Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Sveikos, mes gegužės 20 laukiam sesės :)

Atsakyti

Sveikos  :) 

Man irgi svoris šoko... su sūnumi taip pat buvo, iki 20sav nieko, o po jos +24kg  :blink: kartojasi panašus scenarijus, tik dar baisiau, nes startinis daug didesnis  :cry2:  :oh: 

Geras, pas mus čia mergaitės pirmauja, ir vos 2 princai pakolkas :wub: 

Viso turime:

8 mergaites

2 berniukus

7 slapukus

Atsakyti
Mes gegužės 3d. mergytės smile.gif
Atsakyti

Ryziuke, na bet gal nesoko kaip man per men +4,8kg  :B  :D  :blink:​ 

Atsakyti

Sveikos, mes gegužės 20 laukiam sesės :)

Mes irgi gegužės 20 mergytės laukiam :)

Kaip įdomiai su statistika, esu gan didelėj fb švedukių grupėj ir ten yra statistika, kur ryškiai karaliauja berniukai :D

Aš svorį bijau matuot, jaučiu pati, kad bus daug, pakilo apetitas, jaučias jau kad sunkiau pasisotinu :D

Ryt einu į TA, tikiuos ištirs normaliai, tai daugiau pranešiu info.

Na ką reik registruotis į kursus :D

Atsakyti
Labas rytas 🙂 siandien gliukozes tyrimo diena.. na nelabai nelabai skaniai susigere 🙈o dar sedet poliklinikoj pora valandu kai tiek serganciu aplink ne pats didziausias malonumas.
Atsakyti

Sveikos.

Pas mus tai niekad gert neliepia gliukozes :) krauja tik paziuri.

Pasidalink atsakymais ;)

Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

As nei su pirmu (gimdziau LT) negeriau gliukozes, nei su siuo (UK). Tai ar dabar visas siuncia tikrintis ar tik jei yra kokie pozymiai debeto?

Jetau, kaip man istisai visur karsta...
Atsakyti
QUOTE(*bella* @ 2018 02 07, 13:38)
Sveikos  nestuke.gif

As nei su pirmu (gimdziau LT) negeriau gliukozes, nei su siuo (UK). Tai ar dabar visas siuncia tikrintis ar tik jei yra kokie pozymiai debeto?

Jetau, kaip man istisai visur karsta...

Mane siuntė, nes KMI truputį didesnis nei reiktų, tai sakė dėl viso pikto išsitirk.
Geria, kad man poliklinika arti, tai namie tas 2 val. pralaukiau, bet net dabar bloga daros pagalvojus apie tą gliukozės gėrimą smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2018 02 07, 14:21)
Mane siuntė, nes KMI truputį didesnis nei reiktų, tai sakė dėl viso pikto išsitirk.
Geria, kad man poliklinika arti, tai namie tas 2 val. pralaukiau, bet net dabar bloga daros pagalvojus apie tą gliukozės gėrimą smile.gif .

O man neleido niekur eiti, nes tris kart eme krauja. Ir liepe sedet, tik i wc gavau leidima 😁
O man su pirmu vaiku pries 5 metus dare, su antru nedare ir dabar vel gavau gert, bet gal del to, kad antas vaikas virs 4 kg gime.
O rezultatu suzinot eisiu penktadieni tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo da.ma: 07 vasario 2018 - 18:28

Dama, kada atsakymai bus?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Janima: 07 vasario 2018 - 18:34
QUOTE(Janima @ 2018 02 07, 18:28)
<p>Dama, gada atsakymai bus?</p>

Penktadieni pas gydytoja. Bet kazkaip labai neramu si kart, gal del to, kad daug priaugu vis.
Atsakyti