Sveikos, mes gegužės 20 laukiam sesės
Sveikos
Man irgi svoris šoko... su sūnumi taip pat buvo, iki 20sav nieko, o po jos +24kg kartojasi panašus scenarijus, tik dar baisiau, nes startinis daug didesnis
Geras, pas mus čia mergaitės pirmauja, ir vos 2 princai pakolkas
Viso turime:
8 mergaites
2 berniukus
7 slapukus
Ryziuke, na bet gal nesoko kaip man per men +4,8kg
Sveikos, mes gegužės 20 laukiam sesės
Mes irgi gegužės 20 mergytės laukiam
Kaip įdomiai su statistika, esu gan didelėj fb švedukių grupėj ir ten yra statistika, kur ryškiai karaliauja berniukai
Aš svorį bijau matuot, jaučiu pati, kad bus daug, pakilo apetitas, jaučias jau kad sunkiau pasisotinu
Ryt einu į TA, tikiuos ištirs normaliai, tai daugiau pranešiu info.
Na ką reik registruotis į kursus
Sveikos.
Pas mus tai niekad gert neliepia gliukozes krauja tik paziuri.
Pasidalink atsakymais ;)

As nei su pirmu (gimdziau LT) negeriau gliukozes, nei su siuo (UK). Tai ar dabar visas siuncia tikrintis ar tik jei yra kokie pozymiai debeto?
Jetau, kaip man istisai visur karsta...

As nei su pirmu (gimdziau LT) negeriau gliukozes, nei su siuo (UK). Tai ar dabar visas siuncia tikrintis ar tik jei yra kokie pozymiai debeto?
Jetau, kaip man istisai visur karsta...
Mane siuntė, nes KMI truputį didesnis nei reiktų, tai sakė dėl viso pikto išsitirk.
Geria, kad man poliklinika arti, tai namie tas 2 val. pralaukiau, bet net dabar bloga daros pagalvojus apie tą gliukozės gėrimą

Geria, kad man poliklinika arti, tai namie tas 2 val. pralaukiau, bet net dabar bloga daros pagalvojus apie tą gliukozės gėrimą

O man neleido niekur eiti, nes tris kart eme krauja. Ir liepe sedet, tik i wc gavau leidima 😁
O man su pirmu vaiku pries 5 metus dare, su antru nedare ir dabar vel gavau gert, bet gal del to, kad antas vaikas virs 4 kg gime.
O rezultatu suzinot eisiu penktadieni tik.
Dama, kada atsakymai bus?
Penktadieni pas gydytoja. Bet kazkaip labai neramu si kart, gal del to, kad daug priaugu vis.