Įkraunama...
Įkraunama...

2018 GEGUŽINUKAI (2 tema)

Sveikos.Aš matyt pikta esu man bijo patarinėt :D visada visiems pasakau-vaikus auginame kiekvienas kaip pačiam patogu.Taip kad nereikia čia vadovaut.Uošvienė karts pasakydavo vyrui kad vaikas per ilgai su yūte ar su pampiu,bet aš tiesiai šviesiai-jeo norės ir į šokius einant kišenėn įdėsiu.Atėjo laikas numetė tūtę ir niekada nebepasigedo. Dbr rado kažkur spintoj tai juokias kad sesei bus :D sakau o tu nenori?(jam dbr 3 m.3 mėn) sako neeee,juk aš jau didelis :D :D : su pampiu taip pat-ilgai nešiojom betnuėmiau ir viskas jokių atprastukių jokių žaidimų-dieną nededu naktį dedu,jokių kampų prisysiotų ar prikakotų.Viskam savas laikas... ir kiekviena mama žino kas jos vaikui geriausia. 

Nusipirkau pirmą didesnę prekę :D 4mkms gultuką supynę... nu žadėjau nepirkt bet pigiai pasitaikė :D 

Atsakyti
Su tais patarejais, jei atsausi ka tai gi isizeis, nes visi tokie gi susireiksmine biggrin.gif

As dziaugiuos, dabar jau tokiu nebus, nes gyvenam toli nuo visu, niekas nesikis. Mano mama bus, bet ji niekad nieko nepatarineja, jei neklausi. O anyta tai jo, ko tik nepriklausiau ir ko ne, nes vyras ne viska perpasako man biggrin.gif

Jetau,kaip as pavargus, nu kaip sunku keltis i darba verysad.gif frusty.gif cry.gif
Atsakyti

Prisijuokiau balsu iš tos druskos į pampersą :D :D 

Patarėjų, ypač su nepagrįstais patarimais, labai vengiu, nemėgstu, bet kartais vis tiek susiduriu.. pvz., mano tėtė kontroliuot mėgsta - "Tai kiek sauskelnių sunaudoja per dieną?" "Gerai miega naktį?" Bet aš jam visada randu argumentų ir greit nutyla :) Lankytojus, kai dukros susilaukiau, griežtai priėmiau tik nuo mėnesio laiko, į ligoninę nieko nenorėjau, o kai prasidėjo rimtesnės palankynos, žinodavo svečiai, kad patys turi atsinešti tai, ką valgys :D

Atsakyti

Vava, kad jau renkas įsižeidę į sąrašą :D Tipo gero tik nori, bet taip išsireiškė, kad vos ne didžiausią klaidą darau.. tai koks čia patarimas? :D Aš kitą savaitę varau į LT, tai bus keletą pasisedėjimų su giminėm :D Vis modeliuoju galvoj ką reikės sakyt, kad po to surūgusių nebūtų :D Aš negaliu ramiai išklausyt, gal hormonai veikia :D

Tiesa, o į žindymo kursus vedėt vyrus? Ten rašo atseit svarbu ir jiem dalyvaut..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 31 sausio 2018 - 19:16
QUOTE(MeilesVaikai @ 2018 01 31, 20:15)
<p>Vava, kad jau renkas įsižeidę į sąrašą biggrin.gif Tipo gero tik nori, bet taip išsireiškė, kad vos ne didžiausią klaidą darau.. tai koks čia patarimas? biggrin.gif Aš kitą savaitę varau į LT, tai bus keletą pasisedėjimų su giminėm biggrin.gif Vis modeliuoju galvoj ką reikės sakyt, kad po to surūgusių nebūtų biggrin.gif Aš negaliu ramiai išklausyt, gal hormonai veikia biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>Tiesa, o į žindymo kursus vedėt vyrus? Ten rašo atseit svarbu ir jiem dalyvaut..</p>

Manau vyrui svarbiausia sudalyvaut toje pamokelej,kurioje bus kalbama apie gimdyma, na jei jis nores jame dalyvaut zinoma. Tada zinos kaip padet, kaip masazuot ir pan.
Tada naudinga, kai pasakos apie kudikio maudima ir pan. O kai apie pati zindyma kalbes, kazi ar labai jam idomu bus?

Lengvos keliones 4u.gif O hormonai tai jo valdo siuo metu- arba pyktis arba asaros is niekur gali bet kada biggrin.gif
Atsakyti

O, Dieve, kaip gera yra patingėti :D Šiandien atsibudom su sūnum 9.30 :D Pavalgėm neskubėdami ir va taip judam po truputuką visur :)

Atsakyti

Sveikos  :) 

Žiūriu daug kam dekretas nuo kovo 1d., jungiuosi prie jūsų - jau laukiu nesulaukiu  :D

Dienos lekia greit, pilvas buvo apstojęs augti, o db bac ir atrodo, kad per 2d. iššoko  :nestuke šiandien jau pilnos 26sav  :wub: 

MV - aš labai už žindymo kursus, būtinai veskis ir vyras, jei tik jis nesipriešina, daug naudingo išgirs, galės vėliau ir pačiai tau priminti, jei bus sunkiau ir nosį nukabinsi, o ir šiaip supras koks tai gėris vaikui ir koks jis turi būt dėkingas tau (aš buvau ir su pirmu kursuose ir db, tai pirmuose vedėja lb gyrė vis vyrus, kad jie atėjo, akcentavo nemažai dalykų būtent jiems, o antruose vyrų nebuvo, bet ir pasakė, kad gaila, nes jiems reikia išgirsti)... 

Dėl visų patarimų, tai ogogo kiek jų bus pagimdžius, ypač pirmakartėms  :P aš irgi iš tų nefainų žmonių gal, užtenka vien mano žvilgsnio ir patarinėtojai nutyla, tad atsilaikiau viskam, o ir visada sau sakydavau "motutės klausau, bet savo darau"  :D 

Mergaitės, parašykit, kurios jau žinot, vaikelio lytį - papildysiu pirmą puslapį  :4u: 

Atsakyti

As i kursus irgi eisiu ir zindymo, ir apie gimdyma. Tai labai noreciau, kad vyras eitu kartu. Pasiulysiu, tai gal ir sutiks, klaus aisku ar eina ten vyrai. Tai jei atejus jis bus vienas vyras tai gali nesmagu pasidaryt jam  :D tai tikekimes nebus vienas tarp nesciu moteryciu  :D 

Mergaitės, parašykit, kurios jau žinot, vaikelio lytį - papildysiu pirmą puslapį  :4u:

Mergaite pas mane :wub: 

Atsakyti

Ryžiukė, 01 Vas 2018 - 23:50, parašė: Sveikos :) [b]Mergaitės, parašykit, kurios jau žinot, vaikelio lytį - papildysiu pirmą puslapį[/b] :4u:
Mergaite :) bet gal jau pazimeta as nezinau :)
Atsakyti

Sveikos :)

Geriau nesakysiu kiek per men priaugau  :blink:  :D  buvo net nejuokinga, gliukozes tyrimo prasiau, bet viskas ok, nezinau is kur toks didelis pliusas  :hmm: 

Tik hemoglobinas 108 tai gelezi liepe gert. Ziuresiu ar pakelsiu :)

As zindymo labiausiai bijojau, labiau net nei gimdymo :) bet iskentejau pora kankinanciu dienu ir maitinau iki 1m 2 ar 3 men. :) o po to atpratinau. Bet man mp buvo patogiausias dalykas koks galejo buti :) dukra net nezinojo kas tas buteliukas ir kaip is jo gert, vandenukui iskart buteliuka su siaudeliu net naudojom :)

Atsakyti
Sveikos, mano sekantis vizitas kovo 1 d., tai iki to laiko nei hemoglobino nei svorio nesuzinosiu (namu svarstykles maziau rodo) smile.gif
Ryziuke, jeigu dar redaguosi pirma puslapi, tai pas mane berniukas geguzes 10 diena, antras vaikas.
Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2018 02 02, 00:50)
 </p><p></p><p><strong>Mergaitės, parašykit, kurios jau žinot, vaikelio lytį - papildysiu pirmą puslapį</strong>  4u.gif </p>

Mes laukiam mergytes 4u.gif
Atsakyti