuo pirmo vizito. Bet +2 kg vien per paskutinį mėnesį. Šiaip sakė norma, tai tik kraują pažiūrėjo.
Hemoglobinas irgi geras. O geležies net negeriu kasdien bus visom babulkom kalbėt apie mano vegetarinę mitybą
Spaudimas žemas tai baltymo net nežiūrėjo, tik paklausėm širdutės plaikimo ir pamatavom pilvo dydį
Žodžiu viskas ok, aš buvau laiminga

Aš šiandien buvau klinikoj, pridaviau kraujus, šlapimą. Antradienį echoskopija-laukiu nesulaukiu

Tikriausiai pagaliau sužinosim kas pilvelyje gyvena

Meilės vaikai, kaip niežuliai? Dar kankiniesi? Žinok atradau nuostabų pagalbininką nuo niežulio, o svarbiausia natūralų

Gal ir tau padėtų, bet nežinau ar pas jus kažkur yra įsigyti. Aš anytos užsiprašiau iš FOREVER'io purškiklio sudirgusiai odai, ir tai vienintėlis kas iš bandytų kremų/losjonų/purškiklių padėjo visiškai nuimti niežtėjimą

https://alavijoprodu...masis-losjonas/
P.S. mano lelia jau ėmė už šonkaulių kojas sukišinėti, buvau pamišus koks jausmelis

Sveikos
Man irgi svoris šoko... su sūnumi taip pat buvo, iki 20sav nieko, o po jos +24kg
kartojasi panašus scenarijus, tik dar baisiau, nes startinis daug didesnis
![]()
Geras, pas mus čia mergaitės pirmauja, ir vos 2 princai pakolkas
Viso turime:
8 mergaites
2 berniukus
7 slapukus
Man, jeigu nesunku, pridėk berniuką
Dar klausiau gydytojos, kaip su skrydziais lektuvu, tai tipo nerekomenduoja, bet mano valia rinktis. O isejus is gydytojos sesute prisivijo ir sako skriskit jus kur norit, nestumas ne liga ir ner ko cia bijot. Tai laukia kovo pradzioj kelione pas raugus i Osla 🤗
Aš vakar atskridau į LT, bet labai trumpas skrydis, tai nieko mandro, greit praėjo, be to eina 26ta savaitė, tai dar leidžia visos oro linijos man netgi pilvas geriau jautėsi nei įprastai, bet gal kad ir taip išsipūtęs, tai nepajaučiau didelio skirtumo 😂
Aš siūlau nusikopijuoti sąrašiuką iš pirmo puslapio ir papildyti info su lytim
Sumanioji, man pusė bėdos niežuliai, bet aš riebiai išsitepu visą kūną po dušo. Vienintelė pilvo apačia pakankina Pažiūrėjau sudėtį purškaliuko, tai daug alijošiaus. Kaip tik esu nusipirkus didelės koncentracijos alijošiaus gelį
kol kas naudosiu ką turiu, o vėliau žiūrėsim, bet visai įdomus variantas

MeilesVaikai, o ar klause kai skridai ka nors apie nestuma? Kiek savaiciu ar pan?
Ne niekas nieko neklausė. Oro uoste buvau su paltu ir šaliku, tai gal nelabai matės
O didelis tavo pilvas?

Na yra yra jau nemazas, bet paltas irgi maskuojantis toks biskuti 😊o skrydis uz 3 savaiciu, tai tikiuos nekils bedu 😊
Ir dar karta patvirtino, kad mergaite
Letinkit letinkit apsukas biski

Saunuoles jus, planuojat keliaut dar

As nezinau ar amzius cia man ar kas.. bet kazkaip man jau sunku, ne tai kad svoris koks trukdytu, bet oro truksta, uzdustu greit, gimda tarsi zemyn tempia..toks idomus jausmelis.. su sunum po kalniukus begiot jau nebespeju

Rytoj echoskopija, net gumulas gerklej stovi is jaudulio